ГОТОВО: Катаи у Чикагу!

Србин из Алавеса комплетирао трилинг странаца код Вељка Пауновића.

Фудбал 05.02.2018 | 16:15
ГОТОВО: Катаи у Чикагу!
Готово: Александар Катаи се сели у редове америчког МЛС лигаша Чикага!

Српски офанзивац ће се из Алавеса преселити у клуб који са клупе предводи наш стручњак ВељкоПауновић. Иако је прелазни рок у Европи завршен, то не представља препреку за МЛС лигаше. Како МОЗЗАРТ Спорт сазнаје Катаи стиже у Чикаго на позајмицу с правом откупа уговора на крају сезоне.

Катаи је пре годину и по дана дошао у Алавес из Црвене звезде у последњим минутима прелазног рока за суму од око 2.000.000 евра, али се није наметнуо у клубу из Виторије. Променила су се петорица тренера и ниједан није много веровао у некада првог стрелца Суперлиге. Код актуелног тренбера Абеларда, Катаи је прецртан и било је само питање момента када ће напустити шпански клуб.

Некада најабољи играч Црвене звезде ће тако у Чикагу комплетирати трилинг иностраних звезда. Сваки МЛС лигаш има право да доведе тројицу фудбалера из иностранства који својим зарадама превазилазе „селери кеп“ за плате или за које је потребно плаћати обештећење. Пре Катаија, Пауновићје довео немачког везисту Бастијана Швајнштајгера и мађарског репрезентативца НемањуНиколића који је дебитантску сезону завршио као први стрелац лиге.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар