Луксузна кућа на точковима од 300.000 $

Рекреативно возило Јаyцо Ембарк Луxурy пружа удобност правог дома, без много компромиса.

Информационе технологије 18.01.2018 | 15:20
Луксузна кућа на точковима од 300.000 $
За оне који уживају у путовањима, али би желели да свој дом понесу са собом где год да се запуте, фирме Тхор Индустриес и Спартан Специалтy Вехицлес направиле су ово возило које представља праву кућу на точковима.

Ту је све што је потребно да би његови власници уживали као у удобности свог дома – мултимедијални систем са великим, 50-инчним ЛЕД ХД ТВ-ом и озвучењем у дневном боравку, 32-инчни ЛЕД ХД ТВ у спаваћој соби са брачним креветом, комплетно опремљена кухиња са свим потребним уређајима, укључујући велики фрижидер, машине за прање и сушење веша...

Јаyцо Ембарк Луxурy опремљен је и купатилом са туш-кабином, лавабоом и тоалетом, а на месту седишта возача и сувозача су две луксузне ротирајуће фотеље, које , када возило није у покрету, постају део намештаја у дневном боравку.

Возило је базирано на шасији модела Спартан К1, а погоњено је Цумминс дизелашем од 360 коњских снага.

Јаyцо Ембарк Луxурy је имао премијеру на сајму рекреативних возила у Тампи, на Флориди, а продаје се по почетној цени од 290.000 долара.



Б 92
фото: интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

луксуз куца

19.01.2018 11:43

ниједна п,,,,,а неце луксузне куце она хоце к,,,а кадаје добро опреми онаце зивети и у страцари данасњи сексе своди само у доларе зена иде и најде младје коице тросити тудје доларе бољеје добро ј,,,,и зену не скупљати доларе да ДРУГИ ТРОСИ

ОДГОВОРИТЕ