Luksuzna kuća na točkovima od 300.000 $

Rekreativno vozilo Jayco Embark Luxury pruža udobnost pravog doma, bez mnogo kompromisa.

Informacione tehnologije 18.01.2018 | 15:20
Luksuzna kuća na točkovima od 300.000 $
Za one koji uživaju u putovanjima, ali bi želeli da svoj dom ponesu sa sobom gde god da se zapute, firme Thor Industries i Spartan Specialty Vehicles napravile su ovo vozilo koje predstavlja pravu kuću na točkovima.

Tu je sve što je potrebno da bi njegovi vlasnici uživali kao u udobnosti svog doma – multimedijalni sistem sa velikim, 50-inčnim LED HD TV-om i ozvučenjem u dnevnom boravku, 32-inčni LED HD TV u spavaćoj sobi sa bračnim krevetom, kompletno opremljena kuhinja sa svim potrebnim uređajima, uključujući veliki frižider, mašine za pranje i sušenje veša...

Jayco Embark Luxury opremljen je i kupatilom sa tuš-kabinom, lavaboom i toaletom, a na mestu sedišta vozača i suvozača su dve luksuzne rotirajuće fotelje, koje , kada vozilo nije u pokretu, postaju deo nameštaja u dnevnom boravku.

Vozilo je bazirano na šasiji modela Spartan K1, a pogonjeno je Cummins dizelašem od 360 konjskih snaga.

Jayco Embark Luxury je imao premijeru na sajmu rekreativnih vozila u Tampi, na Floridi, a prodaje se po početnoj ceni od 290.000 dolara.



B 92
foto: internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

luksuz kuca

19.01.2018 11:43

nijedna p,,,,,a nece luksuzne kuce ona hoce k,,,a kadaje dobro opremi onace ziveti i u stracari danasnji sekse svodi samo u dolare zena ide i najde mladje koice trositi tudje dolare boljeje dobro j,,,,i zenu ne skupljati dolare da DRUGI TROSI

ODGOVORITE