Прави капут за зиму

Прије него што зима календарски стигне, бринемо да нам у току зимских дана не буде хладно. Добра бунда или капут биће нап прави савезници у борби против хладноће.

Мода и љепота 11.11.2017 | 10:08
Прави капут за зиму
Иако календарски зима долази тек за мјесец дана, и сунце и лијепо вријеме још увијек не показују да улазимо у зимске дане, они су ипак пред нама, а то значи да је дошло вријеме да своју гардеробу обновите барем једним квалитетним капутом који ће вас гријати у наредним хладним мјесецима.Свјетски дизајнери приуштили су нам ове сезоне прегршт разлога за славље и још више разлога да лакше испразнимо картице, јер ове зиме можете бирати између неколико модела капута за које су модни зналци одлучили да ће бити апсолутни хит сезоне. Капут је одјевни комад који и не купујемо тако често. Неко исти носи годинама, неко га оплемењује детаљима попут крзна или броша, или ешарпе, а неко чека нову сезону. После актуелних капута са широким реверима, који су популарни и данас, на велика врата вратили су се капути са дворедним копчањем.

Из моде не излазе ни крзнени додаци који ће такође бити добродошли, било да се налазе око врата или рукава, а од прошле године и обавезан детаљ на џеповима. Капути са крзном на овом дијелу биће актуелни и ове зиме.

Иако су неке даме суздржане кад су у питању тренутни трендови те бирају класичне,свевременске капуте неутралних тонова, оне одважније ове сезоне заиста могу бирати између неколико ефектних и другачијих модела.Поред класичних сивих, црних тамно плавих, ове године одлучите се за карирани, црвени, беж зелени или свијетло плави капут. Што се дужине тиче и даље је доминантна дужина до кољена. Ако сте одлучили да вас у надолазећем периоду грије козна или велур бунда, и ту имате широк избор бунди са крзном и капуљачом, постављени такође меканим материјалима, а ако сте вјерни кожним јакнама и оне су ове године прилагођене зимским данима те их можете наћи у различитим бојама, моделима и додацима.

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар