Pravi kaput za zimu

Prije nego što zima kalendarski stigne, brinemo da nam u toku zimskih dana ne bude hladno. Dobra bunda ili kaput biće nap pravi saveznici u borbi protiv hladnoće.

Moda i ljepota 11.11.2017 | 10:08
Pravi kaput za zimu
Iako kalendarski zima dolazi tek za mjesec dana, i sunce i lijepo vrijeme još uvijek ne pokazuju da ulazimo u zimske dane, oni su ipak pred nama, a to znači da je došlo vrijeme da svoju garderobu obnovite barem jednim kvalitetnim kaputom koji će vas grijati u narednim hladnim mjesecima.Svjetski dizajneri priuštili su nam ove sezone pregršt razloga za slavlje i još više razloga da lakše ispraznimo kartice, jer ove zime možete birati između nekoliko modela kaputa za koje su modni znalci odlučili da će biti apsolutni hit sezone. Kaput je odjevni komad koji i ne kupujemo tako često. Neko isti nosi godinama, neko ga oplemenjuje detaljima poput krzna ili broša, ili ešarpe, a neko čeka novu sezonu. Posle aktuelnih kaputa sa širokim reverima, koji su popularni i danas, na velika vrata vratili su se kaputi sa dvorednim kopčanjem.

Iz mode ne izlaze ni krzneni dodaci koji će takođe biti dobrodošli, bilo da se nalaze oko vrata ili rukava, a od prošle godine i obavezan detalj na džepovima. Kaputi sa krznom na ovom dijelu biće aktuelni i ove zime.

Iako su neke dame suzdržane kad su u pitanju trenutni trendovi te biraju klasične,svevremenske kapute neutralnih tonova, one odvažnije ove sezone zaista mogu birati između nekoliko efektnih i drugačijih modela.Pored klasičnih sivih, crnih tamno plavih, ove godine odlučite se za karirani, crveni, bež zeleni ili svijetlo plavi kaput. Što se dužine tiče i dalje je dominantna dužina do koljena. Ako ste odlučili da vas u nadolazećem periodu grije kozna ili velur bunda, i tu imate širok izbor bundi sa krznom i kapuljačom, postavljeni takođe mekanim materijalima, a ako ste vjerni kožnim jaknama i one su ove godine prilagođene zimskim danima te ih možete naći u različitim bojama, modelima i dodacima.

BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar