"Алимпијевић погођен у главу, Јовчић све видео!"

У Црвеној звезди кажу да су прегледањем камера закључили да је судија Јовчић видео тренутак када је тренер црвено-белих погођен тврдим предметом у главу.

Кошарка 07.11.2017 | 12:45
"Алимпијевић погођен у главу, Јовчић све видео!"
Млади тренер Црвене звезде Душан Алимпијевић, који ће у марту напунити 32 године, дебитовао је у "вечитом" кошаркашком дербију импресивно - његов тим убацио је 14 тројки за 100 поена пред публиком највећег ривала.

Црвено-бели надиграли су Партизан искусног тренера Мирослава Николића у 7. колу АБА лиге резултатом 84:100 и направили добру увертиру пред пут у Малагу, где ће у петак увече покушати да стигну до првог "брејка" ове сезоне у Евролиги.

Пре тога, према тврдњама КК Црвена звезда, Алимпијевић је осетио чари "вечитог дербија" и у негативном смислу.

"Овај меч обележио је и један инцидент, пошто је тренер шампиона АБА лиге Душан Алимпијевић задобио лакшу повреду, јер је током меча погодјен тврдим предметом у главу", објављено је на порталу црвено-белих касно синоћ.

"КК Црвена звезда мтс је прегледом видео материјала већ утврдио да је један од судија на утакмици, Миливоје Јовчић, видео тај инцидент и узео предмет којим је погодјен тренер Црвене звезде мтс. Већ у уторак клуб ће затражити званичан извештај са утакмице, како би се видело да ли су судија Јовчић и делегат (Милан) Крнета унели у записник овај догађај, као и 'кишу' предмета која је улетела на терен према играчима Црвене звезде мтс", наведено је даље у саопштењу на порталу клуба.

"КК Црвена звезда мтс упозорава да играчи и стручни штаб ни једним гестом нису провоцирали навијаче противничког тима. Међутим, то изгледа није довољно да се избегне убацивање бројних предмета у терен и константно вербално вређање на утакмици", закључено је.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар