"Alimpijević pogođen u glavu, Jovčić sve video!"

U Crvenoj zvezdi kažu da su pregledanjem kamera zaključili da je sudija Jovčić video trenutak kada je trener crveno-belih pogođen tvrdim predmetom u glavu.

Košarka 07.11.2017 | 12:45
"Alimpijević pogođen u glavu, Jovčić sve video!"
Mladi trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević, koji će u martu napuniti 32 godine, debitovao je u "večitom" košarkaškom derbiju impresivno - njegov tim ubacio je 14 trojki za 100 poena pred publikom najvećeg rivala.

Crveno-beli nadigrali su Partizan iskusnog trenera Miroslava Nikolića u 7. kolu ABA lige rezultatom 84:100 i napravili dobru uvertiru pred put u Malagu, gde će u petak uveče pokušati da stignu do prvog "brejka" ove sezone u Evroligi.

Pre toga, prema tvrdnjama KK Crvena zvezda, Alimpijević je osetio čari "večitog derbija" i u negativnom smislu.

"Ovaj meč obeležio je i jedan incident, pošto je trener šampiona ABA lige Dušan Alimpijević zadobio lakšu povredu, jer je tokom meča pogodjen tvrdim predmetom u glavu", objavljeno je na portalu crveno-belih kasno sinoć.

"KK Crvena zvezda mts je pregledom video materijala već utvrdio da je jedan od sudija na utakmici, Milivoje Jovčić, video taj incident i uzeo predmet kojim je pogodjen trener Crvene zvezde mts. Već u utorak klub će zatražiti zvaničan izveštaj sa utakmice, kako bi se videlo da li su sudija Jovčić i delegat (Milan) Krneta uneli u zapisnik ovaj događaj, kao i 'kišu' predmeta koja je uletela na teren prema igračima Crvene zvezde mts", navedeno je dalje u saopštenju na portalu kluba.

"KK Crvena zvezda mts upozorava da igrači i stručni štab ni jednim gestom nisu provocirali navijače protivničkog tima. Međutim, to izgleda nije dovoljno da se izbegne ubacivanje brojnih predmeta u teren i konstantno verbalno vređanje na utakmici", zaključeno je.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar