Новица: Јурцали, правили глупости, они све казнили!

Капитен Партизана Новица Величковић истакао је исхитрену игру свог тима у битним моментима као кључни фактор пораза од Црвене звезде.

Кошарка 07.11.2017 | 10:45
Новица: Јурцали, правили глупости, они све казнили!
Црвено-бели су славили у првом овосезонском дербију са 100:84, у седмом колу регионалне АБА лиге.

"Заслужена победа Звезде. Контролисали су меч. Ми када смо имали прилику да се прикључимо, имали смо исхитрене нападе, јурцали смо. Требало би да закочимо, станемо, одграмо паметније, да иде пас више, да уживамо мало у игри, а ми бисмо пожурили и тако цео меч. Оставиш Перу (Антића) самог на три поена, Бјелицу, они то кажњавају, то су озбиљни играчи. Данас су нас казнили сваки пут ја мислим. Ниједну тројку када су остали сами нису промашили, бар сам ја такав осећај имао. Али шта је ту је, први дерби, нека врста упознавања. Сигурно да не значи ништа, има још да се игра и са њима и са другим екипама", рекао је Величковић. 

Партизан је имао фантастичну подршку пуног Пионира, али та атмосфера као да је утицала негативно на црно-беле. 

"Мало смо ту подлегли и атмосфери на почетку, мислили да ћемо кренути лакше, играти нормално. Али пустили смо Звезду да се одлепи и јурили је целу утакмицу. Правили глупости. Колико год им објашњавао и трудио се да им објасниш шта је то, како је то, немогуће је. Први пут је да момци играју пред пуним Пиониром и оваквим навијањем. Зато кажем да има још да се игра да ово не значи ништа. И код нас и код њих је било доста дебитаната",додао је капитен Партизана. 

Партизан дели четврто место у АБА лиги са ФМП са скором 4-3, а у следећем колу гостује другом српском ривалу Мега Бемаксу у суботу у Сремској Митровици (19х).

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Петар

07.11.2017 10:49

Увијек је лијепо побиједити Партизан!

ОДГОВОРИТЕ