Novica: Jurcali, pravili gluposti, oni sve kaznili!

Kapiten Partizana Novica Veličković istakao je ishitrenu igru svog tima u bitnim momentima kao ključni faktor poraza od Crvene zvezde.

Košarka 07.11.2017 | 10:45
Novica: Jurcali, pravili gluposti, oni sve kaznili!
Crveno-beli su slavili u prvom ovosezonskom derbiju sa 100:84, u sedmom kolu regionalne ABA lige.

"Zaslužena pobeda Zvezde. Kontrolisali su meč. Mi kada smo imali priliku da se priključimo, imali smo ishitrene napade, jurcali smo. Trebalo bi da zakočimo, stanemo, odgramo pametnije, da ide pas više, da uživamo malo u igri, a mi bismo požurili i tako ceo meč. Ostaviš Peru (Antića) samog na tri poena, Bjelicu, oni to kažnjavaju, to su ozbiljni igrači. Danas su nas kaznili svaki put ja mislim. Nijednu trojku kada su ostali sami nisu promašili, bar sam ja takav osećaj imao. Ali šta je tu je, prvi derbi, neka vrsta upoznavanja. Sigurno da ne znači ništa, ima još da se igra i sa njima i sa drugim ekipama", rekao je Veličković. 

Partizan je imao fantastičnu podršku punog Pionira, ali ta atmosfera kao da je uticala negativno na crno-bele. 

"Malo smo tu podlegli i atmosferi na početku, mislili da ćemo krenuti lakše, igrati normalno. Ali pustili smo Zvezdu da se odlepi i jurili je celu utakmicu. Pravili gluposti. Koliko god im objašnjavao i trudio se da im objasniš šta je to, kako je to, nemoguće je. Prvi put je da momci igraju pred punim Pionirom i ovakvim navijanjem. Zato kažem da ima još da se igra da ovo ne znači ništa. I kod nas i kod njih je bilo dosta debitanata",dodao je kapiten Partizana. 

Partizan deli četvrto mesto u ABA ligi sa FMP sa skorom 4-3, a u sledećem kolu gostuje drugom srpskom rivalu Mega Bemaksu u subotu u Sremskoj Mitrovici (19h).

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Petar

07.11.2017 10:49

Uvijek je lijepo pobijediti Partizan!

ODGOVORITE