Пријаве подноси и Ивица Тодорић

Ивица Тодорић огласио се путем свог блога гдје је написао како криминал у “Агрокору” добија застрашујуће размјере те како ће поднијети казнену пријаву против одговорних.

Регион 30.10.2017 | 19:47
Пријаве подноси и Ивица Тодорић
"Након што су ухваћени с прстима у пекмезу из Хонг Конга, Рамљак и Пленковић покушавају се извадити немуштим одговорима и пронаћи начине да цијели случај с ролл уп-ом и трустом Мадисон Пацифиц нестане. Премијер је притом хрватским грађанима објаснио како пате од колективне амнезије. Господине премијеру, људи памте и сами стварају закључке, немојте их подцјењивати”, написао је Тодорић.

Он сматра да Рамљаково рјешење не нуди ништа осим демагогије наставка погодовања интересним групама.

“Господин Рамљак пак у данашњој презентацији нуди спасоносно рјешење у којем нема апсолутно ништа осим демагогије и наставка погодовања интересним групама. Рјешења су више него добра, најприје ће имати минимални раст како би свему умањио вриједност, а онда ће, транспарентно и вјеродостојно као и до сада, у бесцјење распродати твртке и њихову имовину. Баш као што сам и предвидио - криминал у 'Агрокору' добива застрашујућу димензију, а одговори на питања о ролл уп-у те улози Мадисон Пацифица иза којих се крију одговори и открива стварни размјер пљачке и даље се циљано прешућују. Због свега тога подносим казнену пријаву против одговорних за криминал који се свакодневно наставља", поручио је Тодорић.

Извор: Агенције

Коментари / 0

Оставите коментар