Prijave podnosi i Ivica Todorić

Ivica Todorić oglasio se putem svog bloga gdje je napisao kako kriminal u “Agrokoru” dobija zastrašujuće razmjere te kako će podnijeti kaznenu prijavu protiv odgovornih.

Region 30.10.2017 | 19:47
Prijave podnosi i Ivica Todorić
"Nakon što su uhvaćeni s prstima u pekmezu iz Hong Konga, Ramljak i Plenković pokušavaju se izvaditi nemuštim odgovorima i pronaći načine da cijeli slučaj s roll up-om i trustom Madison Pacific nestane. Premijer je pritom hrvatskim građanima objasnio kako pate od kolektivne amnezije. Gospodine premijeru, ljudi pamte i sami stvaraju zaključke, nemojte ih podcjenjivati”, napisao je Todorić.

On smatra da Ramljakovo rješenje ne nudi ništa osim demagogije nastavka pogodovanja interesnim grupama.

“Gospodin Ramljak pak u današnjoj prezentaciji nudi spasonosno rješenje u kojem nema apsolutno ništa osim demagogije i nastavka pogodovanja interesnim grupama. Rješenja su više nego dobra, najprije će imati minimalni rast kako bi svemu umanjio vrijednost, a onda će, transparentno i vjerodostojno kao i do sada, u bescjenje rasprodati tvrtke i njihovu imovinu. Baš kao što sam i predvidio - kriminal u 'Agrokoru' dobiva zastrašujuću dimenziju, a odgovori na pitanja o roll up-u te ulozi Madison Pacifica iza kojih se kriju odgovori i otkriva stvarni razmjer pljačke i dalje se ciljano prešućuju. Zbog svega toga podnosim kaznenu prijavu protiv odgovornih za kriminal koji se svakodnevno nastavlja", poručio je Todorić.

Izvor: Agencije

Komentari / 0

Ostavite komentar