“Пленковић жели да умањи криминал“

Ивица Тодорић данас се на свом блогу осврнуо на изјаву премијера Андреја Пленковића рекавши како он жели умањити криминалне активности његових послушника у Агрокору.

Регион 28.10.2017 | 18:10
“Пленковић жели да умањи криминал“
"Премијер Пленковић поновно у најновијој изјави покушава умањити очигледне криминалне активности његових послушника у Агрокору. Изјавио је да је најважније да је враћено повјерење кредитора - оних који су учествовали у ролл упу . Да, зато јер им је по вашем налогу Рамљак срамотним ролл упом већ пола уложеног вратио, а притом је почињено невиђено погодовање одабранима који су милијарде изнијели из Хрватске. То је стварна слика повјерења о којем прича премијер", написао је Тодорић.

Додао је и да га занима који би кредитор, којег су "преварили оваквим намјештеним пљачкашким условима скројенима за Книгхтхеад, Мадисон Пацифиц, Алиx партнерс и друге учеснике криминалне организације" након овога био спреман дати и један евро новог кредита.

"Ви нисте вратили ликвидност, ви системскиуништавате вриједности стваране кроз десетљећа и угрожавате десетке хиљада радних мјеста. Све што радите и све што браните у Агрокору је протузаконито и дубоко неуставно. То су чињенице господине Пленковићу, све остало о чему говорите је чиста демагогија која нема везе са стварношћу", стоји на Тодорићевом блогу.

Извор: Клиx

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Станy

28.10.2017 21:33

Црни сине ,Племковицу,зар си и ти играц под великим уговором...Није Тодор луд,има висе сколе од вас свих , превеслаце вас све ко пацице,а плус има диплому Висоцке сколе,али ти појма немас да је тај факс најјаци на туто мондо.То је Тодоров најјаци адут који це надам се повуци и пријатељске криминалце из БиХ па сте се разлетјели и по билом свиту тразеци спас.Само гле цуда,не врацате отето него саљес адјутанта,али херцег аустралија је досла памети давне '72.али ти си тад био безбризни момциц и нецес разумјети ста поруцујем екипи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пургер

28.10.2017 21:38

Г.Тодорицу,сутра це кисити са јацим вјетром,зато мирно спавај.Фали ми партија саха да те налупам ко беба звецку...Бог легендо,Марек...

ОДГОВОРИТЕ