“Plenković želi da umanji kriminal“

Ivica Todorić danas se na svom blogu osvrnuo na izjavu premijera Andreja Plenkovića rekavši kako on želi umanjiti kriminalne aktivnosti njegovih poslušnika u Agrokoru.

Region 28.10.2017 | 18:10
“Plenković želi da umanji kriminal“
"Premijer Plenković ponovno u najnovijoj izjavi pokušava umanjiti očigledne kriminalne aktivnosti njegovih poslušnika u Agrokoru. Izjavio je da je najvažnije da je vraćeno povjerenje kreditora - onih koji su učestvovali u roll upu . Da, zato jer im je po vašem nalogu Ramljak sramotnim roll upom već pola uloženog vratio, a pritom je počinjeno neviđeno pogodovanje odabranima koji su milijarde iznijeli iz Hrvatske. To je stvarna slika povjerenja o kojem priča premijer", napisao je Todorić.

Dodao je i da ga zanima koji bi kreditor, kojeg su "prevarili ovakvim namještenim pljačkaškim uslovima skrojenima za Knighthead, Madison Pacific, Alix partners i druge učesnike kriminalne organizacije" nakon ovoga bio spreman dati i jedan evro novog kredita.

"Vi niste vratili likvidnost, vi sistemskiuništavate vrijednosti stvarane kroz desetljeća i ugrožavate desetke hiljada radnih mjesta. Sve što radite i sve što branite u Agrokoru je protuzakonito i duboko neustavno. To su činjenice gospodine Plenkoviću, sve ostalo o čemu govorite je čista demagogija koja nema veze sa stvarnošću", stoji na Todorićevom blogu.

Izvor: Klix

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Stany

28.10.2017 23:33

Crni sine ,Plemkovicu,zar si i ti igrac pod velikim ugovorom...Nije Todor lud,ima vise skole od vas svih , preveslace vas sve ko pacice,a plus ima diplomu Visocke skole,ali ti pojma nemas da je taj faks najjaci na tuto mondo.To je Todorov najjaci adut koji ce nadam se povuci i prijateljske kriminalce iz BiH pa ste se razletjeli i po bilom svitu trazeci spas.Samo gle cuda,ne vracate oteto nego saljes adjutanta,ali herceg australija je dosla pameti davne '72.ali ti si tad bio bezbrizni momcic i neces razumjeti sta porucujem ekipi.

ODGOVORITE
Name

Purger

28.10.2017 23:38

G.Todoricu,sutra ce kisiti sa jacim vjetrom,zato mirno spavaj.Fali mi partija saha da te nalupam ko beba zvecku...Bog legendo,Marek...

ODGOVORITE