Србија зове Свилара за Кину и Јужну Кореју!

Све ће бити разрешено ускоро. . .

Фудбал 29.10.2017 | 14:00
Србија зове Свилара за Кину и Јужну Кореју!
Испустила је Марка Арнаутовића, Александра Драговића, Бојана Кркића и још неколико српских синова рођених или школованих у иностранству последњих година, али изгледа да Србија неће дозволити да се поново исти сценарио с Милетом Свиларом.

Небрушени бисер и син некадашњег голмана Ратка Свилара требало би да се нађе на списку репрезентације Србије за предстојеће акције против Кине и Јужне Кореје! Оваквим информацијама барата угледни португалски дневник А Бола и тврди да ће све бити решено врло брзо. 

Наиме, водећи људи Фудбалског савеза Србије убрзали су контакте са Милетом и његовим оцем како би се на време омогућило да се суперталентовани чувар мреже нађе у авиону за мини турнеју по Азији. Овакав исход наговестио је директор Горан Буњевчевић.

Мада је из ове перспективе јасно да не би требало да буде проблема око Свиларовогпристанка да обуче опрему Србије, доста ће зависити и од белгијског Савеза, који ће морати да аминује прелазак наше горе листа у национални тим. 

Подсетимо, у последње време било је доста несугласица на релацији Белгија - породицаСвилар. Наиме, Милетов отац изјавио је да се из Белгије нико није јављао откако је његов син напустио летос Андерлехт како би потписао за Бенфику, док је селектор омладинске репрезентације Герт Верхејен поручио да је звао Свилара, али да му нико није одговорао.

Миле Свилар је недавно постао рекордер Лиге шампиона као најмлађи чувар мреже у историји Лиге шампиона, где је заменио легендарног Реаловог голмана и капитена Икера Касиљаса. 

Србија ће против Кине играти 10. новембра у Гуангџоуу, док је сусрет са Јужном Корејом на програму четири дана касније у Улсану.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар