Srbija zove Svilara za Kinu i Južnu Koreju!

Sve će biti razrešeno uskoro. . .

Fudbal 29.10.2017 | 14:00
Srbija zove Svilara za Kinu i Južnu Koreju!
Ispustila je Marka Arnautovića, Aleksandra Dragovića, Bojana Krkića i još nekoliko srpskih sinova rođenih ili školovanih u inostranstvu poslednjih godina, ali izgleda da Srbija neće dozvoliti da se ponovo isti scenario s Miletom Svilarom.

Nebrušeni biser i sin nekadašnjeg golmana Ratka Svilara trebalo bi da se nađe na spisku reprezentacije Srbije za predstojeće akcije protiv Kine i Južne Koreje! Ovakvim informacijama barata ugledni portugalski dnevnik A Bola i tvrdi da će sve biti rešeno vrlo brzo. 

Naime, vodeći ljudi Fudbalskog saveza Srbije ubrzali su kontakte sa Miletom i njegovim ocem kako bi se na vreme omogućilo da se supertalentovani čuvar mreže nađe u avionu za mini turneju po Aziji. Ovakav ishod nagovestio je direktor Goran Bunjevčević.

Mada je iz ove perspektive jasno da ne bi trebalo da bude problema oko Svilarovogpristanka da obuče opremu Srbije, dosta će zavisiti i od belgijskog Saveza, koji će morati da aminuje prelazak naše gore lista u nacionalni tim. 

Podsetimo, u poslednje vreme bilo je dosta nesuglasica na relaciji Belgija - porodicaSvilar. Naime, Miletov otac izjavio je da se iz Belgije niko nije javljao otkako je njegov sin napustio letos Anderleht kako bi potpisao za Benfiku, dok je selektor omladinske reprezentacije Gert Verhejen poručio da je zvao Svilara, ali da mu niko nije odgovorao.

Mile Svilar je nedavno postao rekorder Lige šampiona kao najmlađi čuvar mreže u istoriji Lige šampiona, gde je zamenio legendarnog Realovog golmana i kapitena Ikera Kasiljasa. 

Srbija će protiv Kine igrati 10. novembra u Guangdžouu, dok je susret sa Južnom Korejom na programu četiri dana kasnije u Ulsanu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar