Видео: Лонзо Бол - "кида" на терену и слаже риме!

Нова звезда Лос Анђелес Лејкерса уз кошаркашку гради и музичку каријеру!

Кошарка 07.11.2017 | 13:30
Видео: Лонзо Бол - "кида" на терену и слаже риме!
Много пре него што су га Лос Анђелес Лејкерси изабрали као другог "пика" на последњем драфту Лонзо Бол доспео је у медијску жижу. Учинио је то захваљујући сјајним партијама на Универзитету УЦЛА, где је у просеку бележио 14,6 поена, шест скокова и чак 7,6 асистенција по мечу, највише у НЦАА лиги.

Американци су са нестрпљењем очекивали његов деби у НБА лиги, а пре и после њега Лонзо није силазио са медијских стубаца. Породица Бол била је веома занимљива новинарима, а "глава" фамилије Лавар Бол трудио се да непрекидно на њу скреће пажњу.

Урадио је то стварањем сопственог бренда "Биг Баллер", у којем су доминантне патике ЗО2, који је назвао по Лонзу, који је и главни манекен, а онда им одредио астрономску цену од 495 долара, која је многе "убола у око".

Бесрамно се већ месецима хвали медијима како је Лонзо бољи од Стефа Карија, што ће и показати, а ће и његови млађи синови направити прави "бум" наредних година у НБА лиги.

Лавар је "брбљивац" кога америчка јавност воли да "чачка", а он одговара без длаке на језику, а недавно када је "прозвао" и Леброна Џејмса, звезда Кливленда озбиљно му је припретио да се неће добро провести "ако буде дирао његову породицу".

И млађи синови Бол, Лианђело и Ламело, успешно се баве кошарком. Лианђело је, као и Ламело, па и Лонзо, наступао за средњу школу Чино Хилс, а однедавно је на Универзитету УЦЛА.

Најмлађи Ламело прошле сезоне био је прва звезда средњошколског тима, али и много шире, јер је на једној утакмици постигао чак 92 поена у победи свог тима над Лос Ососима (146:123).



Лонзо, који је јуче напунио 20 година, много је везан за своју браћу, а обожава и да репује. Тата му је омогућио да се оствари и на том пољу.

Он је баш када је направио прве кораке у НБА лиги, лансирао и своје реп хитове. Прво је објављена песма "Мело Балл 1" посвећену његовом најмлађем 16-годишњем талентованом брату, а потом још два хита - "ЗО2" и пре неки дан "Супер Саиyан".







Како ће проћи на музичкој сцени тек ћемо видети, иако многи коментаришу како све песме личе једна на другу и изгледају као "једна дугачка, само исецкана", али на кошаркашком терену му је кренуло добро.

После критика након не баш сјајног дебија против Клиперса, када је забележио само три поена, уз девет скокова, за 29 минута на паркету, на другом мечу направио је "бум".

Против Финикса је убацио 29 поена, имао је 11 скокова и девет асистенција и само једна асистенција делила га је од тога да постане најмлађи играч у историји НБА лиги који је забележио "трипл-дабл".



Већ на следећој утакмици против Њу Орлеанса ушао је у анале клуба. Био је одличан - имао је по осам поена и скокова, уз 13 асистенција и постао је најмлађи кошаркаш Лејкерса који је на једном мечу имао више од 10 асистенција. Последњи меч, против Вашингтона, окончао је учинком од шест поена, осам ухваћених лопти и 10 асистенција.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар