Video: Lonzo Bol - "kida" na terenu i slaže rime!

Nova zvezda Los Anđeles Lejkersa uz košarkašku gradi i muzičku karijeru!

Košarka 07.11.2017 | 13:30
Video: Lonzo Bol - "kida" na terenu i slaže rime!
Mnogo pre nego što su ga Los Anđeles Lejkersi izabrali kao drugog "pika" na poslednjem draftu Lonzo Bol dospeo je u medijsku žižu. Učinio je to zahvaljujući sjajnim partijama na Univerzitetu UCLA, gde je u proseku beležio 14,6 poena, šest skokova i čak 7,6 asistencija po meču, najviše u NCAA ligi.

Amerikanci su sa nestrpljenjem očekivali njegov debi u NBA ligi, a pre i posle njega Lonzo nije silazio sa medijskih stubaca. Porodica Bol bila je veoma zanimljiva novinarima, a "glava" familije Lavar Bol trudio se da neprekidno na nju skreće pažnju.

Uradio je to stvaranjem sopstvenog brenda "Big Baller", u kojem su dominantne patike ZO2, koji je nazvao po Lonzu, koji je i glavni maneken, a onda im odredio astronomsku cenu od 495 dolara, koja je mnoge "ubola u oko".

Besramno se već mesecima hvali medijima kako je Lonzo bolji od Stefa Karija, što će i pokazati, a će i njegovi mlađi sinovi napraviti pravi "bum" narednih godina u NBA ligi.

Lavar je "brbljivac" koga američka javnost voli da "čačka", a on odgovara bez dlake na jeziku, a nedavno kada je "prozvao" i Lebrona Džejmsa, zvezda Klivlenda ozbiljno mu je pripretio da se neće dobro provesti "ako bude dirao njegovu porodicu".

I mlađi sinovi Bol, Lianđelo i Lamelo, uspešno se bave košarkom. Lianđelo je, kao i Lamelo, pa i Lonzo, nastupao za srednju školu Čino Hils, a odnedavno je na Univerzitetu UCLA.

Najmlađi Lamelo prošle sezone bio je prva zvezda srednjoškolskog tima, ali i mnogo šire, jer je na jednoj utakmici postigao čak 92 poena u pobedi svog tima nad Los Ososima (146:123).



Lonzo, koji je juče napunio 20 godina, mnogo je vezan za svoju braću, a obožava i da repuje. Tata mu je omogućio da se ostvari i na tom polju.

On je baš kada je napravio prve korake u NBA ligi, lansirao i svoje rep hitove. Prvo je objavljena pesma "Melo Ball 1" posvećenu njegovom najmlađem 16-godišnjem talentovanom bratu, a potom još dva hita - "ZO2" i pre neki dan "Super Saiyan".







Kako će proći na muzičkoj sceni tek ćemo videti, iako mnogi komentarišu kako sve pesme liče jedna na drugu i izgledaju kao "jedna dugačka, samo iseckana", ali na košarkaškom terenu mu je krenulo dobro.

Posle kritika nakon ne baš sjajnog debija protiv Klipersa, kada je zabeležio samo tri poena, uz devet skokova, za 29 minuta na parketu, na drugom meču napravio je "bum".

Protiv Finiksa je ubacio 29 poena, imao je 11 skokova i devet asistencija i samo jedna asistencija delila ga je od toga da postane najmlađi igrač u istoriji NBA ligi koji je zabeležio "tripl-dabl".



Već na sledećoj utakmici protiv Nju Orleansa ušao je u anale kluba. Bio je odličan - imao je po osam poena i skokova, uz 13 asistencija i postao je najmlađi košarkaš Lejkersa koji je na jednom meču imao više od 10 asistencija. Poslednji meč, protiv Vašingtona, okončao je učinkom od šest poena, osam uhvaćenih lopti i 10 asistencija.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar