Ђукић: Идемо у Албанију да нападнемо!

Тренер Партизана Мирослав Ђукић каже да је утакмица против Радника била борбена, али не и лепа за гледање.

Фудбал 16.10.2017 | 09:45
Ђукић: Идемо у Албанију да нападнемо!
По његовом мишљењу, најважније је да је Партизан победио, па сада може да се окрене наредној утакмици против Скендербега у Лиги Европе.

Фудбалери Партизана победили су у Сурдулици Радник са 2:0, у утакмици 13. кола Суперлиге Србије.

"Утакмица је била борбена, не нешто лепа за гледање. Терен је био тежак за игру, било је тешко да се успостави пас, али ми смо победили, што је најважније за нас", рекао је Ђукић после утакмице. 

Партизан ће у четвртак у Елбасану играти против Скендербега, утакмицу трећег кола Лиге Европа. 

"Чека нас тежак меч у Албанији. Скендербег је добра такмичарска екипа, али мислим да смо и ми такмичарска екипа. Ми тамо нећемо ићи да се бранимо, већ да покушамо да победимо и да донесемо три бода", навео је Ђукић. 

Тренер Радника Симо Крунић рекао је да не може ништа да замери својој екипи. 

"Узимајући све у обзир, ово је оно што смо желели, не резултат, већ све остало. Имали смо шансе да постигнемо гол, али нажалост нисмо успели. Када против екипе каква је Партизан не искористиш шансе, тешко можеш да победиш. Честитам мојим играчима, борили су се свих 90 минута, не могу ништа да им замерим, нисмо имали среће да бисмо победили Партизан",навео је он. 

Нападач Радника Милан Пуровић повредио се на почетку утакмице. 

"Повреда је мало озбиљнија. То нас је пореметило, морали смо на почетку да правимо измену, али ови играчи који су ушли у игру наставили су да играју, борили су се целу утакмицу. Када играш против Партизана увек имаш додатну мотивацију, а надам се да ћемо овакву мотивацију из играча извући и у осталим утакмицама, јер су против Партизана показали да могу и да имају квалитет", додао је Крунић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар