Đukić: Idemo u Albaniju da napadnemo!

Trener Partizana Miroslav Đukić kaže da je utakmica protiv Radnika bila borbena, ali ne i lepa za gledanje.

Fudbal 16.10.2017 | 09:45
Đukić: Idemo u Albaniju da napadnemo!
Po njegovom mišljenju, najvažnije je da je Partizan pobedio, pa sada može da se okrene narednoj utakmici protiv Skenderbega u Ligi Evrope.

Fudbaleri Partizana pobedili su u Surdulici Radnik sa 2:0, u utakmici 13. kola Superlige Srbije.

"Utakmica je bila borbena, ne nešto lepa za gledanje. Teren je bio težak za igru, bilo je teško da se uspostavi pas, ali mi smo pobedili, što je najvažnije za nas", rekao je Đukić posle utakmice. 

Partizan će u četvrtak u Elbasanu igrati protiv Skenderbega, utakmicu trećeg kola Lige Evropa. 

"Čeka nas težak meč u Albaniji. Skenderbeg je dobra takmičarska ekipa, ali mislim da smo i mi takmičarska ekipa. Mi tamo nećemo ići da se branimo, već da pokušamo da pobedimo i da donesemo tri boda", naveo je Đukić. 

Trener Radnika Simo Krunić rekao je da ne može ništa da zameri svojoj ekipi. 

"Uzimajući sve u obzir, ovo je ono što smo želeli, ne rezultat, već sve ostalo. Imali smo šanse da postignemo gol, ali nažalost nismo uspeli. Kada protiv ekipe kakva je Partizan ne iskoristiš šanse, teško možeš da pobediš. Čestitam mojim igračima, borili su se svih 90 minuta, ne mogu ništa da im zamerim, nismo imali sreće da bismo pobedili Partizan",naveo je on. 

Napadač Radnika Milan Purović povredio se na početku utakmice. 

"Povreda je malo ozbiljnija. To nas je poremetilo, morali smo na početku da pravimo izmenu, ali ovi igrači koji su ušli u igru nastavili su da igraju, borili su se celu utakmicu. Kada igraš protiv Partizana uvek imaš dodatnu motivaciju, a nadam se da ćemo ovakvu motivaciju iz igrača izvući i u ostalim utakmicama, jer su protiv Partizana pokazali da mogu i da imaju kvalitet", dodao je Krunić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar