Возач "бентлија" чувао старлету

Лука Р. , возач „бентлија“ којим је покушао да пресијече колону возила с предсједником Србије Александром Вучићем, радио је као обезбјеђење старлете Тамаре Ђурић и у београдском ноћном клубу „Нана“.

Забава 06.09.2017 | 08:21
Возач "бентлија" чувао старлету
''Лука Р. изјвесно вријеме је радио као тјелохранитељ Тамаре Ђурић. Упознали су се преко заједничких пријатеља и послије кратких преговора он је постао њен бодигард'', каже извор.

Лука Р. на свом Фацебоок профилу има неколико слика са Ђурићевом, која је широј јавности постала позната када је због компликација са силиконима у задњици завршила у болници и умало изгубила живот.

Поред овог посла, Лука Р. је радио и као обезбјеђење у ноћном клубу „Нана“.

Инцидент се догодио на кружном току на Топчидерској звијезди у суботу у 8.20 сати, када је на возило у којем се налазио предсједник Србије Александар Вучић налетио аутомобил „бентли“ шпанских регистарских ознака.

Осумњичени су убрзо ухапшени, а према кривичној пријави, за воланом луксузног аутомобила био је Лука Р., а поред њега су били и Милош Т. и Стеван Д.

Сви су од раније познати полицији по извршењу различитих кривичних дјела.

Скупоцијени ауто је у власништву бившег фудбалера Ивице Драгутиновића, пише Курир.

Зорана Михајловић, потпредсједница Владе, оцијенила је јучер да „до најситнијих детаља“ треба испитати инцидент у коме је возило налетјело на колону под пратњом у којој се налазио Вучић.



Она је навела да се „у земљи у којој смо имали једног Багзија мора утврдити прави мотив насилника који су имали удес са колоном у којој је био предсједник Србије“.

''Хитно се мора истражити све што се догодило у суботу, када је била угрожена безбједност предсједника Србије. Поготово јер је утврђено да је ријеч о људима који су с оне стране закона и о којима полиција већ има довољно информација'', навела је она у саопштењу..

Нисмо знали да је у колони предсједник Луки Р. и двојици његових пријатеља, Милошу Т. и Стевану Д., судија за претходни поступак Вишег суда у Београду јуче је послије саслушања одредио притвор до 30 дана.

''Притвор им је одређен да не би утицали на свједоке'', потврдила је адвокат Невена Протић. Како Курир незванично сазнаје, тројица осумњичених за угрожавање сигурности на саслушању су изјавили да нису знали да је у колони коју су пресјекли на Топчидерској звијезди био предсједник Вучић.

''Објаснили су да их је бивши фудбалер Ивица Драгутиновић, који је био гост у локалу у ком раде, замолио да оду до пумпе и у његов „бентли“ сипају гориво. Кренули су да се провозају, за воланом је био Лука Р., који Драгутиновића познаје од раније'', каже извор.

Извор: Аваз

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Цар,

06.09.2017 07:05

које овде главни:старлета или Председник ; неправите се лудим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ааа

06.09.2017 08:33

Будуци да ауто није украден, власник који га је дао криминалцима је такодје крив за помагање у изврсењу кривицног дјела али код нас то не пролази...закон не вази за старлете, пинкове звјездице и синове, фудбалере и остале "познате и признате" градјане... туга до неба...

Name

ре цар

06.09.2017 18:03

Исти су и председник и старлета.

Name

Суперхик

06.09.2017 07:44

Од кога чува старлету једино од таквих будала као што је и он.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИСЛИС

06.09.2017 08:00

НА ОНОГ СА БАРУТНИМ ЦЕСТИЦАМА НА РУЦИ , ОНАЈ СТО ЈЕ ПОМИЛОВАО УБИЈЕНОГ ДРУГА ПО ГЛАВИ.

Name

СТА РЕЦИ

06.09.2017 07:45

БЕОГРАД СТЕЦИСТЕ КРИМИНАЛАЦА,ЗЕНСКИ ЛАКОГ МОРАЛА ПОЛИТИЦАРА СА КРИМИНАЛНИМ ДОСИЕИМА, ПРЕДСЕДНИЦКИ КАНДИДАТА СА СУМЊИВИМ САМОУБИСТВИМА СКУПИЛО СЕ СА КОЦА И КОНОПЦА ,,БЕДАК ,,ОД ГРАДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја нациту те натацо

06.09.2017 15:21

данас се и најобичније куравеле проглашавају некаквим старлетама

ОДГОВОРИТЕ