Партизан доводи Бојана Кркића?!

Београдски Партизан налази се у преговорима са нападачем Стоук Ситија Бојаном Кркићем, незванично сазнаје Б92.

Фудбал 26.08.2017 | 17:45
Партизан доводи Бојана Кркића?!
Некадашња велика нада Барселоне, којој је отац рођен у Параћину, налази се у другом плану код менаџера Марка Хјуза који наставља да доводи нападаче у летњем прелазном року.

Према нашим сазњанима, црно-бели нису једина екипа која жели двадесетшестогодишњег нападача јер је и неколико тимова, учесника Лиге шампиона, заинтересовано за његове услуге.

Кркић је прошао све млађе категорије каталонског клуба, да би од 2007. до 2011. сакупио нешто више од 100 наступа и 30 погодака за први тим 'Блаугране'. 

Међутим, није успео да се избори за стартну поставу поред паклене конкуренције, па је отишао у Рому. У Риму се није прославио, уследила је позајмица у Милан, односно Ајакс, пре него што је 2014. стигао на 'Британију'. 

Прошлу сезону провео је у редовима бундеслигаша Мајнца. 

У дресу Стоука наступио је 62 пута, 15 пута је био стрелац, а три пута асистент, док је једини наступ за Шпанију забележио 2008. године. 

После уласка у групну фазу Лиге Европе, управа шампиона Србије близу је договора и са Зораном Тошићем, док се ситуација око доласка левог бека Немање Антонова искомпликовала. 

Кркић би могао да замени Уроша Ђурђевића, који је потврдио да после недељног дербија напушта Хумску, највероватније новог центарфора Олимпијакоса. 

Прелазни рок завршава се наредног петка.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

кал

26.08.2017 17:13

Долази јуче.

ОДГОВОРИТЕ