Тај луди 19. октобар за све Звездаше!

Арсенал на Маракани или Барселона у Арени? Делије, шта ћете изабрати?

Фудбал 26.08.2017 | 18:00
Тај луди 19. октобар за све Звездаше!
Уефин паметни компјутер одлучио је да ће Црвена звезда у трећем колу групне фазе Лиге Европе угостити највеће име Групе Х, лондонски Арсенал на стадиону "Рајко Митић" 19. октобра. Мада време утакмице још није познато, то значи само једно - навијачи Црвене звезде наћи ће се на најслађим мукама! 

Зашто? Одговор је прилично једноставан. Наиме, тог 19. октобра неће само Арсенал гостовати на највећем српском стадиону, већ ће и кошаркаши Црвене звезде истог дана од 19 часова у Комбанк арени (тако стоји на сајту ЕЛ) дочекати - Барселону! И то у другом колу Евролиге. 

Недуго пошто је Уефа објавила календарски изглед групне фазе, стигла је и потврда да ће судар против Арсенала бити одигран у исто време када и кошаркашки спектакл на Новом Београду. Дакле, од 19.00. То, дакле, не оставља ни минимални простор за оне најватреније присталице да се, евентуално, преко ауто-пута домогну Љутице Богдана, како би погледали оба меча. Наравно, под условом да је меч са Арсеналом био заказан у Уефином термину од 21.05. 

Историјски судар против Арсенала у Лиги Европе, или кошаркашка посластица у Евролиги... Шта изабрати?

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар