Taj ludi 19. oktobar za sve Zvezdaše!

Arsenal na Marakani ili Barselona u Areni? Delije, šta ćete izabrati?

Fudbal 26.08.2017 | 18:00
Taj ludi 19. oktobar za sve Zvezdaše!
Uefin pametni kompjuter odlučio je da će Crvena zvezda u trećem kolu grupne faze Lige Evrope ugostiti najveće ime Grupe H, londonski Arsenal na stadionu "Rajko Mitić" 19. oktobra. Mada vreme utakmice još nije poznato, to znači samo jedno - navijači Crvene zvezde naći će se na najslađim mukama! 

Zašto? Odgovor je prilično jednostavan. Naime, tog 19. oktobra neće samo Arsenal gostovati na najvećem srpskom stadionu, već će i košarkaši Crvene zvezde istog dana od 19 časova u Kombank areni (tako stoji na sajtu EL) dočekati - Barselonu! I to u drugom kolu Evrolige. 

Nedugo pošto je Uefa objavila kalendarski izgled grupne faze, stigla je i potvrda da će sudar protiv Arsenala biti odigran u isto vreme kada i košarkaški spektakl na Novom Beogradu. Dakle, od 19.00. To, dakle, ne ostavlja ni minimalni prostor za one najvatrenije pristalice da se, eventualno, preko auto-puta domognu Ljutice Bogdana, kako bi pogledali oba meča. Naravno, pod uslovom da je meč sa Arsenalom bio zakazan u Uefinom terminu od 21.05. 

Istorijski sudar protiv Arsenala u Ligi Evrope, ili košarkaška poslastica u Evroligi... Šta izabrati?

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar