Фотка у бикинију премијера Србије

Премијерка Србије Ана Брнабић често љетује у Хрватској, а једном приликом су је ухватили и новинари.  Премијерку Србије Ану Брнабић, због функције коју обавља, увијек виђамо у одјевним комбинацијама као што су сако и панталоне.  Зато је њена фотографија у бикинију која се појавила на Твитеру била право изненађење за све кориснике ове друштвене мреже.

Забава 24.08.2017 | 09:15
Фотка у бикинију премијера Србије
О њеном приватном животу се веома мало зна, а како је недавно откривено, она је у вези са докторком са којом иначе иде на море.

Фотографија која се сада дијели по друштвеним мрежама настала је прије 7 година, 2010. током љетовања на Крку.



Иначе, предсједница Владе се недавно вратила са годишњег одмора, који је искористила да са партнерком скокне до Хрватске, односно до острва Крка, где Брнабићева има породичну кућу. Међу онима који су имали прилику да упознају лијепу девојку нове шефице Владе били су и министри.

Како су писали медији, први потпредсједник Владе Ивица Дачић посебно је био очаран дјевојком премијерке која му је представљена на ексклузивној вечери у згради „Геозавода“, коју је за министре и њихове партнере организовао Александар Вучић још док је био на челу Владе.

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар