Милица: Они су ми највећа подршка

Пјевачица Милица Павловић недавно је прославила рођендан са својим пријатељима у Београду, а онда је одлучила да оде у свој родни Лесковац и тамо прослави са себи најважнијим особама.

Забава 23.08.2017 | 14:31
Милица: Они су ми највећа подршка
Наиме, како је пјевачица више пута истицала, највећа подршка у животу били су јој баба и деда, са којима је и одрасла. Управо њима је посветила вече и заједно су прославили њен рођендан.

Неколико пута је на почетку говорила и о својим родитељима.



"Рођена сам у Швајцарској где сам живјела у најранијем детињству, али када су се моји родитељи развели, прешла сам да живим са баком и деком у околини Лесковца. Имала сам дивно дјетињство и никада ништа не бих мијењала. Они су ми усадили неке традиционалне вриједности са којима и данас живим а, с друге стране, ја сам мало модернизовала бабу и деду, тако да смо нас троје одличан “тандем”. Неко вријеме, док сам ишла у средњу школу, живјела сам са оцем са којима сам у одличним односима и често смо заједно", испричала је Милица, објаснивши да није у контакту са мајком.



"Нисам, једноставно тако се догодило. Она је послије развода у почетку долазалила да ме види, а касније се није много интересовала за мене. Сада када имам двадесет једну годину нису ми потребни нови људи у животу. Мајчинску љубав добила сам од бабе и деде", рекла је Милица једном приликом.

Иако ни мајку ни оца никада нисмо видјели, Милица не крије баку и деку који живе у Лесковцу, а са којима је прославила и свој 26. рођендан.

Извор: Еспресо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар