Нишлија пркоси гравитацији

У мору разних свјетских фитнес програма један нишлија, прије неколико година осмислио је свој фитнес програм. Представио га је Словенцима, Аустријанцима, Чесима, Италијанима и Хрватима и многим другим.

Занимљивости 23.08.2017 | 12:58
Нишлија пркоси гравитацији
Фитнес инструктор Марко Николић постао је звијезда након што се његов видео снимак у којем вуче авион проширио друштвеним мрежама.
Студент докторских студија на Факултету спорта и физичког васпитања у Нишу Марко Николић, од малена је волио спорт, отуда сада и његова жеља да читав свијет тренира са њим. И полако али сигурно је реализује. Друштвене мреже га обожавају, на Инстаграму има више од 155 хиљада пратилаца.



Марков фитнес програм је тренинг у коме се смјењују интензивно вјежбање и активан одмор. Намијењен је здравијим људима од 15 до 45 година.Гледајући њега, вежбе снаге добијају нову димензију. Поред тога сто је фитнес инструктор, он је и мотивациони говорник, а овај видео је дефинитивна мотивација да сви можемо урадити све.


За себе каже да се за све борио, трудио и радио и да ништа није дошло преко ноћи и пало са неба. Као и да је све ствар нас самих, те да људско тијело може постати све што наш ум замисли.Додаје да је тијело наш храм. Како се будемо опходили према њему, тако ћемо и живјети.
"Битно је како се хранимо, облачимо, како и на који начин водимо рачуна о нашој хигијени. Данас људи запоставлају своје тијело и здравље, окрећу се западњачком начину живота, живи се брзо, али и умире брзо. Ако уложите у здравље, тијело ће бити захвално", поручује Николић.


Само два процента људи оствари своје снове и циљеве, док остали падају у депресију после неколико неуспјечних покушаја да ураде нешто од свог живота, тврди он. Марко ће у наредном периоду посјетити и Бијељину гдје ће одржати предавање, док га бањалучка публика може видјети у суботу на Тргу Крајине на јавном тренингу.


БН телевизија

Коментари / 0

Оставите коментар