Миа и Бојан ускоро родитељи

Позната певачица Миа Борисављевић пре две недеље потврдила је за портал Пинк. рс да ће свом колеги Бојану Грујићу, са којим је снимила и дуетску песму "Звери", ускоро подарити дете, а занимљива је прича како су се будући родитељи упознали, али и како се развијао њихов однос.

Забава 22.08.2017 | 23:10
Миа и Бојан ускоро родитељи
- Бојан и ја смо се упознали на једном мом наступу у Београду. Дошао је да чује како звучи моја свирка јер је требало убрзо да почне да наступа са мном по препоруци мојих музичара. Прва реченица коју сам му тада упутила била је: „Ау, човече, колики си, изгледаш као обезбеђење, немој више да растеш” - уз незаобилазан смех се присетила Миа, а онда открила да је дуго потискивала своја осећања, будући да никада није желела да меша посао и љубав.

- Убрзо су се појавиле прве симпатије са обе стране, али смо то обоје крили. Највише због посла! Тачније, нисам себи хтела да признам да ми се десило управо оно за шта сам тврдила да никад неће. То је да помешам љубав и посао! Међутим, разум се ту ништа не пита. Дуго смо се одупирали нашој љубави, али је привлачност била фатална - искрена је била Миа, која се радује због тога што ће се кроз неколико месеци коначно остварити у улози мајке.

(Пинк.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар