Катарина о вези проговорила

Веза Катарине Радивојевић и оскаровца Бенисија дел Тора пунила је новинске ступце давне 2011. године, а глумица је недавно први пут проговорила о овој романси, али и о разлозима зашто њихова веза није успела.

Забава 22.08.2017 | 16:11
Катарина о вези проговорила
Наиме, како је открила, Катарина је пре седам година напустила Србију на врхунцу популарности и отиснула се у Америку због љубавне везе са славним глумцем. 

Катарина Радивојевић у болници одржава трудноћу!
Главни покретач за одлазак нису биле велике пословне понуде и обећана каријера, већ љубавна прича коју сам живела. Моје правило гласи да своју интиму чувам само за себе, и то ће заувек бити тако. Радило се о великој љубави с моје стране, али ја у љубави увек дајем све од себе.

Повезивали су ме са разним мушкарцима и није ми увек било лако да се носим са тим, али нисам могла да на спекулације одговарам тиме што бих откривала с ким сам у вези - рекла је Катарина за „Глорију” и додала да се веза распала оног тренутка када није желела да пристане на компромис.



Оно о чему ја маштам данас јесте да имам нормалну, здраву, заокружену породицу. Не желим однос са компромисима. Знала сам шта хоћу у том тренутку и хтела сам комплетну причу, све или ништа. Када сам схватила да је то немогуће, наставила сам даље. Никада нисам хтела да будем жена која живи живот свог мушкарца, већ сам размишљала о томе како се он уклапа у мој. Везу посматрам као однос жене и мушкарца који допуњују једно друго. За мене једино то има смисла - закључила је на крају лепа глумица.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ааа

22.08.2017 17:44

Нацекацес се ти до удаје...

ОДГОВОРИТЕ