Локти се вратио петим мјестом на првенству САД-а!

Рајан Локти вратио се прошле ноћи такмичењима у САД након што му је истекла десетомесечна суспензија због недоличног понашања на Олимпијским играма у Рију.

Остали спортови 07.08.2017 | 17:30
Локти се вратио петим мјестом на првенству САД-а!
Локти је финалну трку на 100 метара леђним стилом на Отвореном првенству САД завршио на петом месту с временом 55,16 секунди.

"Ово је добра полазна тачка", рекао је Локти после трке.

Локти је током Олимпијских игара у Рију пријавио да је опљачкан заједно са колегама из репрезентације. Рекао је да су опљачкани у таксију под претњом оружја, а да је један од пљачкаша имао полицијску значку. 

Пливачи нису пријавили инцидент полицији која је покренула истрагу тек када је из медија сазнала шта се догодило. Бразилска полиција је потом саопштила да је Локти лагао о пљачки, а сам спортиста је по повратку у САД у више наврата мењао причу о томе шта се десило. 

Полиција има снимак на коме се види како се Локти туче са обезбедјењем на бензинској пумпи у исто време у коме се пљачка наводно десила. Како је тада наведено, амерички пливачи су били под утицајем алкохола и демолирали су тоалет на бензинској пумпи. Они су после испитивања платили штету и отишли. 

"Шта се догодило, догодило се то, то је прошлост. Човек сам, направио сам грешку и научио сам лекцију. Баш као и сви остали", рекао је амерички пливач. 

Локти је навео да му је циљ да буде у тиму САД за Олимпијске игре у Токију 2020. године. Он је освојио шест златних олимпијских медаља, а 2020. имаће 36 година. 

"Биће то дуго путовање", закључио је Локти.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар