Ивана и Мирза снимили дует

Поп певачица и победник "Звезда Гранда" обрадили народну песму.

Забава 18.07.2017 | 09:33
Ивана и Мирза снимили дует
ПЕВАЧИЦА Ивана Селаков и победник "Звезда Гранда" 2014. Мирза Селимовић објавиће ускоро дуетску песму. Реч је о нумери коју је Петар Стокановић пре две деценије компоновао за једног извођача народне музике, али ће сада бити снимљена у поп маниру. Чланица жирија музичког такмичења "Неки нови клинци" и млади босански поп певач наредних дана ће у Врдничкој кули снимити и спот за дует, чији назив засад држе у тајности.

- Решили смо да обрадимо народну песму у поп маниру, и заиста ће звучити сјајно и другачије - каже, за наш лист, Ивана Селаков. - Реч је о балади, а они који су је чули у студију кажу да је врло емотивна. За снимање спота, који ће бити представљен следећег месеца, биће ангажовано више од 40 људи. Мирза је изузетан поп певач, његов глас је сјајан микс Харија Варешановића и Здравка Чолића и реткост у данашње време. Са покојним колегом Дарком Радовановићем снимила сам први дует у каријери "Ако је до мене" и три са Ацом Лукасом, "Далеко си", "Омакло ми се" и "Љубав у доба кокаина". Надам се да ће и ова песма постати хит, јер такве нумере недостају у данашње време.

Ивана Селаков ће лето углавном провести радно, а осим у Србији, певачица ће са бендом наступити и у региону. Одмор планира тек по завршетку радне сезоне, док о новом албуму још не размишља.

- Почетком септембра идем на одмор, али нисам одабрала дестинацију. Још не размишљам о новом албуму. Нема потребе, јер је песма са Мирзом довољно снажна и лепа и дуго ће трајати.

Поп певачица претходне две сезоне била је у жирију такмичења "Неки нови клинци". На питање да ли ћемо је гледати и у трећој сезони, и какво је то искуство за њу, Ивана каже:

- Нисмо још разговарали на ту тему, али радо ћу прихватити учешће, јер је то изузетно лепо искуство. Уживала сам слушајући талентовану децу, неки клинци са девет година певају боље него одрасли и сигурна сам да ће једног дана бити звезде. Забављамо се на снимањима, дајемо им савете како бисмо их усмерили у правом правцу. Деца прилично добро прихватају елиминацију из такмичења, али проблем су родитељи, који су амбициозни и преко њих покушавају да остваре своје снове и жеље. Родитељи им стварају тензију, па деца понекад не могу да се опусте и тужна су јер нису задовољила њихове захтеве.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар