Снима се филм о Карићима

У припреми документарно-играна прича о једној од најбогатијих српских породица. Направићемо спектакл по узору на остварења о животу Форда, Доналда Трампа или Ањелијевих, истиче Богољуб.

Забава 18.07.2017 | 09:30
Снима се филм о Карићима
СВОЈЕВРЕМЕНО смо уживали у саги о америчким милионерима Карингтоновима, а ускоро нам стиже прича о династији Карић! Наиме, бизнисмен Богољуб Карић планира да сними документарно-играни филм о породичној компанији која у Србији послује пола века. Као потенцијални сценаристи помињу се Гордан Михић и Милован Витезовић, тренутно се трага и за режисером филма, а спекулише се да је најозбиљнији кандидат за то Драган Бјелогрлић. Да Богољуб Карић, идејни творац пројекта, ништа не препушта случају говори и податак да је за буџет филма издвојено пет милиона евра.

- Ово ће бити прича о првој породичној компанији у Југославији која већ пола века успешно ради и код нас и у свету - каже за "Новости" Богољуб Карић. - Циљ нам је да прикажемо наш развој и са чиме смо се све суочавали - од сјајних и веселих тренутака до отимања компанија и прогона.

Део филма снимаће се, наводно, на Косову, одакле потиче породица Карић, али и у Русији, где такође послују неколико деценија. Карић истиче да ће филм бити истовремено и сага о томе колико је мукотрпан пут развоја породичног бизниса и кроз шта предузетници пролазе.

- Направићемо спектакл по узору на слична остварења о животу Форда, Доналда Трампа и породице Ањели.

Чувени бизнисмен тврди да је у преговорима са најпознатијим српским глумцима. Ко ће у филму играти Богољуба и остале чланова династије Карић биће ускоро познато.

- Одредићемо ко ће глумити мене и мислим да ће се отимати за ту улогу - наглашава Карић, не желећи да нам открије ко му је фаворит за главну улогу.

Поједини медији спекулишу да би Богољуба Карића могао да глуми Лазар Ристовски. Јуче смо позвали славног глумца како бисмо из прве руке чули да ли ће он тумачити главну улогу, али Ристовски није одговарао на наше позиве и СМС поруке.

АУДИЦИЈА ЗА ДИНКИЋА

НА наше питање коме ће поверити улоге Млађана Динкића, Војислава Коштунице и Мирољуба Лабуса, Карић се насмејао и рекао:

- За њих ће бити посебна аудиција.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар