У Македонију с личном картом

Амбасадор БиХ у Македонији Лепа Бабић и македонски министар унутрашњих послова Оливер Спасовски изразили су очекивање да ће ускоро бити потписани споразуми између Савјета министара БиХ и Владе Македоније о условима путовања грађана двије земље који би омогућио прелазак границе са личном картом и о узајамном признавању и замјени возачких дозвола.

Регион 22.06.2017 | 12:31
У Македонију с личном картом
Током данашњег сусрета у Скопљу разговарано је о проширењу постојећег правног оквира за сарадњу БиХ и Македоније путем потписивања билатералних споразума, као и о размјени посјета на високом нивоу у наредном периоду.

Разговарано је о ситуацији у БиХ, Македонији и региону у вези са за миграцијама, те изражена спремност за сарадњу и размјену искустава двије земље, саопштено је из Министарства иностраних полова БиХ.

Бабићева је Спасовском честитала именовање и пожељела му успјешан мандат, истичући да ће досадашња успјешна сарадња БиХ и Македоније у области безбједности бити настављена.

Спасовски је захвалио за честитке и истакао опредијељеност за сарадњу МУП-а Македоније са БиХ и пружање подршке активностима Амбасаде БиХ у Скопљу.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Сале,

22.06.2017 12:33

Да ми плате, не идемо у те крајеве никако "слабе изкусње ".

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

23.06.2017 00:20

Мани земљу којој је Албанија запад.