Трудна Милица се дохватила чаше

Бивша кошаркашица Милица Дабовић коначно је потврдила да је у другом стању фотографијом цвећа које јој је послао дечко уз поруку „волим вас обоје”, а онда се поштено опијала у граду!

Србија 10.06.2017 | 21:03
Трудна Милица се дохватила чаше
Судећи по фотографијама које је забележио наш папарацо, спортисткиња очигледно не зна шта значи друго стање, па је поново угрозила бебино здравље.

Иако смо мислили да је крај њеном несавесном понашању када је пре неколико дана аутомобилом претицала на пуној линији, прошла кроз црвено, а да је притом све време возила и причала мобилним телефоном, она нас је демантовала.

''На отварање једног ресторана Милица је дошла у пратњи сестре Ане и другарице из Бејрута, за коју ју је бивши дечко оптужио да су у вези. Све три су биле насмејане, и док је Ана била у елегантној хаљиници и балетанкама, Милица је стомак сакрила тренерком.

С обзиром на то да се прича како је у четвртом месецу трудноће, стомак би јој се познавао да је обукла нешто уско, али га је широком тренерком покрила. Сви су били одушевљени када су је видели, нарочито што је блистала и била без шминке, али је убрзо покварила утисак'', каже наш извор који се затакао на лицу места и објашњава зашто је то тако.



''Милица је без пардона села за сто и почела да пије. Све време је мешала вотку и газиране сокове. Док се њена сестра Ана углавном шеткала по локалу и поздрављала са познаницима, Милица је седела, правила себи коктел и пила. Сви су је гледали у чуду, знајући да је у другом стању, али јој нико ништа није рекао јер има довољно година да зна шта треба да ради и како да заштити здравље бебе'', додаје наш извор.

Иако смо покушали да Милицу питамо зашто данима не одговара на наша питања која јој шаљемо путем СМС-а о томе да ли је трудна, а овог пута и зашто пије, она није била расположена да разговара са новинарима. За десетак минута, колико се задржала на отварању ресторана, попила је две чаше вотке помешане са газираном напитком и одјурила главом без обзира. Ипак, нешто касније је на друштвеним мрежама потврдила да чека бебу са Вуком, са којим је у вези откада је раскинула са Симоном Шиклићем.

Наиме, Дабовићева је на Инстаграм окачила фотографију на којој је била корпа са цвећем коју јој је послао Вук са посветом:

''Јер ти си жена за сва времена. Ти си ко створена за љубав и топао дом. Волим вас обоје  највише. Вук''. Убрзо су уследиле честитке фанова и њених виртуалних пријатеља на трудноћи, уз жеље да благословено стање проведе што лепше.

Извор: Ало

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Олоси

10.06.2017 21:36

Е цуј трудна зена крије стомак да се не види, (као то је несто рузно) а пије алкохол у таквом стању....................................ста реци Р Е Т А Р Д А Ц И Ј А!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ханд бо

11.06.2017 06:57

Кад немас ста писати онда мозе о некој која инста друго није него свака друга само сто је неко платио да се писе о њој.

ОДГОВОРИТЕ