Trudna Milica se dohvatila čaše

Bivša košarkašica Milica Dabović konačno je potvrdila da je u drugom stanju fotografijom cveća koje joj je poslao dečko uz poruku „volim vas oboje”, a onda se pošteno opijala u gradu!

Srbija 10.06.2017 | 21:03
Trudna Milica se dohvatila čaše
Sudeći po fotografijama koje je zabeležio naš paparaco, sportistkinja očigledno ne zna šta znači drugo stanje, pa je ponovo ugrozila bebino zdravlje.

Iako smo mislili da je kraj njenom nesavesnom ponašanju kada je pre nekoliko dana automobilom preticala na punoj liniji, prošla kroz crveno, a da je pritom sve vreme vozila i pričala mobilnim telefonom, ona nas je demantovala.

''Na otvaranje jednog restorana Milica je došla u pratnji sestre Ane i drugarice iz Bejruta, za koju ju je bivši dečko optužio da su u vezi. Sve tri su bile nasmejane, i dok je Ana bila u elegantnoj haljinici i baletankama, Milica je stomak sakrila trenerkom.

S obzirom na to da se priča kako je u četvrtom mesecu trudnoće, stomak bi joj se poznavao da je obukla nešto usko, ali ga je širokom trenerkom pokrila. Svi su bili oduševljeni kada su je videli, naročito što je blistala i bila bez šminke, ali je ubrzo pokvarila utisak'', kaže naš izvor koji se zatakao na licu mesta i objašnjava zašto je to tako.



''Milica je bez pardona sela za sto i počela da pije. Sve vreme je mešala votku i gazirane sokove. Dok se njena sestra Ana uglavnom šetkala po lokalu i pozdravljala sa poznanicima, Milica je sedela, pravila sebi koktel i pila. Svi su je gledali u čudu, znajući da je u drugom stanju, ali joj niko ništa nije rekao jer ima dovoljno godina da zna šta treba da radi i kako da zaštiti zdravlje bebe'', dodaje naš izvor.

Iako smo pokušali da Milicu pitamo zašto danima ne odgovara na naša pitanja koja joj šaljemo putem SMS-a o tome da li je trudna, a ovog puta i zašto pije, ona nije bila raspoložena da razgovara sa novinarima. Za desetak minuta, koliko se zadržala na otvaranju restorana, popila je dve čaše votke pomešane sa gaziranom napitkom i odjurila glavom bez obzira. Ipak, nešto kasnije je na društvenim mrežama potvrdila da čeka bebu sa Vukom, sa kojim je u vezi otkada je raskinula sa Simonom Šiklićem.

Naime, Dabovićeva je na Instagram okačila fotografiju na kojoj je bila korpa sa cvećem koju joj je poslao Vuk sa posvetom:

''Jer ti si žena za sva vremena. Ti si ko stvorena za ljubav i topao dom. Volim vas oboje  najviše. Vuk''. Ubrzo su usledile čestitke fanova i njenih virtualnih prijatelja na trudnoći, uz želje da blagosloveno stanje provede što lepše.

Izvor: Alo

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Olosi

10.06.2017 21:36

E cuj trudna zena krije stomak da se ne vidi, (kao to je nesto ruzno) a pije alkohol u takvom stanju....................................sta reci R E T A R D A C I J A!!!!

ODGOVORITE
Name

Hand bo

11.06.2017 06:57

Kad nemas sta pisati onda moze o nekoj koja insta drugo nije nego svaka druga samo sto je neko platio da se pise o njoj.

ODGOVORITE