Пронађена нестала дјевојка

Ј. Л. (26), студенткиња која је у петак увече нестала у Београду, пронађена је жива и здрава, потврдио је за "Блиц" Дарко Мирковић, муж њене сестре који је први на друштвеним мрежама објавио и апел да се она нађе.

Србија 05.06.2017 | 11:38
Пронађена нестала дјевојка
Гдје је дјевојка била током протекла два дана, гдје је пронађена и како, за сада није познато.
 
- Пронађена је и тренутно смо са полицијом - рекао је Дарко за "Блиц".

Он није желио да открива детаље Јелениног проналаска.

Студенткињи се сваки траг изгубио у петак око 23.30 сати, а њена породица је тек сутрадан, у суботу, сазнала да је нема и да се ноћ прије тога није вратила кући с посла.

Мирковић који је преко Фејсбука затражио помоћ у проналажењу Јелене за "Блиц" је раније рекао да је дјевојка посљедњи пут виђена у кафићу "Анголо" у Улици војводе Шупљикца, у петак око 23.30 сати.

- Она је родом из Пријепоља. У Београду живи са цимерком, апсолвент је на Економском факултету, а ради као конобарица у кафићу "Анголо". Ту су је гости и посљедњи пут видјели око 23.30 сати. Она је пола сата послије поноћи затворила кафић и од тада је нико није видио - рекао је јуче Мирковић.

Он је додао да се дјевојка послије посла обично враћала пјешице до Славије, где је чекала аутобус са Канарево брдо гдје је становала.

- Тек у суботу око 17 сати смо сазнали да је нема. Тог дана је на послу требало да се појави око 15 сати, али није дошла. Колеге су је звале, али се није јављала на телефон. Све вријеме је недоступан - каже Дарко

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

xy

05.06.2017 10:05

Нека је жива, чудне ствари се дешавају младим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

05.06.2017 17:06

Мали провод продузени викенд ниста страшно забавила се

ОДГОВОРИТЕ