Позлило Даници Максимовић

Непријатна сцена десила се на генералној проби емисији "Ја имам таленат".

Забава 01.06.2017 | 21:11
Позлило Даници Максимовић
Међутим, на сву срећу, на крају је све испало добро. 

Наиме, чланици жирија овог такмичења Даници Максимовић се слошило, при чему су остали чланови жирија, Ана Николић, Стефан Ђурић Раста и Срђан Жика Тодоровић, али и чланови продукције, брзо реаговали и Даници пружили помоћ.

Глумици је одмах послије било боље.

– Имала сам много пословних обавеза у протеклом периоду, због тога ми је позлило, али није ништа страшно, убрзо сам се осјећала много боље. Једва чекам суперфинале, узбуђена сам јер ћемо коначно сазнати ко ће освојити титулу најталентованијег.

Имали смо сјајне кандидате, мјесеци потраге су иза нас и мислим да смо урадили одличан посао. Вечерас ћемо ми, чланови жирија, коначно моћи да се опустимо и уживамо у наступима суперфиналиста, јер је публика та која одлучује, а не ми. Гледајте суперфинале, јер, ако је судити по генералној проби, очекују вас фантастични наступи, достојни свјетске сцене – рекла је Даница Максимовић.

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Зоол

01.06.2017 21:43

Мени позли кад листам програме па налетим на Ану Николић и Расту и одмах паницно пребацим даље.Зато ме не цуди да је овој ликепој глумици која је приморана да зарад неке цркавице ту сједи са њима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

леxиллиум

02.06.2017 06:27

Е сад сте ме насекирали са овом ударном вијесцу

ОДГОВОРИТЕ