Pozlilo Danici Maksimović

Neprijatna scena desila se na generalnoj probi emisiji "Ja imam talenat".

Zabava 01.06.2017 | 21:11
Pozlilo Danici Maksimović
Međutim, na svu sreću, na kraju je sve ispalo dobro. 

Naime, članici žirija ovog takmičenja Danici Maksimović se slošilo, pri čemu su ostali članovi žirija, Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta i Srđan Žika Todorović, ali i članovi produkcije, brzo reagovali i Danici pružili pomoć.

Glumici je odmah poslije bilo bolje.

– Imala sam mnogo poslovnih obaveza u proteklom periodu, zbog toga mi je pozlilo, ali nije ništa strašno, ubrzo sam se osjećala mnogo bolje. Jedva čekam superfinale, uzbuđena sam jer ćemo konačno saznati ko će osvojiti titulu najtalentovanijeg.

Imali smo sjajne kandidate, mjeseci potrage su iza nas i mislim da smo uradili odličan posao. Večeras ćemo mi, članovi žirija, konačno moći da se opustimo i uživamo u nastupima superfinalista, jer je publika ta koja odlučuje, a ne mi. Gledajte superfinale, jer, ako je suditi po generalnoj probi, očekuju vas fantastični nastupi, dostojni svjetske scene – rekla je Danica Maksimović.

(Alo)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Zool

01.06.2017 21:43

Meni pozli kad listam programe pa naletim na Anu Nikolić i Rastu i odmah panicno prebacim dalje.Zato me ne cudi da je ovoj likepoj glumici koja je primorana da zarad neke crkavice tu sjedi sa njima.

ODGOVORITE
Name

lexillium

02.06.2017 06:27

E sad ste me nasekirali sa ovom udarnom vijescu

ODGOVORITE