Видео: Да ли су црвени картон и пенал досуђени заслужено?!

Утакмицу између Црвене звезде и Војводине обележило је неколико ситуација о којима ће се наредних дана причати.

Фудбал 01.05.2017 | 09:30
Видео: Да ли су црвени картон и пенал досуђени заслужено?!
Звезда је победила Војводину са 2:0. До првог гола Београђани су дошли из пенала у 79. минуту после фаула над Боаћијем, а Воша је већ тада имала играча мање због црвеног картона Николи Антићу.

Стручни штаб Војводине сматра да је пенал досуђен престрого, а да црвеног картона није било.

Никола Антић из Војводине је после помало чудне ситуације искључен директним црвеним картоном у 69. минуту меча. Антић је у неверици након искључења заплакао али се помирио са одлуком судије Срђана Обрадовића.

До искључења играча Војводине је дошло после два узастопна дуела са Фримпонгом, која макар наизглед делују безазлено.

"Црвени картон није заслужен. Антић је после те неке лопте кренуо ка свом голу и судија му је из непознатог разлога дао црвени картон", рекао је тренер Војводине Радослав Батак.



Батак је на терену после утакмице рекао да неће да коментарише ништа док не погледа снимак спорног пенала, али је истакао да његова екипа не би примила гол за две утакмице да казненог ударца није било.

Према његовим речима, Звезда је имала императив победе а његова екипа у првом полувремену није искористила неколико добрих прилика које су могле да промене ток утакмице. Својим играчима није желео ништа да замери и честитао им је на приказаној игри.

На питање да ли је хтео да повуче играче са терена после досуђеног пенала, одговара да није.

"Напротив, враћао сам играче на терен. Никад нисам напуштао бојно поље, нити ћу. Мислим да је пенал престрого досуђен. Вероватно су играчи били незадовољни, они су били на терену и видели шта се дешавало. Ја сам искористио тај моменат да дам инструкције својим играчима", закључио је Батак.

Војводина у наредном колу игра против екипе Младости.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар