Златан напушта Манчестер јунајтед

Телевизијска мрежа ФОX, тачније њен огранак ФОX Депортес, специјализован за шпанско говорно подручје, активирао је рано јутрос бомбу која је потресла фудбалски свет а она гласи: Златан Ибрахимовић на крају ове сезоне напушта Манчестер Јунајтед и одлази у САД.

Свијет 04.04.2017 | 10:29
Златан напушта Манчестер јунајтед
У живом програму на овој телевизији новинар Ектор Фернандез јасно је поручио:

"То је готова ствар! Поврђено! Ибрахиновић ће сигурно играти у Лос Анђелесу наредне сезоне".

Наравно, ради се о ЛА Галаксију, клубу који је последњих година довео многе европске суперзвезде на заласку каријере. ФОX Депортес отишао је чак корак даље од ове иницијалне тврдње и објавио да је Златан договорио највећи уговор у историји МЛС лиге.

Све ово и не делује толико нереално, с обзиром да се и претходних месеци помињало да би један од најузбудљивијих фудбалера у последњих 15 година могао да заврши у Америци, а опет, чудно је то што је за сада свега неколико европских медија пренело ову информацију, притом, ниједан са Острва.

У сваком случају, навијачи Манчестера од јутрос сигурно имају разлога за бригу. Општи је утисак да ће Жозе Мурињо тешко овог лета на тржишту наћи бољег нападача, иако је је Ибри већ 36. Уосталом, бројке говоре више од свих речи - на 41 утакмици Златан је за Црвене ђаволе дао 26 голова и забележио девет асистенција.

(моззартспорт)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

БЛ РС

04.04.2017 09:33

Шта то нас брига?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дтаган

04.04.2017 10:15

Бас ме потресе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

04.04.2017 18:51

Понос Босне! Хвала ти Златане за све И нека те среца прати. Најбољи играц свих времена!!!!!

ОДГОВОРИТЕ