Глас из свлачионице Пари Сен Жермена: Купите Мбапеа!

Јасна порука власницима париског клуба!

Фудбал 22.03.2017 | 22:00
Глас из свлачионице Пари Сен Жермена: Купите Мбапеа!
„Олуја Мпапе“ освајила је Европу светлосном брзином!

Тинејџер Монака Килијан Мбапе све више иде ка томе да постане следећа велика ствар не само континенталног, већ и глобалног фудбала, због чега су практично сви највећи клубови Европе усмерили поглед ка Кнежевини. 

Реал Мадрид наводно је већ спреман да га упари са Кристијаном Роналдом и спрема чак 50.000.000 евра, Бајерн, Челси и Манчестер јунајтед такође прате развој ситуације, док су скаути Арсенала већ неколико пута уживо пратили издања 18-годишњег бисера. 

Мбапе се налази у готово нестварној серији - постигао је 13 голова у последњих девет утакмица на којима је био стартер. У недељу поподне са стадиона Каена испраћен је великим аплазима комплетног гледалишта, а после свега што је урадио у последње време из свлачионице Пари Сен Жермена чуо се глас - доведите Килијана!

"Он игра фантастично. Блистава будућност је пред њим. Надам се да ће наставити да ради јако и да се неће зауставити. Мора још много да учи. Одлично се снашао у Монаку и искрено се надам да његове игре прате наши скаути. То је момак који може да направи разлику и поседује квалитет за тако нешто", рекао је Маркињос. 

Пари Сен Жермен је последњих година знао да искешира новац за понајбоље играче клубова из Француске. Преко Лукаса Диња и Сержа Оријеа, до Левина Курзаве и Хатема Бен Арфе, који је стигао летос као слободан играч из Нице. 

Биће да ће лето пред нама бити посвећено Килијану Мбапеу. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар