Glas iz svlačionice Pari Sen Žermena: Kupite Mbapea!

Jasna poruka vlasnicima pariskog kluba!

Fudbal 22.03.2017 | 22:00
Glas iz svlačionice Pari Sen Žermena: Kupite Mbapea!
„Oluja Mpape“ osvajila je Evropu svetlosnom brzinom!

Tinejdžer Monaka Kilijan Mbape sve više ide ka tome da postane sledeća velika stvar ne samo kontinentalnog, već i globalnog fudbala, zbog čega su praktično svi najveći klubovi Evrope usmerili pogled ka Kneževini. 

Real Madrid navodno je već spreman da ga upari sa Kristijanom Ronaldom i sprema čak 50.000.000 evra, Bajern, Čelsi i Mančester junajted takođe prate razvoj situacije, dok su skauti Arsenala već nekoliko puta uživo pratili izdanja 18-godišnjeg bisera. 

Mbape se nalazi u gotovo nestvarnoj seriji - postigao je 13 golova u poslednjih devet utakmica na kojima je bio starter. U nedelju popodne sa stadiona Kaena ispraćen je velikim aplazima kompletnog gledališta, a posle svega što je uradio u poslednje vreme iz svlačionice Pari Sen Žermena čuo se glas - dovedite Kilijana!

"On igra fantastično. Blistava budućnost je pred njim. Nadam se da će nastaviti da radi jako i da se neće zaustaviti. Mora još mnogo da uči. Odlično se snašao u Monaku i iskreno se nadam da njegove igre prate naši skauti. To je momak koji može da napravi razliku i poseduje kvalitet za tako nešto", rekao je Markinjos. 

Pari Sen Žermen je poslednjih godina znao da iskešira novac za ponajbolje igrače klubova iz Francuske. Preko Lukasa Dinja i Serža Orijea, do Levina Kurzave i Hatema Ben Arfe, koji je stigao letos kao slobodan igrač iz Nice. 

Biće da će leto pred nama biti posvećeno Kilijanu Mbapeu. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar