Лоренцо подгрева атмосферу: Вини је гладији и од Маркеза!

Дукатијева звезда сматра да ће Меверик Вињалес свакао постати шампион без обзира на Маркезову шампионску садашњост.

Остали спортови 12.03.2017 | 12:15
Лоренцо подгрева атмосферу: Вини је гладији и од Маркеза!
Време клађења на Мото ГП изгледа да је већ почело у падоку краљевских мотоциклиста. Бивши шампион, Хорхе Лоренцо изгледа да би се по сваку цену без обзира на квоту пре кладио на новог Росијевог колегу него на Италијана… Он зато у наставку “хладног рата” са Јамахиним табором не бира начин како да поткачи Докторову сујету. И не само њуегову, већ и браниоца титуле, Марка Маркеза који је по кулоарским причама на “нечастан начин” учествовао у Лоренцовом походу на титулу 2015. године. То наравно, никада није доказано, јер је фактички и немогуће довести у везу Маркеза и Лоренца у по Италијанима често спомињаној нечасној работи за освајање титуле.

“Меверик Вињалес је гладнији, он више жели победе од Марка Маркеза. Сигурно ће постати Мото ГП шампион”, поткачио је Лоренцо старог ривала, Валентина Росија не споменувши његово име.

“Па, Меверик је само још један агресиван мотоциклиста као и Марк Маркез. То ће се потврдити сасвим сигурно у будућности”, рекао је Хорхе Лоренцо који се тренутно уз несебичну помоћ Кејсија Стонера труди да пронађе право решење и укроти Дукатијев “доместичи”.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар