Lorenco podgreva atmosferu: Vini je gladiji i od Markeza!

Dukatijeva zvezda smatra da će Meverik Vinjales svakao postati šampion bez obzira na Markezovu šampionsku sadašnjost.

Ostali sportovi 12.03.2017 | 12:15
Lorenco podgreva atmosferu: Vini je gladiji i od Markeza!
Vreme klađenja na Moto GP izgleda da je već počelo u padoku kraljevskih motociklista. Bivši šampion, Horhe Lorenco izgleda da bi se po svaku cenu bez obzira na kvotu pre kladio na novog Rosijevog kolegu nego na Italijana… On zato u nastavku “hladnog rata” sa Jamahinim taborom ne bira način kako da potkači Doktorovu sujetu. I ne samo njuegovu, već i branioca titule, Marka Markeza koji je po kuloarskim pričama na “nečastan način” učestvovao u Lorencovom pohodu na titulu 2015. godine. To naravno, nikada nije dokazano, jer je faktički i nemoguće dovesti u vezu Markeza i Lorenca u po Italijanima često spominjanoj nečasnoj raboti za osvajanje titule.

“Meverik Vinjales je gladniji, on više želi pobede od Marka Markeza. Sigurno će postati Moto GP šampion”, potkačio je Lorenco starog rivala, Valentina Rosija ne spomenuvši njegovo ime.

“Pa, Meverik je samo još jedan agresivan motociklista kao i Mark Markez. To će se potvrditi sasvim sigurno u budućnosti”, rekao je Horhe Lorenco koji se trenutno uz nesebičnu pomoć Kejsija Stonera trudi da pronađe pravo rešenje i ukroti Dukatijev “domestiči”.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar