Енглеске трауме из Марсеља...!

Јунајтедово упозорење навијачима пред Ростов - најбоље је да не излазите из соба! Што јест - јест, најбезбедније је. . .

Фудбал 08.03.2017 | 14:30
Енглеске трауме из Марсеља...!
У Марсељу су енглески навијачи спасавали живу главу. Истина, московски хулигани предводили су руски налет, али ко се ватре опече... Па је тако Манчестер јунајтед упутио упозорење навијачима пред гостовање код Ростова у Лиги Европе.

Очекује се да ће пут Ростова кренути око 400 Јунајтедових навијача, а свима њима клуб је малтене поручио да би најпаметније било да остану у соби. Што суштински увек и јесте најбезбеднија опција.

Сад, тешко да би то било ко урадио кад већ оде на гостовање, али с обзиром на лоша искуства с Русима на Острву једностанво морају да буду обазриви. Навијачима се зато саветује да се не крећу градом у клупским бојама, да не привлаче пажњу, да се не одвајају, већ да буду у групама и то искључуви у две улице у којима ће полиција редовно патролирати.

До стадиона навијаче ће превозити аутобуси уз специјалну полицијску пратњу.

“Нису само противнички фудбалски навијачи потенцијални ризик за вашу безбедност“, наводи се у писму упућеном навијачима.

А ако некоме делује кукавички и смешно - само се сетите шта су им Руси урадили у Француској. Свако би био опрезан. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар