Engleske traume iz Marselja...!

Junajtedovo upozorenje navijačima pred Rostov - najbolje je da ne izlazite iz soba! Što jest - jest, najbezbednije je. . .

Fudbal 08.03.2017 | 14:30
Engleske traume iz Marselja...!
U Marselju su engleski navijači spasavali živu glavu. Istina, moskovski huligani predvodili su ruski nalet, ali ko se vatre opeče... Pa je tako Mančester junajted uputio upozorenje navijačima pred gostovanje kod Rostova u Ligi Evrope.

Očekuje se da će put Rostova krenuti oko 400 Junajtedovih navijača, a svima njima klub je maltene poručio da bi najpametnije bilo da ostanu u sobi. Što suštinski uvek i jeste najbezbednija opcija.

Sad, teško da bi to bilo ko uradio kad već ode na gostovanje, ali s obzirom na loša iskustva s Rusima na Ostrvu jednostanvo moraju da budu obazrivi. Navijačima se zato savetuje da se ne kreću gradom u klupskim bojama, da ne privlače pažnju, da se ne odvajaju, već da budu u grupama i to isključuvi u dve ulice u kojima će policija redovno patrolirati.

Do stadiona navijače će prevoziti autobusi uz specijalnu policijsku pratnju.

“Nisu samo protivnički fudbalski navijači potencijalni rizik za vašu bezbednost“, navodi se u pismu upućenom navijačima.

A ako nekome deluje kukavički i smešno - samo se setite šta su im Rusi uradili u Francuskoj. Svako bi bio oprezan. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar