Игор Додик млад и школован човјек

Игор Додик је  млад породичан човјек који се школовао у најквалитетнијим домаћим и међународним школама и вратио се у своју домовину. За живот у Републици Српској се одлучио зато што овдје види будућност, те својим активностима и начином рада и поступања жели да допринесе да Република Српска буде боље мјесто за све њене грађане, саопштила је Адвокатска канцеларија "Стевановић", која правно заступа сина предсједника Републике Српске Милорада Додика.

Република Српска 14.02.2017 | 08:48
Игор Додик млад и школован човјек
Адвокатска канцеларија "Стевановић" на овај начин одбацују медијске наводе о томе да је Игор Додик власник фирме "Проинтер" или да има било какве интересе "повезане с тим бизнисом".

“ Већ дуже вријеме поједини медији врше неистинито и континуирано извјештавање по којем господин Додик и његова породица имају удјеле и интересе у вези с компанијом 'Проинтер'. Ови наводи су у цијелости неистинити, нетачни и беспотребно нарушавају углед и достојанство господина Игора Додика и његове породице", наведено је у саопштењу, које је медијима упутила ова адвокатска канцеларија.

Правни заступници наглашавају да је  “Игор Додик  млад породичан човјек који се школовао у најквалитетнијим домаћим и међународним школама и вратио се у своју домовину”. 

“ За живот у Републици Српској се одлучио зато што овдје види будућност, те својим активностима и начином рада и поступања жели да допринесе да Република Српска буде боље мјесто за све њене грађане. Наш клијент води породични агро-бизнис, који сваке године оствари добре резултате и који редовно ствара нову вриједност, како за своје запослене, тако и за локалну и републичку заједницу уредним плаћањем плата, пореза, доприноса и разних других пореских давања”, стоји у саопштењу.

Даље се наглашава да бизнис који води, предсједников син, је заснован искључиво на тржишним принципима.

“Медијски наводи по којима он планира да добије разне послове из домена ИТ система и софтверских програмирања су неистинити, и само стварају лошу слику за господина Додика и његову младу породицу. Ваши наводи којима говорите да је господин Игор Додик власник ове фирме која на разне начине добија послове, такође стварају лошу слику о њему.

У том смислу Игор Додик обавјештава јавност да су нетачни наводи да је он власник „Проинтер“ д.о.о. Бањалука, те да нема никакве личне или друге повезане интересе са тим бизнисом, а што се може утврдити и увидом у регистар Окружног привредног суда у Бања Луци који је надлежан за евиденцију које се тичу власништва над компанијама у подручју града Бањалука", навели су из Адвокатске канцеларије "Стевановић".

(БН телевизија)

Коментари / 248

Оставите коментар
Name

Милан

14.02.2017 07:57

Криминалац ко и Отац му ,удрузена Мафија!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Милан

14.02.2017 08:12

АКО ТИ СМАТРАС ДА ЈЕ ДОДИК КРИМИНАЛАЦ СТА СИН ИГОР ИМА СА ТИМ -ЛИЦНО ЗНАМ МОМКА И КАО САВ НОРМАЛНИ СВЈЕТ НИЈЕ ОТИСАО ВАНИ ИАКО ЈЕ МОГАО ВЕЦ ОСТАО У СРПСКОЈ А ДОДИКУ САМО ЛЕДЈА МОЗЕТЕ ГЛЕДАТИ

Name

Верислав

14.02.2017 08:33

Видјецемо ове године како то Проинтер ради и доприноси развоју РС. Планови набавки који су направљени за ову годину су заиста невјероватни и треба се потрудути максимално да све изадје у јавност и види колики је криминал. Посао са Фондом здравства од 23 милиона, Пореском управом такодје од неколико милиона, и Електропровреда РС са тендером за САП који је сада изасо а који це бити такодје милиона и милиона вриједан. Нигде у регији нема толиких уговора и цифара колике се врте код нас у РС. Пљацка је епских размјера и њој свједоцимо у 2017 години. ТЕско је задвољити апетите Ланаца и сада Проинтера, па су изгледа одлуцили да удуплају све да би били сви задовљни.

Name

ре Милан

14.02.2017 08:38

Ако си довољно храбар човјек који сигурно зна и има доказе да је Игор криминалац, покажи те доказе тужилаштву, али не Републике Српске, пошто су тамо, по теби сви корумпирани и криминалци, већ ''реновираном'' тужилаштву бих. Најлакше је, анонимно, на порталу написати све и свашта и на такав начин лијечити болест зависти и злобе према другом. Игорова ''грешка'' је само што је син Милорада Додика.

Name

Пирамида

14.02.2017 08:45

Тај адвокат Стевановић је главни за Еаст Wест Бридге у БиХ, а они су испостава Трилатерале. Ту су још Ранко Шкрбић, Игор Радојичић, ДрашкоАћимовић амбасадор, Огњен Тадић "опозиционар", новинар Ведран Шкоро...из Србије министарке Зорана Михајловић и Ана Брнабић. Шефови Баја, Аца, Пленковић из Хрватске, Мило су степеница више и нису експонирани као ови...ови су "војници" који раде за њих. На исти начин Игор и Кокеза имају своје "војнике". Није проблем њихово удруживање, проблем је њихова бахатост и бездушност на штету народа и државе.

Name

Брчкало

14.02.2017 08:46

Могу адвокати и Игор да кажу шта год хоће, али сви знају ко зове директоре и тражи да у интересу РС послове ради Проинтер. Има их пуно и сви ће они да пропричају када дође за то вријеме јер морају све да потпишу што са Проинтером раде. Проинтер је познат како фирма која ништа не може да заврши и уради, ником ништа не плаћа итд. Исто тако је познато свима да сви морају ићи испод њих, тј да они буду главни уговарач за све послове а онда други раде.

Name

Лијевцанин

14.02.2017 09:02

Ипак је Игијева супругица некако слабаска,несто као да се храни некалорицном храном,некако се не уклапа у сву ту његову успјесност а тако да му је зена потхрањена,јао јао. Да се бар угледала на неке странацке другарице које су задригле од дебљине,хе хе...

Name

ре Верислав

14.02.2017 09:06

Колико је фирми било на тендеру за ове послове и има ли нека фирма која је дала повољније услове од ове, а да није добила посао. Ако тога има, то је криминал. Све остало је лаж.

Name

Студент

14.02.2017 09:16

Нека се драго дете Игор само не дрогира! А колико ће то да нас кошта није важно! Који милион горе-доле!

Name

Зоки

14.02.2017 09:19

Дајте и мени три милиона на лијепе оци да и ја не идем на црно радити у Аустрију да се вратим у своју дрзаву.Волим је висе од малог а ратово сам 1.5 годину за њу.Имам електротехницку сколу заврсене у Београду мозда би и факултет имао да ми тата није био на ратисту негдје према Травнику.Није се имало с цим вец у рат.Ево ја мислим да испуњавам услове бар за милион и по.Не дрогирам се,имам двоје дјеце а отац ми има осморо унуцади....знаци све услове испуњавамо.Гдје по паре да додјем.Хвала унапред.

Name

фонд здравства

14.02.2017 09:23

Али поред криминала који ради син Игор са Проинтером још једно чуди а то је бахатост. Бахаатост какву свијет није видио јер само да вам је да видите кад додју ови из Проинтера, она стока од Бојана, како се то понаса, како то наредјује ста мора да се узме и ста је набоље за нас. Доле бандо лоповска, и прије вас је било рацунара и сервера и мреза, бице и послије вас.

Name

Студент

14.02.2017 09:26

Од када су адвокатске канцеларије портпароли и агенције за односе са јавношћу?

Name

Ре Верислав

14.02.2017 09:27

Па сви знамо да син Игор прво договри посао, па онда исти најави код дистрибутера који га застите за тај посао са цијеном јер он писе тендерску спецификацију која се касније објави. Кад тендер изадје онда се другима не дају цијене или ако се дају оне су 10-30% веце него се дају ономе ко писе тендер. Поред тога, сви знамо да Проинтер ради јавна прдузеца и да се тамо не смијес пријавити тј ако се пријавис онда те неко зове телефоном и казе да заборавис све инаце це да те гањају гдје год стигну. Кд у тендер јос тавис разлиците довављаце онда не цуди да се нико не пријави. Према томе, одрасти момце и науци како се ради посао.

Name

Сандра

14.02.2017 09:28

Па што ће ићи вани, овдје му је најбоље.Све је његово. вани се живи од свог рада. Није луд.

Name

Истина

14.02.2017 09:31

ЗИВИ БИЛИ ПА ВИДЈЕЛИ КАКО ТО ОВЕ ГОДИНЕ СВЕ ДОБИЈА ПРОИНТЕР и Ланацо У РС И КАКО ЈЕ У СВИМ СХЕМАМА. ТО ЈЕ ВАЉДА СВИМА ДОКАЗ О ЦЕМУ СЕ РАДИ. Каква је то фирма која мозе да добије све послове, нека ми неко казе, а да нема криминала у свему томе. Људите, обратите пазњу на цифре јер тих цифара нема нигде како сто има у РС. то је као оне пепељаре од по 2000КМ које су куповане за административни центар за који смо изгледа заборавили.

Name

радник електрокрајине

14.02.2017 09:41

Сацекајте да видите каква пљацка се спрема од истих у Електрокрајини, само сацекајте план набавки за 2017 али и тендере, милиони КМ одосе познатом двојцу Ланацо и Проинтер. Колике цифре су у питању тек це да видите!!!

Name

МикиЛеx

14.02.2017 09:41

КАКВА ЛАЖ. .ИГОР ДОДИК ЈЕ ПРОИНТЕР И ОН ПРИЈЕТИ ТАТОМ И УЗИМА СВЕ ПОСЛОВЕ. ЖЕНА МИ РАДИ У НАБАВКАМА У ФОНДУ ЗДРАВСТВА И РЕЧЕНО ЈЕ ДА СВЕ ШТО ИМА ВЕЗЕ СА ИТ-ЈЕМ МОРА ДА ИДЕ ПРОИНТЕРУ, ПА ИМ ПРОИНТЕР ШАЉЕ ГОТОВЕ ТЕКСТОВЕ ЗА ТЕНДЕР...А ДИРЕКТОР ФОНДА ЈЕ И ДОШАО НА ТО МЈЕСТО ДА НАМЈЕСТИ СВЕ ЗА ИГОРА ДОДИКА И ПРОИНТЕР.

Name

Покојна Милева

14.02.2017 09:49

Паметан мали.Тако млад а вец насао адвоката...

Name

Петрософт

14.02.2017 10:21

РЕАЛИЗАЦИЈА УГОВОРА у Пореској, Постама РС, Фонду здравства, Фонду ПИО, Геодетској управи РС итд за 2-016 годину све Вам говори. Проинтер и Проинтер, па ово не мозе без политицких ледја и Баје. Како Проинтер и син Игор не раде у приватним компанијма, како њима ниста це да продају и немогу да продају него само запели за јавна предузеца, фондове, инситиуције.

Name

Радмановиц и Ковацевиц

14.02.2017 10:36

ЕЛЕКТРОКРАЈИНА - то је примјер пљацке предходних 10 године из којег су паре извукли и јос извлаце са Ланацом, Зељко Ковацевиц и Небојса Радмановиц. Уговори које Ланацо има нису забиљезени нигде, ни у једном електропривредном предузецу у регији и по тим цијенама. Сваки мјесец РАдмановиц и Ковацевиц добију по 30 хиљада КМ цистих пара на руке, опраних и фино уредно слозених и тамо 10 година. ДОКАЗ . само узмите уговоре, дајте их Деллоите или КПМГ или неком озбиљнијем из ове брансе и реци це вам за 5 минута да то нема везе са послом. СНСД-еовци сами казу да Радмановиц би све дао али Електрокрајину ником неда.

Name

То је то

14.02.2017 10:40

Нормално па том адвокату Стевановићу су сви министри ишли на свадбу прошле године.Наравно ишли су службеним аутима владе.То је споменуо посланик Миладин Станић на сједници Скупштине.

Name

да се не заборави

14.02.2017 10:43

Заборавили сте да је син Игор, заједно са Нитесом, увукао Хитацхи како маску, у Електрокрајину на послул оцитавања удаљених бројила који је тезак некоико 10тинаи 100тина милиона КМ. ЗАборавили сте да је син Игор био у то вријеме запослен у Италију у поменутој фирми а све је то организавоао велики маг Миодраг Мијо Скрбиц вланик Нитеса и Милебауера који стампа пасосе, лицне карте итд.

Name

борац ВСС

14.02.2017 11:09

Мени тај није интересантан уопсте. Обицан медиокритет са гомилом новца који му је обезбједио тата криминалац и бас ме заболе да ли је остао овдје или је отисао вани; свакако никакве користи немамо од њег нити цемо је имати.

Name

Цекај,

14.02.2017 11:13

Код тате мора јос на праксу,јер врез праксе немогуце је бити вођа" кивова скола је врага.

Name

ВИХОР

14.02.2017 11:18

Па наравно да неће ићи у иностранство , тамо иду дјеца обичних људи који овдје немају никакву перспективу, "ГУЗОЊИНИ СИНОВИ" добијају милионске кредите, намјештају им се послови, не плаћају порезе и настоје да легализују паре које су ГУЗОЊЕ покрале од ове јадне и биједне, али и покорне тиранима сиротиње. Живио ГУЗОЊА И ГУЗОЊИН СИН !!!

Name

цдблука

14.02.2017 11:23

Додик је постен....а син му је геније...то сви у Лијевцу знају.

Name

НН

14.02.2017 11:27

Лоповцина као и тата му.

Name

Син

14.02.2017 13:40

Битно је да се не дрогира.

Name

Милан

14.02.2017 23:27

Глуми фрајера са покраденим кредитима

Name

СВЕ ПОШТЕН ДО ПОШТЕНОГ

15.02.2017 07:18

НЕ ПАДА ИВЕР ДАЛЕКО ОД КЛАДЕ.

Name

разумио

15.02.2017 07:28

Са таквима као Игор има РС одлицне перспективе! У крадји, корупцији и криминалу.

Name

ре милан

15.02.2017 09:13

Какву тузиластву,цуј покази тузиластву доказе,па сеф тузиластва је њгов отац где ти зивис вероватноу тој његовој фирми.

Name

макибл

15.02.2017 14:33

Повраца ми се од младог и сколованог бајиног подмладка и слицне камариле .

Name

Хм

17.02.2017 03:12

"Ре Милан", твоја греска је сто си подрепна мува која трази себе у свему томе.

Name

Сале

24.11.2019 20:31

Е тек ће сад пљачка да крене, кад се ухвате нато_а, јадни МИ

Name

Бања лука

14.02.2017 07:57

Реце мали сељациц из Мрцајеваца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аа

14.02.2017 08:28

Мрцеваца сељаце.

Name

Петар

14.02.2017 08:37

Па наравно да се вратио у РС и да ту жели да покуша да ради нешто јер нигде другде са свим милионима од оца Милокрада није успио ништа да направи. Па како само дјеца министара и тајкуна овде успјевају а сва остала дјеца да су глупа, нерадници како Баја воли да каже, неће да раде као што Баја каже. Срам те било Милокраде, гробару РС.

Name

Агапе

14.02.2017 08:48

У Агапе је цијела елита СНСД-а...сви лете тамао да виде Игора и да му предложе неки посао јер само он може да заврши и нико други. Нека каже Игор са киме он сједа и разговара у Агапе, као и некад у Пхилипе ресторану. Као да смо сви слијепи и да не видимо скиме се сједи и разговра.

Name

Чађо и Мацан

14.02.2017 09:19

Исти Игор сједи и са министром Чадјом и Мацаном Синишом који је ухапшен због криминала у ИДДЕА и сарадње са Нитесом још не опјеваним кримосима које истражује СИПА. И гле чуда овај двојац такође направио ИТ фирму са којом планира да навали на јавна предузећа и институције РС са прграмима, рачунарима и сл. Сви хоће д абуду Небојша Нинић јер ако он може да ради са РС и има милионе, па ред је и да други СНСДеовци узму свој колач.

Name

пирамида право збори

14.02.2017 09:22

Мало до истине.

Name

за Агапе

14.02.2017 09:30

Реци нам ти с ким сједи. Ја не бих ушла тамо, нема шансе. А немам ни те паре. Тамо сједи елита....

Name

Цадјо и сиса

14.02.2017 09:48

Опа и Цадјо улази у ИТ воде. Изгледа да је лова у томе велика. Па кад мозе Ланацо сто не би могли и сви други СНСДовци. Јуце отворио фирму и сигурно це да зајаси и да се закаци на сису неког ЈАВНОГ ПРЕДУЗЕЦА ИЛИ ИНСИТИТУЦИЈЕ, ФОНДА И СЛ и да сиса колико мозе.

Name

Ре Агапе

14.02.2017 09:55

Ипак је то сица - отидјите ви у кафиц Јеврејског културног центра па тамо погледајте какав се све сљам мота око старог Ливнеа, јер тамо се заврсавају сумњиви послови!

Name

ТИХИ

14.02.2017 07:59

кОЛИКО БИ СЕ МЛАДИХ ВРАТИЛО ДА ИМ ЈЕ БАБО ДОДИК, АЛИ НАРОД ИМА МОГУЦНОСТ САМО ДОДИТИ ГА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Досао,

14.02.2017 08:15

Је по оних 23000000 мил,на сто му је цаца обецао.

Name

Рациц Далибор

14.02.2017 10:28

Када једног дана будемо спознали гдје зивимо и гдје се заправо налазимо а то це бити када падну ови црвени кмери које води Милокрад додик, власник Републике Српске д.о.о. самоубистава и убуистава це бити 100x висе јер у слободноом паду смо вец неолико година и када треснемо бице касно. БАЈА НАС ЈЕ УНИСТИО, ОПЉАЦКАО, ОТЕО, ЗАГЛУПИО...ОВАЈ СЕЉАК НАС ЈЕ УНИСТИО И ПРЕВАРИО КАО ОВЦЕ И ТО ЈОС РАДИ И РАДИЦЕ ВЈЕРОВАТНО НЕКОЛИКО ГОДИНА ЈЕР СМО ОВЦЕ КАКВЕ СВИЈЕТ НИЈЕ ВИДИО.

Name

Ја

14.02.2017 08:01

нисам ни сумњао , дијете за примјер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лампица

14.02.2017 09:11

Кад видим овај луксуз који овај зутокљунац фура на памет ми пада Бобар банка и нестали милиони.Мафија.

Name

Народ

14.02.2017 10:26

Е тек цес да видис колики милиони су отисли за вријеме Баје. Нисмо ни свјесни колико су узели и отели од овога народа и насе дјеце, НАСЕ ДЈЕЦЕ, НАСЕ ДЈЕЦЕ, НАСЕ ДЈЕЦЕ, НАСЕ ДЈЕЦЕ, НАСЕ ДЈЕЦЕ!!!!!!! ДОСТА ЈЕ БИЛО СТОКО!!!

Name

позив оним који могу да плате

14.02.2017 10:26

Добро досли у Агапе ,у угодан амбијент са профи услугом и осмијехом на лицу..

Name

Мама Снезана

14.02.2017 11:02

Стоко Српска додјите у Агапе да поједе сусхи да видите ста се једе у свијету и мозда небисте гледали овако на лобирање и послове насег великог сина Игора. а послије тога мозете један Тирамису да поједете од најфиних материјала.

Name

идибре фуј

15.02.2017 07:29

Тирамису из БЛ, из једног таквог окрузења..

Name

Чекање

14.02.2017 08:01

Мирко, Марко, Јанко, Стево, Милица, Зорица ...су млади људи и још чекају своју прилику да допринесу да Српска буде боље мјесто за све. За сада безуспјешно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијагноза

14.02.2017 08:24

Јесу они сви млади али нису завршили "школу". Тата је главни предавач и успјех загарантован.

Name

За Маму Сн.

14.02.2017 12:14

Тебе је потребно добро изхандрити,ито на редаљку,па цес реци стоко када ти је доста( проклетници).

Name

јаца

16.12.2019 20:13

Гладне фукаре мало им било на гробу земље

Name

Ја

14.02.2017 08:01

нисам ни сумњао , дијете за примјер

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРАТУНАЦ

14.02.2017 08:05

ЛАКО ЈЕ КАДА ТАТА ПОШАЉЕ СПЕЦИЈАЛЦЕ ДА ОБЕРРУ ВОЋЕ ДА СЕ ИСПЛАТИ ПЛАТА, А ОНАЈ ПРВИ ДВА МИЛИОНА КОЈЕ ЈЕ ДОБИО ОД ТАТЕ НЕКА САДА ПРОСЛСИЈЕДИ ДРУГИМА ДА КРЕНУ ИСТИММ СТОПАМА, КАДА ТАТА ПАДНЕ УГАСИТ ЋЕ СЕ И ФИРМА. САМО КАДА УСОРАЦ ЦУЈЕ ЗАВИДИТ ЋЕ МУ-

Name

Перо

14.02.2017 08:17

Љуби га мајка-добро дијете.

Name

Буба

14.02.2017 08:30

То је нај поштења породица.

Name

Шоља Есо

14.02.2017 08:46

Лопов исто као Тата.

Name

М тел

14.02.2017 09:34

За спас наше привреде предлажем да тако способни преузму вођење Космоса и сличних посрнулих фирми.То би се феноменално уклопили у економске реформе владе.Створио би се нови капитал па би се могло краси.НАПРЕД СНСД АРМИЈА.

Name

Буу

14.02.2017 08:03

Игоре извини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

14.02.2017 09:08

Игоре није ово ниста,бице и горе. Све СЕ мјења и камен постане пјесак.

Name

с

14.02.2017 08:03

Јазавац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стокан

14.02.2017 08:08

Вратио се у Репблику Српску, јер ту може красти до миле воље, а да му нико ништа неможе, док у иностранству то неби могао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

у мојој

14.02.2017 08:10

...улици, не продају се кифле, не тече саобраћај ни дим...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

14.02.2017 10:25

Зато се дјеца гузоња дрогирају. А Игор је био јак и није пао на првог дилера...са смецем. Само цистак.

Name

Миско

14.02.2017 08:15

Помозимо том младом цовјеку, прикупимо новац да засади јос неку јабуку. Љепсе је да буде успјесан него да се дрогира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

14.02.2017 08:16

Криминалац као тата.Фуј.Налет их било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Налет

14.02.2017 08:52

Шта је "налет", Фато, дина ти? Никад у животу нисам чуо неку Ољу да каже налет.

Name

упс

14.02.2017 10:01

Код тебе је налет недостатка мозга. Одлично Оља.

Name

Добро

14.02.2017 15:35

Добро је ба Мујо, знам ја да ти конташ Фатин 'налет', питам за нас што не разумијемо овај новобошњачки.

Name

Хицо

14.02.2017 08:17

Овај извјестај је смјеснији од зељкиног путовања на ингурацију. Цовјек се мора насмијати на ово. Добар виц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брцак

14.02.2017 08:22

Ако је овај млади цовјек тако способан нека се показе без финанцијске помоци које му је дао његов отац.Многи млади људи са капиталом од 3.000.000-Марака би цуда створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

да

14.02.2017 08:54

Мда. Цијеним да би већина коментатора одавде и са стартних 5 милиона пропала у року од пар година.

Name

Мими

14.02.2017 08:55

Испадосе сви остали млади глупи...па нек Додик да свима по 3.5 милиона да сви буду способни млади људи као и његов син.....лоповлук нема граница.....фууууј гаде ми се.

Name

Лопови.

14.02.2017 09:50

Никада се незна ста та банда има за брегом,мозе се догодити да га тара приправља за преузем републицког кормила. јос и ту пиздарију треба да нам увале"боље да се повесамо :моза је досао до књиге :Хаил Селасија и његов успон.

Name

999

14.02.2017 10:03

Чак су већа багра ови што их подржавају. Замисли подржавати ретардиране синове српских гробара.

Name

ник

14.02.2017 10:04

Бајина багра од фамилије.

Name

лин

14.02.2017 10:06

Погледај овога имбецила са 5 милионским коментаром. Да ја сам имбецил. Да.

Name

вик

14.02.2017 10:31

Мда ја немам мозга. Мда је сам глупан. Мда ја сам тупан. Мне ја сам ДА.

Name

андреј

14.02.2017 10:32

Слушај мајке ти овог идиота што коментарише 5 милиона.

Name

Мда

14.02.2017 15:40

И сад би рек'о човјек да вас има тушта и тма а један те исти фрустрирани медиокритет што је прескочио терапију, куца коментар за коментаром.

Name

...

14.02.2017 15:45

Ауууу замисли три милионцета.

Name

....

14.02.2017 16:11

А о чему ви причате, како то мислите 'да 3 милиона'? Разумијте ли ви шта је кредит? Јел' мали диг'о кредит? Јест'. Јел' враћа? Враћа. Јел' власник овог Проинтера? Па није. И шта ви сад хоћете од њега? Само ме маните овога 'сви знају', 'добро се зна' и сличних фора.

Name

ауслендер

14.02.2017 08:23

Двије ствари у вези овог текста. Као прво најезио сам се од исказане доброте Игора и његове бриге за Републику Српску. а као друго, и ја бих се вратио да сам он, јер је нико и ниста вани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

14.02.2017 10:31

Немој тако, Игор је познат у Милану,дрзо је на пијаци два станда са насим,бајиним,јабукама и исло му је то ко блесаво. Јос је запослио два цојка да зараде тамо,Хакалу и Дзасмина. Казу брате,најбоље јабуке у Милану,посље оне Адамове.

Name

ре кики

14.02.2017 11:14

Ал ме насмија!!!

Name

ДА НЕ БУДЕ КОКОСАР (ПАРДОН КЛОСАР)

14.02.2017 08:26

ОН СЕ ВРАТИО У СРПСКУ ЗА ЦИЈУ ЈЕ ЊЕГОВ ОТАЦ ТОКОМ РАТА ЛИО КРВ, АЛИ ЗАТО, НАЗАЛОСТ, ОГРОМНА ВЕЦИНА МЛАДИХ (И СВИХ КОЈИ ТО МОГУ), ИЛИ ЈЕ ВЕЦ ПОБЈЕГЛА ОДАВДЕ, ИЛИ ЦЕ ТО СТО ПРИЈЕ УЦИНИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милл

14.02.2017 10:06

Браво бураз, браво.

Name

Ратко

16.02.2017 21:24

Чуј адвокатска канцеларија обавјестава народ да је син предсједника добар момак.Ово нема ни у С.Кореји. Јел то сад како да нас мало препадне да не пишемо о сину и оцу негативно јер пази то је њихова адвокат.канцеларија могли би најебат.Фуј багро.

Name

Вук

14.02.2017 08:26

Што би ишао и остајао у иностранству кад овдје може узимати колико му падне на памет , а узима као да му је сваки дан последњи дан у животу.Омогућио му бабо, како их није срамота писати те бљувотине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поскок

14.02.2017 08:28

Поштен као и ова адвокатска канцеларија што га заступа???Није мали рођен у поштеној породици па да своје име ставља у јавна документа.Научио је "бабо" њега како се узима тајно, мада то старац ради и јавно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

14.02.2017 08:30

А што мој син неможе добити 3 милона марака да покрене бизнис...

ОДГОВОРИТЕ
Name

матицар

14.02.2017 10:05

Зато сто сте се за поресног удали.Да сте Милорада упецали син би вам добио милионе ,исли би на балове по Америци,куцу на Дедињу ,огромна имања,станове , кцерка дрзала пола БЛ,родјење унука би вам цеститала влада а и скупстина.Јел довољно?

Name

зоx

14.02.2017 10:08

Ма нису твој и мој син способни. Шта би они урадили са 3 мил.

Name

Ре Милица

14.02.2017 10:09

И да остане у РС....ццццц...провидни су и боље да се нису огласавали јер није народ глуп...коме це бити боље и за кога да разради бизнис.....ијаоооо мајко милаааа..а дјеца нам немају посао или остају без истог и на крају одлазе из ове напредне РС а остали полако дотицу дно...

Name

Бл

14.02.2017 08:31

А постоји ли тајни ортацки уговор о томе ксо сто му отац Милорад има и то на десетине. фуј!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дотт

14.02.2017 08:31

Ја тридесет година радим приватно па немам правног заступника зато што је све чисто , а он га има у својој првој години рада, ЗАШТО питам се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адвокат Милош Стевановић

14.02.2017 08:34

А и физички добро изгледа, јако згодан мачак! Честитам му Дан заљублених...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адвокат Стевановиц

14.02.2017 10:38

Осим тога, нас Игор није педер, не воли Хрвате и Босњаке , И зна насу библију напамет и у по ноци..ако треба и у рикверц. Игор је златно дете.

Name

Адвокат Стевановиц

14.02.2017 11:13

Нас Игор је све сам стеко без татине помоци. Он је мукотрпно стедио и одвајо од уста да би усо у милионски бизнис. Нас Игор није никад појо јогурт а да није облизо поклопац.

Name

Адвокат Стевановиц

14.02.2017 11:18

Нас Игор је тако способан, он само са једним телефонским позивом заради стотине милиона.Друга дјеца могу телефонират до краја зивота и неце то успјет као нас Игор.

Name

Адвокат Стевановиц

14.02.2017 11:28

Нас Игор преко ноци направи од 3 марке 3 милијона..

Name

Ако

14.02.2017 08:36

Ако је ови истина да су ово изјавили па то је буквално пишање по мозговима људи у РС и БиХ. Фуј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ччч

14.02.2017 10:09

Истина стари. Нажалост.

Name

Боки

14.02.2017 08:37

Ха ха ха ха. Он доприноси друштву ко и његов ћаћа. Ха ха ха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

14.02.2017 08:37

А кад би нас твој отац увео у рат. Били јучер прије рата био у београду. Ти имаш гдје. Ми немамо гдје, "глуво гламочко2 и ти би се вратио послије рата и опет.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

БГД

14.02.2017 08:38

Кад је тата на црној листи и блокиран послао жену у америку па ништа блам, сада гура сина и наравно опет блам.............. незна му тата куд удара нема га нигдје људи након операције срца, мозга и свега осталог за пар дана проговоре, а овај шути...............е вала нека су му зачепили уста........................б л о к....................игнор....................

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гастрабајтер

14.02.2017 08:38

Нисте овдје навели да је добио 3 милионцица сто се зна за покретање бизниса ја цу се вратити понудите ми пет посто тог износа и свако ко је вани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вицотека

14.02.2017 08:38

Један од бољих вицева у задње вијеме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко из генерације

14.02.2017 08:38

Добро је плацен овај адвокат кад лијепо збори,али нека јавност зна да је младјаном Игору Сладјана писала дипломски у економској сколи,јер блекан није то био у стању.Сви то знају из разреда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

генерација

14.02.2017 15:03

Ваљда матурски, а не дипломски! Ја кад сам завршио средњу био је матурски, кад сам завршио факултет имао сам дипломски! Можда се након Болоње и то промјенило!

Name

извините

14.02.2017 22:33

Матурски!

Name

ђедо

14.02.2017 08:39

Ја невјерујем, да је тај Игор тако невино детешце...Немогуће, баш због оца ... деца су ивек на родитеља... док се он школовао шпо најбољим школама, други нису имали ни за ципеле.... Ах! Фуј!

ОДГОВОРИТЕ
Name

''''

14.02.2017 08:41

Шта би са јабукама. Кила 3 милиона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брза Птица

14.02.2017 08:42

Пролази Милорад Додик кроз Републику Српску наилазе поред једне велике зграде и пита милорад чије је ова зграда, па вашег сина. Настави даље и опет наиђу на други велики објекат а чије је ово, и ово је вашег сина. Па зар у овој Републици нико не ради него ја и мој син.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иоу

14.02.2017 08:44

Укиселиле се. Колатерал 2.500.000.00 км.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сале словенац

14.02.2017 08:46

ПОГЛЕДАЈ КОЊУ БИРО И БРОЈ НЕЗАПОСЛЕНИХ ДЕМОБИЛИСАНИХ БОРАЦА ВРС. И МИ СМО БИЛИ МЛАДИ '92. НИСМО СЕ БОРИЛИ ЗА КРИМИНАЛ,КОРУПЦИЈУ,НЕПОРИЗАМ,ПАРТИЈСКО ЗАПОСЉАВАЊЕ ФАСИЗАМ,СОВИНИЗАМ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.02.2017 14:27

Помири се да је тако. Мислим за све ово сто си набројао си био у рову. И ако опет зелис репризу историје само слусај политицаре .

Name

за дом сперма

06.08.2017 09:52

За шта си се борио ? за идеале етно-шовинизма !? сметали ти они што се мало другачије зову ? из овог произилазе само двије опције: или си глуп или си се окористио !

Name

Вронски

14.02.2017 08:47

Ма да није он власник ни Агапе ресторана. Нема га у књигама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xвx

14.02.2017 08:49

Дакле НАСЛОВ индиректно говори да це империју "ДОДИК" преузети његов син, онако несто слицно попут Алије и Бакира. Ех да нас нема требало би нас измислити. Јадан народ који цркаје од глади и болести..РЕВОЛУЦИЈА ОДМАХ!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сваста

14.02.2017 08:50

Па и ја сам млад. Заврсио сколу. Заврсио и факултет па сам радио на градјевини као баустелац,па љети радио као конобар на мору. Па за 200 марака одем у Њемацку да некоме довезем ауто . Нисамм никад бирао посао само нека се која марка заради да презивим и да би имао коју марку у дзепу да не тразим од мамине пензије да могу гдје попит кафу или сок . Дипломе сам добио јер сам уцио и мислио сам да цу брзе доци до посла али то су биле само моје заблуде и снови. Док једном нисам ставио тацку на све и одлуцио све напустити и отици сто даље од тог пакла. За мене је Босна и Република Српска само док ми је мајка јос зива. Кад њу изгубим прекризит цу Босну као да никад није ни постојала. Мозда да сам Додиков син и мене би везале лијепе успомене и позелио би да се вратим да и ја имам такву будуцност. Оваки ста ја имам да тразим ту ја сам само један биједник који је сироце једног обицног цовјека који је дао зивот за ту исту Републику Српску да би сад Игор имао лијеп зивот и јос љепсу будуцност. Просто вам било свима који се на тудјој муци богатите , не требало вам ни то сто имате. Гладне су вам оци а и дуса празна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Сваста

14.02.2017 11:07

Ти си глуп, као и ја, па смо исти. Отисли смо ми брате у 3ПМ, и кад абудемо свјесни тога онда це бити касно. Умирацемо у јаду и биједи а они це се извуци а ми цемо их глеадти одоздо а они нас одозго. Гени су цудо мој брате, маса је стока и овце за коју се надам да це једног тренутка постати непослусна и као вукови навалити на ове који су нас опљацкали.

Name

Додиков еxперт

15.02.2017 07:37

Полако момци, вријеме лијеци све.

Name

Думине

14.02.2017 08:50

И тако је млади и незапослени пољопривредник добио 3.000. 000 кредита и тд и тд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радашин

14.02.2017 08:50

Што маца коти миша лови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цвијет

14.02.2017 08:51

Сада ми је јасно засто Републику Српску зову Мјесто за свакога,мјесто ЈЕДНАКИХ санси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чича Тома

14.02.2017 08:52

И ови адвокати постали говнари и почели да штите лопове. Наравно да се фирма не води на њему. Па није Игор толико луд да је региструје на себе. Али зато њоме руководи и методом притиска и уцјене јој обезбеђује посао. Зар ови његови адвокатићи мисле да је народ баш толико глуп да ће и ову лаж прогутати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лакташки зет

14.02.2017 08:57

Лако је бити анђео када је тата бог! Све што је било дзабних пара и кредита је добио! Све што је дрзава ногла направити за мезимца направила је! Ових дана дрзава му прави систем наводњавања 25 мил. Марака из Врбаса му воде воду 12 км подземно да наводњава воће. Лакташи се хвале тим системом који заобилази комплет Лијевче и иде у Бакинце! Нек има мали...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Руле

14.02.2017 09:02

Игор је криминалац син такодје криминалца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сиротиња

14.02.2017 09:03

И ја би се вратио код свог тате,да има толике милионе,па кад се удрузимо,гдје би нам био крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бн

14.02.2017 09:06

У ове наводе, не вјерује ни адвокатски тим који је све ово написао. Осим истакнутих чињеница, Адвокатска канцеларија "Стевановић", могла би да поведе рачуна и о правопису. Ипак се ради о високообразованим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

махати из д

14.02.2017 10:26

Ово није прича о Игору. Ово је прича о адвокатури. У шта се претворила? Ко ово толерише? Ако није тако, пишите тужбу за клевету. Зашто нам ту.ате мозак? Зар би сваки адвокат на писање о свом клијенту, требао да шаље саопштења са овако отужним текстом? Правопис је најмање важан, колико је интерес изнад.

Name

Труе

14.02.2017 10:42

Ево гдје је адвокат Стевановић, заједно са позицијом и опозицијом... хттп://еwб.рс/адвисорy.аспx

Name

Хвала труе

14.02.2017 12:11

Ово није први пут да се ова канцеларија оглашава. Имали су они још саопштења о неким другим клијентима. Ваљда да људи сазнају кога све заступају. Не знам које би користи од тога јавност имала, осим њих самих. Али ова биографија је непотпуна. Овдје се могло прије годину дана прочитати да је завршио у Лондону факс, постдипломске И сл., па ми чудно како на овако "битној" страници то не постоји. Све ми је јасно, ко је екипа. Највећи је хит у чему су исти доказани? Осим у рекламирању свога ја?

Name

А ова варијанта..

14.02.2017 09:09

Зар небих било боље да се та три милиона која је добио раздијелило у тридесет кредита по стотину хиљада марака и да тридесет људи покрене неки посао...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ааахаàаà

14.02.2017 09:11

Иииијјааааааоооооо...ево сузе ми ударисе

ОДГОВОРИТЕ
Name

боро

14.02.2017 09:16

хахаааааа , добар овај наслов . У то вјерују само они са шифром .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лујо

14.02.2017 09:17

Ок. Нека та адвокатска куца показе уговор са сином Игором колико и одакле плаца?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТД

14.02.2017 09:24

Ни најјачи Титови комунистички памфлети нису до кољена овој Додиковој фабрици лажи! Вратио се у Републику Српску... Аууу Плаћа порезе... Шмрц, бухуууу... Расплака ме. Набија нам патриотске комплексе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

wалтер

14.02.2017 09:24

ВРАТИТ ЦЕ СЕ WАЛТЕР, ЈЕ.БАТ ЦЕ ВАМ МАТЕР.

ОДГОВОРИТЕ
Name

баба станија

14.02.2017 09:31

Не знам како се писе кад хоцес да пљунес на ово саопстење, али то сам хтјела.

Name

ре wалтер

14.02.2017 11:17

Гдје је висе враца се 25 година док он накила остаце само послусници и полтрони у овој земљи? А због овог цинизма и ироније у овом полуписменом саопстењу, зелим породици Додик да продје као породица Цаусеску, јер њихово понизавање, бахацење и презир према становницима и народу РС мозе се поредити само са понизавањем које је Румунима приредила та озлогласена породица. Јебем ли вам мајку незаситу и незајазљиву само крадите, вратицете све до фенинга бандо покварена. Он досао да плаца порез? Да нас љебом нахрани јер смо ми остали неспособни? Способна су само дјеца Тегелтије, Цвијановицке, Радојицицева зена, Цубриловицева снајка исл банда? Досао је он сто је дудук, неспособњаковиц и сто му нигдје тата није нити би икада могао бити оно сто је овдје вец у врх главе цобан, вратио се под татине скуте да нам глуми фацу и бизнисмена и отима од ове сиротиње, као да се татица није вец окрузио само са провјереним лопинама и фукарама. Вјерник сам и Бога се бојим и трудим се да не кунем и не хулим, и нека ми Бог орости, али овом татином дебилку зелим због овог саопстења да све пара сто покраду дају на докторе и терапије у следецих пет генерација!

Name

рере Верислав

14.02.2017 09:35

Сад ми је више него јасно да се можда и ради о криминалу. Али ми је много јасније да си и ти у истом колу, али те очито не иде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бјежи болан..

14.02.2017 09:42

Море како 'оће, бабо му је већински власник РС-а. Биће по ној народној: ђе ја стадо' ти продужи. Јер, сукоб интереса као појам и институт овдје је нешто што се вјеша мачку о реп, нешто чиме се брише нешто смрдљиво, нешто што се запишава, да се набраја више. У пристојним културним земљама 'сукоб интереса' је нешто што се уважава, ноћна мора, баук за оне који би да га злоупотријебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

14.02.2017 09:44

Срам вас било,ниста вам није свето па ни дјеца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрцевци

14.02.2017 09:48

А брат Игоров ста он има а да нема презиме ДОДИК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тале

14.02.2017 10:00

Видјецемо кад Миле падне гдје це бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Проблем је ово

14.02.2017 10:27

Гдје ћемо ми бити? Колико ћемо дуговати, ко ће то и од чега платити?

Name

јанко

14.02.2017 10:40

Газићемо их другар. Газити да не остане ни прашина.

Name

лена

14.02.2017 10:14

Људи моји сјахати никад неће. Ако се не организујемо и не кренемо на улице....

ОДГОВОРИТЕ
Name

рики

14.02.2017 11:13

Браво Лено.

Name

милекраде додик

14.02.2017 10:20

Гдје ја сине станем,ти продузи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трн

14.02.2017 10:21

Слазем се сваки млади цојек мора имати свог Адвоката...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кипар-Дубаи-Москва

14.02.2017 10:24

Драги и поштени Игоре немој се ти плашити шта ти говори та српска сиротиња раја,ко њих је.е! Ако загусти дођеш фино код свог чика Владимира Делића. Чика Владимир Делић живи на релацији Дубаи - Москва - Кипар( Лимассол тамо гдје ви имате кућу) овдје сине Игоре има пуно пара твог тате које ја чувам и улажем да не би знала српска сиротиња раја. Имаш ти гдје доћи а нека сиротиња цркне,да хоће неко да их побије па да твој тако буде чист човјек. Ако да бог да крене рат како смо планирали и неће бити кривичне одговорности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошко

14.02.2017 10:29

Мозда бих и мој остао у дрзави да је добио 3 милиона и плус поклопио све послове преко милион марака...али није , отисао је са 50 марака у џепу у свијет и снашао се у том свијету, а у својој домовини није имао никаквог изгледа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рика1

14.02.2017 10:31

Ланацо 28мил промета добити 14мил!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Председник

14.02.2017 10:51

Бољи од Гоогле, Мицрософта, Аплеа, ИБМ и других. Па наса РС има Ланацо који је биољи од свих ових компанија које набројах. Треба му дати орден РС. Невјеервоатно, па ми немамо појма какву компанију имамо у РС, која јесте да ради најскљупље на свијету али и то треба знати продати како сто продаје велики менадзер Небојса Ниниц.

Name

Забринути радник

14.02.2017 11:40

Какве везе има Ланацо са овим?

Name

Бут wхат

14.02.2017 13:53

Један од првих људи из ЛАНАЦО се нуди Проинтеру.

Name

Милан

14.02.2017 10:34

Хехе, види будућост за зивот у РС-у, ето мој син са факултетом био пет година и није видио будућност, отисао у њемачку и одмах након годину прихваћен , ево трећи пута му повећавају плату... Мозда бих и мој син видио будућност овдје да сам га могао ,,погурати,, са три милиона.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

дви марке

14.02.2017 10:34

додјите у Агапе попијте каву и бице вам лаксе..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пето

14.02.2017 10:35

ј.. о те он

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОКСИ

14.02.2017 10:39

Види само ове идиоте сто бране милионе од милине фамилије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон Кихот

14.02.2017 10:54

Стварно је скандалозно што се у сву причу о нашим болесним умовима , политичкој незрелости, себичној и коруптивној власти уплићу и дјеца...Момак , као и сва дјеца имају и морају имати своје амбиције и свој живот, али немојмо кривити њега што нисмо створили систем који контролише и кажњава неодговорну власт, а тиме недаје прилику и другој изврсној дјеци...зато се запитајмо сами колико смо "лизали гузу" његовом татици дик "нам-вам " је ваљао, па сад дјете криво...напрјед синко ниси ти крив што твој тата има парасноично болесне амбиције и што ти може "недај боже " уништити каријеру и живот...., а ми треба да се боримо против накарадне политике и политичара који су ово и створили.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Дон Кихот

14.02.2017 11:26

Браво мајсторе, одлицно си написао. Ми смо стока и овце како неко реце овде у коментарима, али ако овце постану вукови онда нека им је бог на помоци!!! Зивјела РС јебо јој ја матер кад зивим у њој.

Name

Докле

16.02.2017 15:40

У потпуности се слазем.Народ је брасно од кога се прави ово тијесто. Велика вецина је ово својим гласовима подрзала и потврдила, а она мањина је за опозицију који су у истим пословима, само тренутно у мањој мјери. Кад додју на власт, бице у вецој мјери. А за неку трецу опцију, исправну, не постоји варијанта. Народ је крив. Довидјења.

Name

Кренуло је...

14.02.2017 10:59

Писите људи сваки дан јер кренуо је тотално раскринкавање, не СНСД, него пљацке, отимацине, крадје, непотизма, празне прице, високел политике од које нема хљеба и рандих мјеста...САМО ПИСИ МОЈ НАРОДЕ НЕКО ЦЕ ДА РЕАГУЈЕ ЈЕДНОГ ДАНА...ДА СЕ НЕ ЗАОБРАВИ...МЕКТИЦУ АЈДЕ БРАТЕ УРАДИ НЕСТО ЗА НАСУ РС И НЕМОЈ ДА ХВАТАС ОВЕ ДОЛЕ ПО ФЕДЕРАЦИЈИ НЕГО ЦИСТИ НАСУ РС ОД НАСИХ КРИМИНАЛАЦА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нека је кренуло само...

14.02.2017 11:08

Подрзавама, сваки дан, ЗВИЗИДИТЕ ЉУДИ СВАКИ ДАН, недајмо им мира јер отимају од нас.

Name

Срђо

14.02.2017 11:15

Браво бураз, кренуло је морало је кренути. Па неће нас вјечно газити.

Name

Вики

14.02.2017 11:16

Морамо им одговорити. Због дјеце.

Name

Антић

14.02.2017 11:17

Лобирајмо на све стране. Немојмо ћутити. Доста је.

Name

Милан

14.02.2017 11:18

Не може се више. Мој цијели комшилук не ради.

Name

Пол

14.02.2017 11:35

Вратио се да пљацка Јадан народ?

Name

лили

14.02.2017 12:22

Ма каква прица, АКЦИЈА под хитно! Сто се не угледамо на Румуне, него само сједимо и препуцавамо се упразно!

Name

Папир И Оловка,

14.02.2017 13:44

Су најопасније орузје ,писите "писите иститу . ми немамо орузја "орузје је наса памет наса снага у томе је моц. нема додик таквог орузја ни милиције да покрене против своме народу:знају они добро да их ми лебом хранимо; зивела Семберија браво БН-у висте наса нада.

Name

Педја x

14.02.2017 22:43

Мектиц је гори од било кога, нема у каквим конбинацијама није.... Јадни смо ми са Мектицем, тим великим струцњаком за водјење новогодисњих вијести на атв-у...

Name

Мрцевци

14.02.2017 11:07

Тата му посједује И нелегалног Сина јавна тајна хахаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Омг

14.02.2017 11:08

Како уопсте мозете писати о младом имбецилу? Ако вец морате народ извјеставати о криминалу његовог оца и мафије која га окрузује, непотребно је да се писе о кварном потомку, јер ивер не пада далеко од кладе. Да се никад ниси вратио бар те нормални људи којима је твој отац све покрао не би морали гледати. Вратио се зато јер му је отац толико покрао и обезбједио им будуцност за 1000 година. Јадни сте мафијо Додик. Фуј! Свему додје крај па це и вама лоповима и бандитима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Проинтер - ПЛАТИ ПА КЛАТИ

14.02.2017 11:14

Квалитетне услуге са фер цијенама , фирма са дугогодисњом традицијом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоред

14.02.2017 11:14

Ово је могуце само у овој Канализацији од дрзаве. Врапци на грани знају ста стока ради а они јос дрзе моралне придике! Престрасно!! Бас ме занима ста би и тај мали дебил и његов отац направили да су остали зивјети вани, са својим месарским мозговима!!??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

14.02.2017 11:16

Хахаха, погледај га на слици, рекао му неко да стави дјозле као Мајкл Корлеоне, да га препознају по тати Вити Корлеонеу, цапу мафије РС. Смрадиц мали. Близи се крај Додиковог царства. И римско је пропало па це и ово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.02.2017 18:08

За твоју информацију римско је пропадало 300 година

Name

за ре

16.02.2017 08:50

А ти се уздас у неправду 3оо година,биједо духовна.

Name

ЗВРРРКО

14.02.2017 11:17

НИ ЈП ПУТЕВИ РС НИЈЕ БОЉЕ .ДОБИО ПОСАО 4,5 МИЛИОНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

14.02.2017 11:17

Гласајте народе за Додика и мафију, да послије избора опет мозете само галамити и пискарати по порталима. Јадни сте, сами пали, сами се убили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лили

14.02.2017 12:25

Путуј плането супер смо се друзили нама је лепо таман како смо заслузили... лепо реце Баласевиц.

Name

Б Л Р С

14.02.2017 11:20

Хахахахаха, колико га народ пљује и ј... му маму, па ја не бих био на његовом мјесту таман да ми је отац Исус или Буда. Јадан сигурно не спава од стуцања колико га људи прозивају и псују. А тата је вец на лијековима и за психијатрије. Како је фино гледати људе кад им паре мозак поједу, хахаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВИХОР

14.02.2017 11:21

Живио ГУЗОЊА и ГУЗОЊИН СИН !!! А стока од народа није ни заслужила боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

предај се срц е

14.02.2017 11:23

У иностранству Игора не би имао ко да чува, а тамо је клизав терен, лако се сломиш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

14.02.2017 11:26

Сви су политицари лопови, само је, Додик, криминалаца. А сто се малог тице, па није луд да иде у инострансво када му је тата сеик. А за насу судбину криви смо ми сами, тацније вецина која је на власт и довела криминалца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мимо

14.02.2017 11:26

А ЈА СЕ ПИТА СТЕВАНОВИЦУ ОТКУД ТЕБИ ТОЛИКЕ ПАРЕ!! А ОН ЗАСТУПА НАЈВЕЦЕГ КРИМИНАЛЦА НА БАЛКАНУ!!САД ЈЕ СВЕ ЈАСНО,ЛИЈЕПО СИ СЕ УСЕМИО!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВИХОР

14.02.2017 11:28

Живио ГУЗОЊА и ГУЗОЊИН СИН !!! А стока од народа није ни заслужила боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

14.02.2017 11:31

Па сто добрица не пријави своје раднике који раде до изнемоглости на воцњаку и н бајином имању. . раде људи по 15 година без социјалног и здравственог...људина . они прицају о новим вриједностима..хахаха..као и стевановиц , сеоски адвокат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар велики

14.02.2017 11:37

И други су млади и боље образовани од њега али им отац није Милорад Додик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

адвокат

14.02.2017 11:42

Шта га Весна Стевановић фалиш, значи и твој Милош је уз криминалца Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куки

14.02.2017 11:43

Наравно да ће се вратити у своју земљу. Гдје може узети толику лову на брзака него у татиној прцији. Чуј адвокатове приче мајке ти, као да их дебилцицима сервира. Можда је Игор добар момак, али са обзиром колико му је тата бескруполозан, бескарактеран, бахат и да не набрајам, сумњам да је он далеко од њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Образован

14.02.2017 11:47

РС пуна младих сколованих способних али и ПОСТЕНИХ али исто тако и без ЗАПОСЛЕЊА???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Омерта

14.02.2017 11:55

Добра плавуса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

14.02.2017 12:15

Ама није, баш је обична сувопи*да.

Name

Момак има стил

14.02.2017 11:58

исао је на модни семинар код господина Дзеја Р. и успут је науцио неколико пјесама које це бити изнанадјење и освјезење на сљедецем народном скупу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАРОД ЈЕ САУЦЕСНИК

14.02.2017 12:38

ГЛАСАЦИ СУ САУЦЕСНИЦИ СЕГА СТО СЕ ДЕСАВА А КРИМИНАЛА НАЈВИСЕ. УЗИВАЈУ ГЛЕДАЈУЦИ КАКО ИХ ПЉАЦКАЈУ А ТО СУ ПОКАЗАЛИ НА ИЗБОРИМА ВИСЕ ПУТА. БОЛИ ИГОРА НЕКА СТВАР СТА СИЦА ГОВОРИ. КАРАДЗИЦ КАД ЈЕ ПОСАО ПОНИО ЈЕ ПЕДЕСЕТ МИЛИОНА МАРАКА,КОЈЕ СУ ТАД ИМАЛЕ ВРИЈЕДНОСТ КАО ДАНАС 500 МИЛИОНА,КОЛИКО ЦЕ ПОНИЈЕТИ ДОДИК КА КРЕНЕ А КОЛИКО ОНИ ПОСЛИЈЕ ДОДИКА? АЛИ СИРОТИЊУ ТО НЕ ЗАНИМА,СИРОТИЊИ ЈЕ БИТНО ДА КУКА И ОГОВАРА. МИСЛИ ОЛОС ДА ЦЕ НЕКО ДОЦИ И СМИЈЕНИТИ ДОДИКА,СИРОТИЊА БИХ ДА ЛЕЗИ КОД КУЦЕ И ГЛЕДА ДРУГЕ КАКАО ГА СМЈЕЊУЈУ. ТАКВЕ ИСТЕ КУКАВИЦЕ СУ ТРПИЛЕ ЗУЛУМ 500 ГОДИНА А ОВИХ ПАР ДЕЦЕНИЈА ЈЕ ЗА СИРОТИЊУ ИСТОРИСКИ МИНУТ. ЗА ДОКТОРА СЕ УЦИ А ФУКАРЕ СЕ РАДЈАЈУ. ТРПИ БАГРО,ТРПИ СИРОТИЊО,НА ВАС И ЗЕЦ ВАДИ КУ..Ц А ДА НЕЦЕ ДОДИК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗИВА ГЛАВА

14.02.2017 12:59

СИРОТИЊИ ЈЕ БИТНО ДА ЈЕ ЗИВА ГЛАВА А ТО СТО ЈЕ ГЛАВА ПРАЗНА И НЕМА СТА ДА ЈЕДЕ НИЈЕ ВАЗНО. ЈЕДИНО СТО ЗНАЈУ ЈЕ ЗБОГ КОГА НЕМА СТА ЈЕСТИ АЛИ ЛИ СЕ ПРТВАРАЈУ ДА НЕ ЗНАЈУ,КРИВ ЗАПАД ИЛИ НЕКИ ЉУДИ КОЈИ СУ ДАЛЕКО ПА ИХ НЕМОГУ ЦУТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗАБОРАВ И ПЛИТКА ПАМЕТ

14.02.2017 13:08

НИСТА СЕ НЕЦЕ ДЕСИТИ НИ ДОДИКУ НИ ИГОРУ,ЗАБОРАВИЦЕ КУКАВИЦЕ СВЕ СТО СЕ ДЕСИЛО. КОМЕ ЈЕ ОДГОВАРАО МАРКО МИЛОСЕВИЦ ЦИЈИ ЈЕ ОТАЦ ЗАЈЕДНО СА МАМАОМ УКРАО 50 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРА И ПРЕБАЦИО ИХ У МОСКВУ? СЛИЦНО ЦЕ БИТИ И СА ИГОРОМ И ЊЕГОВИМ РОДИТЕЉИМА,ОТИЦЕ НА НА НЕКУ ФИНУ ДЕСТИНАЦИЈУ А СИРОТИЊИ ЦЕ ОСТАТИ КРЕДИТИ КОЈЕ МОРА ДА ВРАТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Хапс

14.02.2017 13:26

Адвокатска Стевановиц је гора од њих, не би никада имали посла да није Додика,он га и стити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

14.02.2017 13:52

Незаборавимо фамозну изјаву насег оца од нације.Боље је дати мом сину који милион марака него да се дијете дрогира дао нам је свима добар савјет како треба дјецу одгајати.Највазније је обезбиједити добар кредит дијету а после це мо лако хахахаааааа .Ста нам Баја ради мајко мила има ли помоци да нас застити од ове хоботнице крв нам пописе.

Name

РЕФЕРЕНДУМ

14.02.2017 14:12

Треба организовати референдум о пљацкању. Да сироти бираци потврде на референдуму да се слазу са пљацком за коју не треба нико одговарати. Вец се слазу па би ред био да то потврдимо једним референдумом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕДА ТАЈКО СВОГ БИЗМИСМЕНА

14.02.2017 14:32

СИНЕ,НЕКА ОНИ ЛАЈУ,ТАЈО ЦЕ ЊИМА ЈЕ..ТИ МАМУ. САД КАД ПОСКУПИ СТРУЈА И ХРАНА НЕЦЕ СИРОТИЊИ БИТИ ДО ГЛАВЕ А КАМОЛИ ДА ТЕБЕ ОГОВАРАЈУ. САМО ТИ РАДИ СВОЈ ПОСАО,ДОК ЈЕ ТАТЕ БИЦЕ ПАРА ДО НЕБА. ИМА ЦЕС ТИ ЈОС ФИРМИ И ФИРМИ ЗА КОЈЕ СИРОТИЊА НЕЦЕ НИ ЗНАТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

којот

14.02.2017 14:36

Нема ста, добра зена, угланцан све сам зарадио, отац му ниста помогу није :).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан Нишевић

14.02.2017 15:07

Најјача је комбинација издавање под кирију штампача јавним предузећима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко шиша народ

14.02.2017 15:18

Само ти Игоре ради,пусти народ нека лаје. Како каже Обреновић,није се роди онај ко ће свима колача намјестити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомора

14.02.2017 15:21

Љубоморни на Игоров успјех па траже мане. Боље би било да нешто раде него да критикују јадну дјецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја

14.02.2017 15:42

НЕМОЗЕ НАМ НИКО НИСТА ЈАЦИ СМО ОД СУДБИНЕЕЕ!!!! молицу следеце изборе свратите под сатор баја цасти млаким пивом и масном прасетином. ИИИИДЕМОООО :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Невјеста

14.02.2017 17:07

Ајме лијепе невјесте и ја би дао њој посао без тендера

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зуx

14.02.2017 17:28

Вратио се јер је овдје лака пара док је тате на власти, али основни разлог је што је у РС безбједнији, него у иностранству...маните се шупље о патриотизму...то више не пролази нигдје...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Невјеста

14.02.2017 18:29

Ајме лијепе невјесте и јаби дао њој посао без тендера

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

14.02.2017 18:46

Дуса моја сколивана. Сколован за хопензи-дрп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фараон

14.02.2017 18:49

Марко милосевиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хо хо хо

14.02.2017 19:28

Битанга брани битангу срамота за адвокате са се о ај зове адвокатом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

14.02.2017 19:45

Ма ја нема ниста он је бједа са рацуном од 10 милиона

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

14.02.2017 22:16

ФОНД ЗДРАВСТВА КЕКЕС ЛУД НАРОД И Т Д СВЕ ЈЕ ОВО СМИЈЕШНО БОЖЕ МЕ САЧУВАЈ РЕПУБЛИКА СРПСКА СЕ СВАКОМ ПАМЕТНОМ ЗГАДИЛА ВИШЕ ВОЛИМ БИЈАФРУ НЕГО РЕП. СРПСКУ САМО ЗБОГ ОВАКВИХ ГЛУПОСТИ КОИ СУ ТОЛИКО ПРОВИДНИ ДА И ДЈЕТЕ МОЖЕ ДА СВАТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вишеград

15.02.2017 00:47

Ко је чуо за ту специјалну фирму??? толико је позната у БиХ и окружењу да само кад се спомене име фирме (ко фол је сви препознају и знају) скидају гаће и дају јој посао..апсурд само мафија и они добијају такве велике послове... докле ти Додици имају прсте..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тирамису

15.02.2017 07:22

И ја би био млад И преспективан да имам толике паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Непознаница

15.02.2017 07:53

"Бориће" се за РС, док му тата дува у леђа. Када ТАТЕ не буде, патриотизам сина ће се истопити и... отићи ће за татом-негдје вани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

игор

15.02.2017 08:00

"Није тата укр'о"

ОДГОВОРИТЕ
Name

арса

15.02.2017 08:09

Људи моји, зна Миле шта ради. Док има власт у својим шакама треба награбити што више новца како би се платили силни адвокати и тужиоци који ће га штитити. То мора бити сигурица. А сви знамо да пара врти гдје бургија неће. П.С. Има ту и навике након оволико година пљачке. Што би рекао Ђуро: "Ма је..м ја њима свима матер".

ОДГОВОРИТЕ
Name

КИКЛОП

15.02.2017 10:32

ЈА

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРАТУНАЦ

15.02.2017 16:55

КАКО ДА САМ ОН ВИДИ ПРОСПЕРИТЕТ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ, А ХИЉАДЕ ШКОЛОВАНИХ НА ПРЕСТИЖНИМ ДРЖАВНИМ УНИВЕРЗИТЕТИМА ТРАЖЕ СПАСЕЊЕ У ИНОСТРАНСТВУ, НЕЗНАМ КАКО НА ОН ЗНАЊЕ ДОНОСИ ОСИМ НА РАЗНБО РДДАЗНЕ ШПЕКУЛАЦИЈЕ ОКО УЗИМАЊА НОВЦА ОД ПОРЕСКИХ ОБВЕЗНИКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРАТУНАЦ

15.02.2017 17:08

ИМАЛИ ОВАЈ ВАШ ЈУНИОР СТВАРНО ЗАНИМАЊЕ КАО НПР. ИНЖЕЊЕР, ДОКТОР, ПОЛИТОЛОГ, ИТД, ИЛИ ЈЕ САМО БИТНО ДА ЈЕ ОН ИШАО НА ПРСТИЖНЕ УНИВЕРЗИТЕТЕ. ЈЕ ЛИ ТО ОНА СТАРА "МАРТИН ИЛИ МАГАРАЦ У ЗАГРЕБ И НАКОН ИЗВЈЕСНОГ ВРЕМНА МАРТИН ИЛИ МАГАРАЦ ИЗ ЗАГРЕБА" А СВИ ОСТАЛИ МИЛИЈАНИ И ИВЕ, ДОНЕЛИ ДИПЛОМЕ ИНЖЕЊЕРА И СЛ. А НАМА СЕ ПЛАСИРА ДА ЈЕ ОН ИШАО НА Т Е ПРЕСТИЖНЕ ФАКУЛТЕТЕ, А НАШОЈ ДЈЕЦИ НЕ ТРЕБА НИ ХЛЕБА, ПА КАКО ГА НИЈЕ СРАМОТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постен

15.02.2017 17:39

Зиви близу Посте и фин јер је био у Финској. Портали су израз незадовољства и немоци јер сте постали балканска Сирија

ОДГОВОРИТЕ
Name

За @Милана

15.02.2017 22:34

Погледајте ста казе извјени @Милан: "Криминалац ко и Отац му ,удрузена Мафија!!!" Да ли ово треба коментарисати? Не, он је заправо рекао све о себи. Нас балкански цовјек у својој једноставној структури, да не казем примитивној, не зна ниста друго реци у смислу критике него управо ово горе наведено. У свакој нормалној дрзави за ово би био казњен. Данас сам процитао да је политицарка петрије Зелених у Њемацкој, Клаудиа Рот, тузила горе слицног @Милана, који је написао на Твитеру да је она "комунистицка фасисткиња". Тај Њемацки "Милан" добио је казну од 1950 Еура.

ОДГОВОРИТЕ
Name

казнило

15.02.2017 23:23

Очигледно не разликујеш писање на личном профилу од коментара читалаца када сањаш кажњавање.

Name

Сенад

16.02.2017 11:18

Лако је бити паметан кадсу ти пуни дзепови милиона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Корумпирани Тузиоци и судије

16.02.2017 12:16

Могу да раде ста хоце јер миле има своје тузиоце и судије.Додикови плаценици су тузиоци Милан ТЕГЕЛТИЈА И СЛАВИЦА МАТИЈАС а судије СПАСАН КЕЛЕМАН И МИЛЕКИЦ предсједник суда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перица

16.02.2017 20:16

Тати блокирани рачуни па се мора под хитно пребацити у породицу свјеж капитал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

25.11.2019 13:06

Куме ја би ово хапсио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владимир

28.11.2019 08:52

Свака цаст момку али....Као млад имао је оркан у леда од породице из друственог капитала.Банке су пропадале због давања срестава синовима и кцерима насих политицара а богами и политицари су омрсили дзепове насим парама.Имао је три милиона неповратног новца а јос много тога.Корист има од презимена и када нетрази привилегију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

30.11.2019 12:47

САМО ЛОПОВИ ШАЉУ ПОШТЕЊЕ ЉУДЕ НА СУД ПО ИСТИНУ А ДОБРО ЗНАЈУ КОМЕ СУ СУДСТВО И ПРАВДУ ПРЕДАЛИ У РУКЕ И КО ЈЕ ПРАВО И ПРАВДУ САХРАНИ И НАЈМАЊЕ ЈЕ ИМА У СУДСКИМ И ПРАВНИМ УСТАНОВАМА, УНИШТИТА ЈЕ СВАКА ВРИЈЕДНОСТ ПРАВЕДНОГ МАЛОГ ЧОВЈЕКА! ЖИВ И ЗДРАВ БИО ВУКАНЕ, СВАКА ТЕ СРЕЋА ПРАТИ ЛА ОД БОГА И НАРОДА ТВОГА А ИМА НАС ДОСТА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

07.12.2019 22:30

Бјезаце он преко баре кад устану поново партизани

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зага

24.12.2019 15:06

Баш ме чуди да ОН,жели да живи у овој циркус-дрзави,који се бори да преживи са својом породицом,коју треба прехранити...Још један доказ како се душа продаје ђаволу,очит примјер је правни заступник Г.Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xyз

24.12.2019 16:39

Дивно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

25.12.2019 07:58

Довољно је видјети слику! Овако се не облаче студенти него Цапоне и такви ликови!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

25.12.2019 23:54

Није луд да иде игдје или остаје,тамо нема таквог лоповлука,они се за милионе година зарадили себи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

29.05.2020 12:11

Курва о поштењу. Закон о поријеклу имовине и све чисто ко сунце

ОДГОВОРИТЕ