Igor Dodik mlad i školovan čovjek

Igor Dodik je  mlad porodičan čovjek koji se školovao u najkvalitetnijim domaćim i međunarodnim školama i vratio se u svoju domovinu. Za život u Republici Srpskoj se odlučio zato što ovdje vidi budućnost, te svojim aktivnostima i načinom rada i postupanja želi da doprinese da Republika Srpska bude bolje mjesto za sve njene građane, saopštila je Advokatska kancelarija "Stevanović", koja pravno zastupa sina predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Republika Srpska 14.02.2017 | 08:48
Igor Dodik mlad i školovan čovjek
Advokatska kancelarija "Stevanović" na ovaj način odbacuju medijske navode o tome da je Igor Dodik vlasnik firme "Prointer" ili da ima bilo kakve interese "povezane s tim biznisom".

“ Već duže vrijeme pojedini mediji vrše neistinito i kontinuirano izvještavanje po kojem gospodin Dodik i njegova porodica imaju udjele i interese u vezi s kompanijom 'Prointer'. Ovi navodi su u cijelosti neistiniti, netačni i bespotrebno narušavaju ugled i dostojanstvo gospodina Igora Dodika i njegove porodice", navedeno je u saopštenju, koje je medijima uputila ova advokatska kancelarija.

Pravni zastupnici naglašavaju da je  “Igor Dodik  mlad porodičan čovjek koji se školovao u najkvalitetnijim domaćim i međunarodnim školama i vratio se u svoju domovinu”. 

“ Za život u Republici Srpskoj se odlučio zato što ovdje vidi budućnost, te svojim aktivnostima i načinom rada i postupanja želi da doprinese da Republika Srpska bude bolje mjesto za sve njene građane. Naš klijent vodi porodični agro-biznis, koji svake godine ostvari dobre rezultate i koji redovno stvara novu vrijednost, kako za svoje zaposlene, tako i za lokalnu i republičku zajednicu urednim plaćanjem plata, poreza, doprinosa i raznih drugih poreskih davanja”, stoji u saopštenju.

Dalje se naglašava da biznis koji vodi, predsjednikov sin, je zasnovan isključivo na tržišnim principima.

“Medijski navodi po kojima on planira da dobije razne poslove iz domena IT sistema i softverskih programiranja su neistiniti, i samo stvaraju lošu sliku za gospodina Dodika i njegovu mladu porodicu. Vaši navodi kojima govorite da je gospodin Igor Dodik vlasnik ove firme koja na razne načine dobija poslove, takođe stvaraju lošu sliku o njemu.

U tom smislu Igor Dodik obavještava javnost da su netačni navodi da je on vlasnik „Prointer“ d.o.o. Banjaluka, te da nema nikakve lične ili druge povezane interese sa tim biznisom, a što se može utvrditi i uvidom u registar Okružnog privrednog suda u Banja Luci koji je nadležan za evidenciju koje se tiču vlasništva nad kompanijama u području grada Banjaluka", naveli su iz Advokatske kancelarije "Stevanović".

(BN televizija)

Komentari / 248

Ostavite komentar
Name

Milan

14.02.2017 07:57

Kriminalac ko i Otac mu ,udruzena Mafija!!!

ODGOVORITE
Name

Re Milan

14.02.2017 08:12

AKO TI SMATRAS DA JE DODIK KRIMINALAC STA SIN IGOR IMA SA TIM -LICNO ZNAM MOMKA I KAO SAV NORMALNI SVJET NIJE OTISAO VANI IAKO JE MOGAO VEC OSTAO U SRPSKOJ A DODIKU SAMO LEDJA MOZETE GLEDATI

Name

Verislav

14.02.2017 08:33

Vidjecemo ove godine kako to Prointer radi i doprinosi razvoju RS. Planovi nabavki koji su napravljeni za ovu godinu su zaista nevjerovatni i treba se potruduti maksimalno da sve izadje u javnost i vidi koliki je kriminal. Posao sa Fondom zdravstva od 23 miliona, Poreskom upravom takodje od nekoliko miliona, i Elektroprovreda RS sa tenderom za SAP koji je sada izaso a koji ce biti takodje miliona i miliona vrijedan. Nigde u regiji nema tolikih ugovora i cifara kolike se vrte kod nas u RS. Pljacka je epskih razmjera i njoj svjedocimo u 2017 godini. TEsko je zadvoljiti apetite Lanaca i sada Prointera, pa su izgleda odlucili da uduplaju sve da bi bili svi zadovljni.

Name

re Milan

14.02.2017 08:38

Ako si dovoljno hrabar čovjek koji sigurno zna i ima dokaze da je Igor kriminalac, pokaži te dokaze tužilaštvu, ali ne Republike Srpske, pošto su tamo, po tebi svi korumpirani i kriminalci, već ''renoviranom'' tužilaštvu bih. Najlakše je, anonimno, na portalu napisati sve i svašta i na takav način liječiti bolest zavisti i zlobe prema drugom. Igorova ''greška'' je samo što je sin Milorada Dodika.

Name

Piramida

14.02.2017 08:45

Taj advokat Stevanović je glavni za East West Bridge u BiH, a oni su ispostava Trilaterale. Tu su još Ranko Škrbić, Igor Radojičić, DraškoAćimović ambasador, Ognjen Tadić "opozicionar", novinar Vedran Škoro...iz Srbije ministarke Zorana Mihajlović i Ana Brnabić. Šefovi Baja, Aca, Plenković iz Hrvatske, Milo su stepenica više i nisu eksponirani kao ovi...ovi su "vojnici" koji rade za njih. Na isti način Igor i Kokeza imaju svoje "vojnike". Nije problem njihovo udruživanje, problem je njihova bahatost i bezdušnost na štetu naroda i države.

Name

Brčkalo

14.02.2017 08:46

Mogu advokati i Igor da kažu šta god hoće, ali svi znaju ko zove direktore i traži da u interesu RS poslove radi Prointer. Ima ih puno i svi će oni da propričaju kada dođe za to vrijeme jer moraju sve da potpišu što sa Prointerom rade. Prointer je poznat kako firma koja ništa ne može da završi i uradi, nikom ništa ne plaća itd. Isto tako je poznato svima da svi moraju ići ispod njih, tj da oni budu glavni ugovarač za sve poslove a onda drugi rade.

Name

Lijevcanin

14.02.2017 09:02

Ipak je Igijeva suprugica nekako slabaska,nesto kao da se hrani nekaloricnom hranom,nekako se ne uklapa u svu tu njegovu uspjesnost a tako da mu je zena pothranjena,jao jao. Da se bar ugledala na neke stranacke drugarice koje su zadrigle od debljine,he he...

Name

re Verislav

14.02.2017 09:06

Koliko je firmi bilo na tenderu za ove poslove i ima li neka firma koja je dala povoljnije uslove od ove, a da nije dobila posao. Ako toga ima, to je kriminal. Sve ostalo je laž.

Name

Student

14.02.2017 09:16

Neka se drago dete Igor samo ne drogira! A koliko će to da nas košta nije važno! Koji milion gore-dole!

Name

Zoki

14.02.2017 09:19

Dajte i meni tri miliona na lijepe oci da i ja ne idem na crno raditi u Austriju da se vratim u svoju drzavu.Volim je vise od malog a ratovo sam 1.5 godinu za nju.Imam elektrotehnicku skolu zavrsene u Beogradu mozda bi i fakultet imao da mi tata nije bio na ratistu negdje prema Travniku.Nije se imalo s cim vec u rat.Evo ja mislim da ispunjavam uslove bar za milion i po.Ne drogiram se,imam dvoje djece a otac mi ima osmoro unucadi....znaci sve uslove ispunjavamo.Gdje po pare da dodjem.Hvala unapred.

Name

fond zdravstva

14.02.2017 09:23

Ali pored kriminala koji radi sin Igor sa Prointerom još jedno čudi a to je bahatost. Bahaatost kakvu svijet nije vidio jer samo da vam je da vidite kad dodju ovi iz Prointera, ona stoka od Bojana, kako se to ponasa, kako to naredjuje sta mora da se uzme i sta je nabolje za nas. Dole bando lopovska, i prije vas je bilo racunara i servera i mreza, bice i poslije vas.

Name

Student

14.02.2017 09:26

Od kada su advokatske kancelarije portparoli i agencije za odnose sa javnošću?

Name

Re Verislav

14.02.2017 09:27

Pa svi znamo da sin Igor prvo dogovri posao, pa onda isti najavi kod distributera koji ga zastite za taj posao sa cijenom jer on pise tendersku specifikaciju koja se kasnije objavi. Kad tender izadje onda se drugima ne daju cijene ili ako se daju one su 10-30% vece nego se daju onome ko pise tender. Pored toga, svi znamo da Prointer radi javna prduzeca i da se tamo ne smijes prijaviti tj ako se prijavis onda te neko zove telefonom i kaze da zaboravis sve inace ce da te ganjaju gdje god stignu. Kd u tender jos tavis razlicite dovavljace onda ne cudi da se niko ne prijavi. Prema tome, odrasti momce i nauci kako se radi posao.

Name

Sandra

14.02.2017 09:28

Pa što će ići vani, ovdje mu je najbolje.Sve je njegovo. vani se živi od svog rada. Nije lud.

Name

Istina

14.02.2017 09:31

ZIVI BILI PA VIDJELI KAKO TO OVE GODINE SVE DOBIJA PROINTER i Lanaco U RS I KAKO JE U SVIM SHEMAMA. TO JE VALJDA SVIMA DOKAZ O CEMU SE RADI. Kakva je to firma koja moze da dobije sve poslove, neka mi neko kaze, a da nema kriminala u svemu tome. Ljudite, obratite paznju na cifre jer tih cifara nema nigde kako sto ima u RS. to je kao one pepeljare od po 2000KM koje su kupovane za administrativni centar za koji smo izgleda zaboravili.

Name

radnik elektrokrajine

14.02.2017 09:41

Sacekajte da vidite kakva pljacka se sprema od istih u Elektrokrajini, samo sacekajte plan nabavki za 2017 ali i tendere, milioni KM odose poznatom dvojcu Lanaco i Prointer. Kolike cifre su u pitanju tek ce da vidite!!!

Name

MikiLex

14.02.2017 09:41

KAKVA LAŽ. .IGOR DODIK JE PROINTER I ON PRIJETI TATOM I UZIMA SVE POSLOVE. ŽENA MI RADI U NABAVKAMA U FONDU ZDRAVSTVA I REČENO JE DA SVE ŠTO IMA VEZE SA IT-JEM MORA DA IDE PROINTERU, PA IM PROINTER ŠALJE GOTOVE TEKSTOVE ZA TENDER...A DIREKTOR FONDA JE I DOŠAO NA TO MJESTO DA NAMJESTI SVE ZA IGORA DODIKA I PROINTER.

Name

Pokojna Mileva

14.02.2017 09:49

Pametan mali.Tako mlad a vec nasao advokata...

Name

Petrosoft

14.02.2017 10:21

REALIZACIJA UGOVORA u Poreskoj, Postama RS, Fondu zdravstva, Fondu PIO, Geodetskoj upravi RS itd za 2-016 godinu sve Vam govori. Prointer i Prointer, pa ovo ne moze bez politickih ledja i Baje. Kako Prointer i sin Igor ne rade u privatnim kompanijma, kako njima nista ce da prodaju i nemogu da prodaju nego samo zapeli za javna preduzeca, fondove, insitiucije.

Name

Radmanovic i Kovacevic

14.02.2017 10:36

ELEKTROKRAJINA - to je primjer pljacke predhodnih 10 godine iz kojeg su pare izvukli i jos izvlace sa Lanacom, Zeljko Kovacevic i Nebojsa Radmanovic. Ugovori koje Lanaco ima nisu zabiljezeni nigde, ni u jednom elektroprivrednom preduzecu u regiji i po tim cijenama. Svaki mjesec RAdmanovic i Kovacevic dobiju po 30 hiljada KM cistih para na ruke, opranih i fino uredno slozenih i tamo 10 godina. DOKAZ . samo uzmite ugovore, dajte ih Delloite ili KPMG ili nekom ozbiljnijem iz ove branse i reci ce vam za 5 minuta da to nema veze sa poslom. SNSD-eovci sami kazu da Radmanovic bi sve dao ali Elektrokrajinu nikom neda.

Name

To je to

14.02.2017 10:40

Normalno pa tom advokatu Stevanoviću su svi ministri išli na svadbu prošle godine.Naravno išli su službenim autima vlade.To je spomenuo poslanik Miladin Stanić na sjednici Skupštine.

Name

da se ne zaboravi

14.02.2017 10:43

Zaboravili ste da je sin Igor, zajedno sa Nitesom, uvukao Hitachi kako masku, u Elektrokrajinu na poslul ocitavanja udaljenih brojila koji je tezak nekoiko 10tinai 100tina miliona KM. ZAboravili ste da je sin Igor bio u to vrijeme zaposlen u Italiju u pomenutoj firmi a sve je to organizavoao veliki mag Miodrag Mijo Skrbic vlanik Nitesa i Milebauera koji stampa pasose, licne karte itd.

Name

borac VSS

14.02.2017 11:09

Meni taj nije interesantan uopste. Obican mediokritet sa gomilom novca koji mu je obezbjedio tata kriminalac i bas me zabole da li je ostao ovdje ili je otisao vani; svakako nikakve koristi nemamo od njeg niti cemo je imati.

Name

Cekaj,

14.02.2017 11:13

Kod tate mora jos na praksu,jer vrez prakse nemoguce je biti vođa" kivova skola je vraga.

Name

VIHOR

14.02.2017 11:18

Pa naravno da neće ići u inostranstvo , tamo idu djeca običnih ljudi koji ovdje nemaju nikakvu perspektivu, "GUZONJINI SINOVI" dobijaju milionske kredite, namještaju im se poslovi, ne plaćaju poreze i nastoje da legalizuju pare koje su GUZONJE pokrale od ove jadne i bijedne, ali i pokorne tiranima sirotinje. Živio GUZONJA I GUZONJIN SIN !!!

Name

cdbluka

14.02.2017 11:23

Dodik je posten....a sin mu je genije...to svi u Lijevcu znaju.

Name

NN

14.02.2017 11:27

Lopovcina kao i tata mu.

Name

Sin

14.02.2017 13:40

Bitno je da se ne drogira.

Name

Milan

14.02.2017 23:27

Glumi frajera sa pokradenim kreditima

Name

SVE POŠTEN DO POŠTENOG

15.02.2017 07:18

NE PADA IVER DALEKO OD KLADE.

Name

razumio

15.02.2017 07:28

Sa takvima kao Igor ima RS odlicne perspektive! U kradji, korupciji i kriminalu.

Name

re milan

15.02.2017 09:13

Kakvu tuzilastvu,cuj pokazi tuzilastvu dokaze,pa sef tuzilastva je njgov otac gde ti zivis verovatnou toj njegovoj firmi.

Name

makibl

15.02.2017 14:33

Povraca mi se od mladog i skolovanog bajinog podmladka i slicne kamarile .

Name

Hm

17.02.2017 03:12

"Re Milan", tvoja greska je sto si podrepna muva koja trazi sebe u svemu tome.

Name

Sale

24.11.2019 20:31

E tek će sad pljačka da krene, kad se uhvate nato_a, jadni MI

Name

Banja luka

14.02.2017 07:57

Rece mali seljacic iz Mrcajevaca.

ODGOVORITE
Name

Aa

14.02.2017 08:28

Mrcevaca seljace.

Name

Petar

14.02.2017 08:37

Pa naravno da se vratio u RS i da tu želi da pokuša da radi nešto jer nigde drugde sa svim milionima od oca Milokrada nije uspio ništa da napravi. Pa kako samo djeca ministara i tajkuna ovde uspjevaju a sva ostala djeca da su glupa, neradnici kako Baja voli da kaže, neće da rade kao što Baja kaže. Sram te bilo Milokrade, grobaru RS.

Name

Agape

14.02.2017 08:48

U Agape je cijela elita SNSD-a...svi lete tamao da vide Igora i da mu predlože neki posao jer samo on može da završi i niko drugi. Neka kaže Igor sa kime on sjeda i razgovara u Agape, kao i nekad u Philipe restoranu. Kao da smo svi slijepi i da ne vidimo skime se sjedi i razgovra.

Name

Čađo i Macan

14.02.2017 09:19

Isti Igor sjedi i sa ministrom Čadjom i Macanom Sinišom koji je uhapšen zbog kriminala u IDDEA i saradnje sa Nitesom još ne opjevanim krimosima koje istražuje SIPA. I gle čuda ovaj dvojac takođe napravio IT firmu sa kojom planira da navali na javna preduzeća i institucije RS sa prgramima, računarima i sl. Svi hoće d abudu Nebojša Ninić jer ako on može da radi sa RS i ima milione, pa red je i da drugi SNSDeovci uzmu svoj kolač.

Name

piramida pravo zbori

14.02.2017 09:22

Malo do istine.

Name

za Agape

14.02.2017 09:30

Reci nam ti s kim sjedi. Ja ne bih ušla tamo, nema šanse. A nemam ni te pare. Tamo sjedi elita....

Name

Cadjo i sisa

14.02.2017 09:48

Opa i Cadjo ulazi u IT vode. Izgleda da je lova u tome velika. Pa kad moze Lanaco sto ne bi mogli i svi drugi SNSDovci. Juce otvorio firmu i sigurno ce da zajasi i da se zakaci na sisu nekog JAVNOG PREDUZECA ILI INSITITUCIJE, FONDA I SL i da sisa koliko moze.

Name

Re Agape

14.02.2017 09:55

Ipak je to sica - otidjite vi u kafic Jevrejskog kulturnog centra pa tamo pogledajte kakav se sve sljam mota oko starog Livnea, jer tamo se zavrsavaju sumnjivi poslovi!

Name

TIHI

14.02.2017 07:59

kOLIKO BI SE MLADIH VRATILO DA IM JE BABO DODIK, ALI NAROD IMA MOGUCNOST SAMO DODITI GA.

ODGOVORITE
Name

Dosao,

14.02.2017 08:15

Je po onih 23000000 mil,na sto mu je caca obecao.

Name

Racic Dalibor

14.02.2017 10:28

Kada jednog dana budemo spoznali gdje zivimo i gdje se zapravo nalazimo a to ce biti kada padnu ovi crveni kmeri koje vodi Milokrad dodik, vlasnik Republike Srpske d.o.o. samoubistava i ubuistava ce biti 100x vise jer u slobodnoom padu smo vec neoliko godina i kada tresnemo bice kasno. BAJA NAS JE UNISTIO, OPLJACKAO, OTEO, ZAGLUPIO...OVAJ SELJAK NAS JE UNISTIO I PREVARIO KAO OVCE I TO JOS RADI I RADICE VJEROVATNO NEKOLIKO GODINA JER SMO OVCE KAKVE SVIJET NIJE VIDIO.

Name

Ja

14.02.2017 08:01

nisam ni sumnjao , dijete za primjer.

ODGOVORITE
Name

lampica

14.02.2017 09:11

Kad vidim ovaj luksuz koji ovaj zutokljunac fura na pamet mi pada Bobar banka i nestali milioni.Mafija.

Name

Narod

14.02.2017 10:26

E tek ces da vidis koliki milioni su otisli za vrijeme Baje. Nismo ni svjesni koliko su uzeli i oteli od ovoga naroda i nase djece, NASE DJECE, NASE DJECE, NASE DJECE, NASE DJECE, NASE DJECE!!!!!!! DOSTA JE BILO STOKO!!!

Name

poziv onim koji mogu da plate

14.02.2017 10:26

Dobro dosli u Agape ,u ugodan ambijent sa profi uslugom i osmijehom na licu..

Name

Mama Snezana

14.02.2017 11:02

Stoko Srpska dodjite u Agape da pojede sushi da vidite sta se jede u svijetu i mozda nebiste gledali ovako na lobiranje i poslove naseg velikog sina Igora. a poslije toga mozete jedan Tiramisu da pojedete od najfinih materijala.

Name

idibre fuj

15.02.2017 07:29

Tiramisu iz BL, iz jednog takvog okruzenja..

Name

Čekanje

14.02.2017 08:01

Mirko, Marko, Janko, Stevo, Milica, Zorica ...su mladi ljudi i još čekaju svoju priliku da doprinesu da Srpska bude bolje mjesto za sve. Za sada bezuspješno...

ODGOVORITE
Name

Dijagnoza

14.02.2017 08:24

Jesu oni svi mladi ali nisu završili "školu". Tata je glavni predavač i uspjeh zagarantovan.

Name

Za Mamu Sn.

14.02.2017 12:14

Tebe je potrebno dobro izhandriti,ito na redaljku,pa ces reci stoko kada ti je dosta( prokletnici).

Name

jaca

16.12.2019 20:13

Gladne fukare malo im bilo na grobu zemlje

Name

Ja

14.02.2017 08:01

nisam ni sumnjao , dijete za primjer

ODGOVORITE
Name

BRATUNAC

14.02.2017 08:05

LAKO JE KADA TATA POŠALJE SPECIJALCE DA OBERRU VOĆE DA SE ISPLATI PLATA, A ONAJ PRVI DVA MILIONA KOJE JE DOBIO OD TATE NEKA SADA PROSLSIJEDI DRUGIMA DA KRENU ISTIMM STOPAMA, KADA TATA PADNE UGASIT ĆE SE I FIRMA. SAMO KADA USORAC CUJE ZAVIDIT ĆE MU-

Name

Pero

14.02.2017 08:17

Ljubi ga majka-dobro dijete.

Name

Buba

14.02.2017 08:30

To je naj poštenja porodica.

Name

Šolja Eso

14.02.2017 08:46

Lopov isto kao Tata.

Name

M tel

14.02.2017 09:34

Za spas naše privrede predlažem da tako sposobni preuzmu vođenje Kosmosa i sličnih posrnulih firmi.To bi se fenomenalno uklopili u ekonomske reforme vlade.Stvorio bi se novi kapital pa bi se moglo krasi.NAPRED SNSD ARMIJA.

Name

Buu

14.02.2017 08:03

Igore izvini.

ODGOVORITE
Name

Kiki

14.02.2017 09:08

Igore nije ovo nista,bice i gore. Sve SE mjenja i kamen postane pjesak.

Name

s

14.02.2017 08:03

Jazavac.

ODGOVORITE
Name

Stokan

14.02.2017 08:08

Vratio se u Repbliku Srpsku, jer tu može krasti do mile volje, a da mu niko ništa nemože, dok u inostranstvu to nebi mogao.

ODGOVORITE
Name

u mojoj

14.02.2017 08:10

...ulici, ne prodaju se kifle, ne teče saobraćaj ni dim...

ODGOVORITE
Name

Kiki

14.02.2017 10:25

Zato se djeca guzonja drogiraju. A Igor je bio jak i nije pao na prvog dilera...sa smecem. Samo cistak.

Name

Misko

14.02.2017 08:15

Pomozimo tom mladom covjeku, prikupimo novac da zasadi jos neku jabuku. Ljepse je da bude uspjesan nego da se drogira.

ODGOVORITE
Name

Olja

14.02.2017 08:16

Kriminalac kao tata.Fuj.Nalet ih bilo.

ODGOVORITE
Name

Nalet

14.02.2017 08:52

Šta je "nalet", Fato, dina ti? Nikad u životu nisam čuo neku Olju da kaže nalet.

Name

ups

14.02.2017 10:01

Kod tebe je nalet nedostatka mozga. Odlično Olja.

Name

Dobro

14.02.2017 15:35

Dobro je ba Mujo, znam ja da ti kontaš Fatin 'nalet', pitam za nas što ne razumijemo ovaj novobošnjački.

Name

Hico

14.02.2017 08:17

Ovaj izvjestaj je smjesniji od zeljkinog putovanja na inguraciju. Covjek se mora nasmijati na ovo. Dobar vic.

ODGOVORITE
Name

brcak

14.02.2017 08:22

Ako je ovaj mladi covjek tako sposoban neka se pokaze bez financijske pomoci koje mu je dao njegov otac.Mnogi mladi ljudi sa kapitalom od 3.000.000-Maraka bi cuda stvorili.

ODGOVORITE
Name

da

14.02.2017 08:54

Mda. Cijenim da bi većina komentatora odavde i sa startnih 5 miliona propala u roku od par godina.

Name

Mimi

14.02.2017 08:55

Ispadose svi ostali mladi glupi...pa nek Dodik da svima po 3.5 miliona da svi budu sposobni mladi ljudi kao i njegov sin.....lopovluk nema granica.....fuuuuj gade mi se.

Name

Lopovi.

14.02.2017 09:50

Nikada se nezna sta ta banda ima za bregom,moze se dogoditi da ga tara pripravlja za preuzem republickog kormila. jos i tu pizdariju treba da nam uvale"bolje da se povesamo :moza je dosao do knjige :Hail Selasija i njegov uspon.

Name

999

14.02.2017 10:03

Čak su veća bagra ovi što ih podržavaju. Zamisli podržavati retardirane sinove srpskih grobara.

Name

nik

14.02.2017 10:04

Bajina bagra od familije.

Name

lin

14.02.2017 10:06

Pogledaj ovoga imbecila sa 5 milionskim komentarom. Da ja sam imbecil. Da.

Name

vik

14.02.2017 10:31

Mda ja nemam mozga. Mda je sam glupan. Mda ja sam tupan. Mne ja sam DA.

Name

andrej

14.02.2017 10:32

Slušaj majke ti ovog idiota što komentariše 5 miliona.

Name

Mda

14.02.2017 15:40

I sad bi rek'o čovjek da vas ima tušta i tma a jedan te isti frustrirani mediokritet što je preskočio terapiju, kuca komentar za komentarom.

Name

...

14.02.2017 15:45

Auuuu zamisli tri milionceta.

Name

....

14.02.2017 16:11

A o čemu vi pričate, kako to mislite 'da 3 miliona'? Razumijte li vi šta je kredit? Jel' mali dig'o kredit? Jest'. Jel' vraća? Vraća. Jel' vlasnik ovog Prointera? Pa nije. I šta vi sad hoćete od njega? Samo me manite ovoga 'svi znaju', 'dobro se zna' i sličnih fora.

Name

auslender

14.02.2017 08:23

Dvije stvari u vezi ovog teksta. Kao prvo najezio sam se od iskazane dobrote Igora i njegove brige za Republiku Srpsku. a kao drugo, i ja bih se vratio da sam on, jer je niko i nista vani.

ODGOVORITE
Name

Kiki

14.02.2017 10:31

Nemoj tako, Igor je poznat u Milanu,drzo je na pijaci dva standa sa nasim,bajinim,jabukama i islo mu je to ko blesavo. Jos je zaposlio dva cojka da zarade tamo,Hakalu i Dzasmina. Kazu brate,najbolje jabuke u Milanu,poslje one Adamove.

Name

re kiki

14.02.2017 11:14

Al me nasmija!!!

Name

DA NE BUDE KOKOSAR (PARDON KLOSAR)

14.02.2017 08:26

ON SE VRATIO U SRPSKU ZA CIJU JE NJEGOV OTAC TOKOM RATA LIO KRV, ALI ZATO, NAZALOST, OGROMNA VECINA MLADIH (I SVIH KOJI TO MOGU), ILI JE VEC POBJEGLA ODAVDE, ILI CE TO STO PRIJE UCINITI.

ODGOVORITE
Name

mill

14.02.2017 10:06

Bravo buraz, bravo.

Name

Ratko

16.02.2017 21:24

Čuj advokatska kancelarija obavjestava narod da je sin predsjednika dobar momak.Ovo nema ni u S.Koreji. Jel to sad kako da nas malo prepadne da ne pišemo o sinu i ocu negativno jer pazi to je njihova advokat.kancelarija mogli bi najebat.Fuj bagro.

Name

Vuk

14.02.2017 08:26

Što bi išao i ostajao u inostranstvu kad ovdje može uzimati koliko mu padne na pamet , a uzima kao da mu je svaki dan poslednji dan u životu.Omogućio mu babo, kako ih nije sramota pisati te bljuvotine.

ODGOVORITE
Name

poskok

14.02.2017 08:28

Pošten kao i ova advokatska kancelarija što ga zastupa???Nije mali rođen u poštenoj porodici pa da svoje ime stavlja u javna dokumenta.Naučio je "babo" njega kako se uzima tajno, mada to starac radi i javno.

ODGOVORITE
Name

Milica

14.02.2017 08:30

A što moj sin nemože dobiti 3 milona maraka da pokrene biznis...

ODGOVORITE
Name

maticar

14.02.2017 10:05

Zato sto ste se za poresnog udali.Da ste Milorada upecali sin bi vam dobio milione ,isli bi na balove po Americi,kucu na Dedinju ,ogromna imanja,stanove , kcerka drzala pola BL,rodjenje unuka bi vam cestitala vlada a i skupstina.Jel dovoljno?

Name

zox

14.02.2017 10:08

Ma nisu tvoj i moj sin sposobni. Šta bi oni uradili sa 3 mil.

Name

Re Milica

14.02.2017 10:09

I da ostane u RS....ccccc...providni su i bolje da se nisu oglasavali jer nije narod glup...kome ce biti bolje i za koga da razradi biznis.....ijaoooo majko milaaaa..a djeca nam nemaju posao ili ostaju bez istog i na kraju odlaze iz ove napredne RS a ostali polako doticu dno...

Name

Bl

14.02.2017 08:31

A postoji li tajni ortacki ugovor o tome kso sto mu otac Milorad ima i to na desetine. fuj!!!!!!

ODGOVORITE
Name

dott

14.02.2017 08:31

Ja trideset godina radim privatno pa nemam pravnog zastupnika zato što je sve čisto , a on ga ima u svojoj prvoj godini rada, ZAŠTO pitam se.

ODGOVORITE
Name

Advokat Miloš Stevanović

14.02.2017 08:34

A i fizički dobro izgleda, jako zgodan mačak! Čestitam mu Dan zaljublenih...

ODGOVORITE
Name

Advokat Stevanovic

14.02.2017 10:38

Osim toga, nas Igor nije peder, ne voli Hrvate i Bosnjake , I zna nasu bibliju napamet i u po noci..ako treba i u rikverc. Igor je zlatno dete.

Name

Advokat Stevanovic

14.02.2017 11:13

Nas Igor je sve sam steko bez tatine pomoci. On je mukotrpno stedio i odvajo od usta da bi uso u milionski biznis. Nas Igor nije nikad pojo jogurt a da nije oblizo poklopac.

Name

Advokat Stevanovic

14.02.2017 11:18

Nas Igor je tako sposoban, on samo sa jednim telefonskim pozivom zaradi stotine miliona.Druga djeca mogu telefonirat do kraja zivota i nece to uspjet kao nas Igor.

Name

Advokat Stevanovic

14.02.2017 11:28

Nas Igor preko noci napravi od 3 marke 3 milijona..

Name

Ako

14.02.2017 08:36

Ako je ovi istina da su ovo izjavili pa to je bukvalno pišanje po mozgovima ljudi u RS i BiH. Fuj.

ODGOVORITE
Name

ččč

14.02.2017 10:09

Istina stari. Nažalost.

Name

Boki

14.02.2017 08:37

Ha ha ha ha. On doprinosi društvu ko i njegov ćaća. Ha ha ha.

ODGOVORITE
Name

Đorđe

14.02.2017 08:37

A kad bi nas tvoj otac uveo u rat. Bili jučer prije rata bio u beogradu. Ti imaš gdje. Mi nemamo gdje, "gluvo glamočko2 i ti bi se vratio poslije rata i opet.....

ODGOVORITE
Name

BGD

14.02.2017 08:38

Kad je tata na crnoj listi i blokiran poslao ženu u ameriku pa ništa blam, sada gura sina i naravno opet blam.............. nezna mu tata kud udara nema ga nigdje ljudi nakon operacije srca, mozga i svega ostalog za par dana progovore, a ovaj šuti...............e vala neka su mu začepili usta........................b l o k....................ignor....................

ODGOVORITE
Name

Gastrabajter

14.02.2017 08:38

Niste ovdje naveli da je dobio 3 milioncica sto se zna za pokretanje biznisa ja cu se vratiti ponudite mi pet posto tog iznosa i svako ko je vani.

ODGOVORITE
Name

Vicoteka

14.02.2017 08:38

Jedan od boljih viceva u zadnje vijeme.

ODGOVORITE
Name

neko iz generacije

14.02.2017 08:38

Dobro je placen ovaj advokat kad lijepo zbori,ali neka javnost zna da je mladjanom Igoru Sladjana pisala diplomski u ekonomskoj skoli,jer blekan nije to bio u stanju.Svi to znaju iz razreda.

ODGOVORITE
Name

генерација

14.02.2017 15:03

Ваљда матурски, а не дипломски! Ја кад сам завршио средњу био је матурски, кад сам завршио факултет имао сам дипломски! Можда се након Болоње и то промјенило!

Name

izvinite

14.02.2017 22:33

Maturski!

Name

đedo

14.02.2017 08:39

Ja nevjerujem, da je taj Igor tako nevino detešce...Nemoguće, baš zbog oca ... deca su ivek na roditelja... dok se on školovao špo najboljim školama, drugi nisu imali ni za cipele.... Ah! Fuj!

ODGOVORITE
Name

''''

14.02.2017 08:41

Šta bi sa jabukama. Kila 3 miliona.

ODGOVORITE
Name

Brza Ptica

14.02.2017 08:42

Prolazi Milorad Dodik kroz Republiku Srpsku nailaze pored jedne velike zgrade i pita milorad čije je ova zgrada, pa vašeg sina. Nastavi dalje i opet naiđu na drugi veliki objekat a čije je ovo, i ovo je vašeg sina. Pa zar u ovoj Republici niko ne radi nego ja i moj sin.

ODGOVORITE
Name

iou

14.02.2017 08:44

Ukiselile se. Kolateral 2.500.000.00 km.

ODGOVORITE
Name

sale slovenac

14.02.2017 08:46

POGLEDAJ KONJU BIRO I BROJ NEZAPOSLENIH DEMOBILISANIH BORACA VRS. I MI SMO BILI MLADI '92. NISMO SE BORILI ZA KRIMINAL,KORUPCIJU,NEPORIZAM,PARTIJSKO ZAPOSLJAVANJE FASIZAM,SOVINIZAM,

ODGOVORITE
Name

Re

14.02.2017 14:27

Pomiri se da je tako. Mislim za sve ovo sto si nabrojao si bio u rovu. I ako opet zelis reprizu istorije samo slusaj politicare .

Name

za dom sperma

06.08.2017 09:52

Za šta si se borio ? za ideale etno-šovinizma !? smetali ti oni što se malo drugačije zovu ? iz ovog proizilaze samo dvije opcije: ili si glup ili si se okoristio !

Name

Vronski

14.02.2017 08:47

Ma da nije on vlasnik ni Agape restorana. Nema ga u knjigama.

ODGOVORITE
Name

Xvx

14.02.2017 08:49

Dakle NASLOV indirektno govori da ce imperiju "DODIK" preuzeti njegov sin, onako nesto slicno poput Alije i Bakira. Eh da nas nema trebalo bi nas izmisliti. Jadan narod koji crkaje od gladi i bolesti..REVOLUCIJA ODMAH!!!!!!!!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Svasta

14.02.2017 08:50

Pa i ja sam mlad. Zavrsio skolu. Zavrsio i fakultet pa sam radio na gradjevini kao baustelac,pa ljeti radio kao konobar na moru. Pa za 200 maraka odem u Njemacku da nekome dovezem auto . Nisamm nikad birao posao samo neka se koja marka zaradi da prezivim i da bi imao koju marku u dzepu da ne trazim od mamine penzije da mogu gdje popit kafu ili sok . Diplome sam dobio jer sam ucio i mislio sam da cu brze doci do posla ali to su bile samo moje zablude i snovi. Dok jednom nisam stavio tacku na sve i odlucio sve napustiti i otici sto dalje od tog pakla. Za mene je Bosna i Republika Srpska samo dok mi je majka jos ziva. Kad nju izgubim prekrizit cu Bosnu kao da nikad nije ni postojala. Mozda da sam Dodikov sin i mene bi vezale lijepe uspomene i pozelio bi da se vratim da i ja imam takvu buducnost. Ovaki sta ja imam da trazim tu ja sam samo jedan bijednik koji je siroce jednog obicnog covjeka koji je dao zivot za tu istu Republiku Srpsku da bi sad Igor imao lijep zivot i jos ljepsu buducnost. Prosto vam bilo svima koji se na tudjoj muci bogatite , ne trebalo vam ni to sto imate. Gladne su vam oci a i dusa prazna.

ODGOVORITE
Name

Re Svasta

14.02.2017 11:07

Ti si glup, kao i ja, pa smo isti. Otisli smo mi brate u 3PM, i kad abudemo svjesni toga onda ce biti kasno. Umiracemo u jadu i bijedi a oni ce se izvuci a mi cemo ih gleadti odozdo a oni nas odozgo. Geni su cudo moj brate, masa je stoka i ovce za koju se nadam da ce jednog trenutka postati neposlusna i kao vukovi navaliti na ove koji su nas opljackali.

Name

Dodikov expert

15.02.2017 07:37

Polako momci, vrijeme lijeci sve.

Name

Dumine

14.02.2017 08:50

I tako je mladi i nezaposleni poljoprivrednik dobio 3.000. 000 kredita i td i td.

ODGOVORITE
Name

Radašin

14.02.2017 08:50

Što maca koti miša lovi.

ODGOVORITE
Name

cvijet

14.02.2017 08:51

Sada mi je jasno zasto Republiku Srpsku zovu Mjesto za svakoga,mjesto JEDNAKIH sansi.

ODGOVORITE
Name

Čiča Toma

14.02.2017 08:52

I ovi advokati postali govnari i počeli da štite lopove. Naravno da se firma ne vodi na njemu. Pa nije Igor toliko lud da je registruje na sebe. Ali zato njome rukovodi i metodom pritiska i ucjene joj obezbeđuje posao. Zar ovi njegovi advokatići misle da je narod baš toliko glup da će i ovu laž progutati.

ODGOVORITE
Name

Laktaški zet

14.02.2017 08:57

Lako je biti anđeo kada je tata bog! Sve što je bilo dzabnih para i kredita je dobio! Sve što je drzava nogla napraviti za mezimca napravila je! Ovih dana drzava mu pravi sistem navodnjavanja 25 mil. Maraka iz Vrbasa mu vode vodu 12 km podzemno da navodnjava voće. Laktaši se hvale tim sistemom koji zaobilazi komplet Lijevče i ide u Bakince! Nek ima mali...

ODGOVORITE
Name

Rule

14.02.2017 09:02

Igor je kriminalac sin takodje kriminalca.

ODGOVORITE
Name

sirotinja

14.02.2017 09:03

I ja bi se vratio kod svog tate,da ima tolike milione,pa kad se udruzimo,gdje bi nam bio kraj.

ODGOVORITE
Name

bn

14.02.2017 09:06

U ove navode, ne vjeruje ni advokatski tim koji je sve ovo napisao. Osim istaknutih činjenica, Advokatska kancelarija "Stevanović", mogla bi da povede računa i o pravopisu. Ipak se radi o visokoobrazovanim ljudima.

ODGOVORITE
Name

mahati iz d

14.02.2017 10:26

Ovo nije priča o Igoru. Ovo je priča o advokaturi. U šta se pretvorila? Ko ovo toleriše? Ako nije tako, pišite tužbu za klevetu. Zašto nam tu.ate mozak? Zar bi svaki advokat na pisanje o svom klijentu, trebao da šalje saopštenja sa ovako otužnim tekstom? Pravopis je najmanje važan, koliko je interes iznad.

Name

True

14.02.2017 10:42

Evo gdje je advokat Stevanović, zajedno sa pozicijom i opozicijom... http://ewb.rs/advisory.aspx

Name

Hvala true

14.02.2017 12:11

Ovo nije prvi put da se ova kancelarija oglašava. Imali su oni još saopštenja o nekim drugim klijentima. Valjda da ljudi saznaju koga sve zastupaju. Ne znam koje bi koristi od toga javnost imala, osim njih samih. Ali ova biografija je nepotpuna. Ovdje se moglo prije godinu dana pročitati da je završio u Londonu faks, postdiplomske I sl., pa mi čudno kako na ovako "bitnoj" stranici to ne postoji. Sve mi je jasno, ko je ekipa. Najveći je hit u čemu su isti dokazani? Osim u reklamiranju svoga ja?

Name

A ova varijanta..

14.02.2017 09:09

Zar nebih bilo bolje da se ta tri miliona koja je dobio razdijelilo u trideset kredita po stotinu hiljada maraka i da trideset ljudi pokrene neki posao...

ODGOVORITE
Name

Aaahaàaà

14.02.2017 09:11

Iiiijjaaaaaaoooooo...evo suze mi udarise

ODGOVORITE
Name

boro

14.02.2017 09:16

hahaaaaaa , dobar ovaj naslov . U to vjeruju samo oni sa šifrom .

ODGOVORITE
Name

Lujo

14.02.2017 09:17

Ok. Neka ta advokatska kuca pokaze ugovor sa sinom Igorom koliko i odakle placa?!

ODGOVORITE
Name

STD

14.02.2017 09:24

Ni najjači Titovi komunistički pamfleti nisu do koljena ovoj Dodikovoj fabrici laži! Vratio se u Republiku Srpsku... Auuu Plaća poreze... Šmrc, buhuuuu... Rasplaka me. Nabija nam patriotske komplekse.

ODGOVORITE
Name

walter

14.02.2017 09:24

VRATIT CE SE WALTER, JE.BAT CE VAM MATER.

ODGOVORITE
Name

baba stanija

14.02.2017 09:31

Ne znam kako se pise kad hoces da pljunes na ovo saopstenje, ali to sam htjela.

Name

re walter

14.02.2017 11:17

Gdje je vise vraca se 25 godina dok on nakila ostace samo poslusnici i poltroni u ovoj zemlji? A zbog ovog cinizma i ironije u ovom polupismenom saopstenju, zelim porodici Dodik da prodje kao porodica Causesku, jer njihovo ponizavanje, bahacenje i prezir prema stanovnicima i narodu RS moze se porediti samo sa ponizavanjem koje je Rumunima priredila ta ozloglasena porodica. Jebem li vam majku nezasitu i nezajazljivu samo kradite, vraticete sve do feninga bando pokvarena. On dosao da placa porez? Da nas ljebom nahrani jer smo mi ostali nesposobni? Sposobna su samo djeca Tegeltije, Cvijanovicke, Radojiciceva zena, Cubriloviceva snajka isl banda? Dosao je on sto je duduk, nesposobnjakovic i sto mu nigdje tata nije niti bi ikada mogao biti ono sto je ovdje vec u vrh glave coban, vratio se pod tatine skute da nam glumi facu i biznismena i otima od ove sirotinje, kao da se tatica nije vec okruzio samo sa provjerenim lopinama i fukarama. Vjernik sam i Boga se bojim i trudim se da ne kunem i ne hulim, i neka mi Bog orosti, ali ovom tatinom debilku zelim zbog ovog saopstenja da sve para sto pokradu daju na doktore i terapije u sledecih pet generacija!

Name

rere Verislav

14.02.2017 09:35

Sad mi je više nego jasno da se možda i radi o kriminalu. Ali mi je mnogo jasnije da si i ti u istom kolu, ali te očito ne ide.

ODGOVORITE
Name

Bježi bolan..

14.02.2017 09:42

More kako 'oće, babo mu je većinski vlasnik RS-a. Biće po noj narodnoj: đe ja stado' ti produži. Jer, sukob interesa kao pojam i institut ovdje je nešto što se vješa mačku o rep, nešto čime se briše nešto smrdljivo, nešto što se zapišava, da se nabraja više. U pristojnim kulturnim zemljama 'sukob interesa' je nešto što se uvažava, noćna mora, bauk za one koji bi da ga zloupotrijebe.

ODGOVORITE
Name

Savo

14.02.2017 09:44

Sram vas bilo,nista vam nije sveto pa ni djeca.

ODGOVORITE
Name

Mrcevci

14.02.2017 09:48

A brat Igorov sta on ima a da nema prezime DODIK.

ODGOVORITE
Name

Tale

14.02.2017 10:00

Vidjecemo kad Mile padne gdje ce biti.

ODGOVORITE
Name

Problem je ovo

14.02.2017 10:27

Gdje ćemo mi biti? Koliko ćemo dugovati, ko će to i od čega platiti?

Name

janko

14.02.2017 10:40

Gazićemo ih drugar. Gaziti da ne ostane ni prašina.

Name

lena

14.02.2017 10:14

Ljudi moji sjahati nikad neće. Ako se ne organizujemo i ne krenemo na ulice....

ODGOVORITE
Name

riki

14.02.2017 11:13

Bravo Leno.

Name

milekrade dodik

14.02.2017 10:20

Gdje ja sine stanem,ti produzi.

ODGOVORITE
Name

Trn

14.02.2017 10:21

Slazem se svaki mladi cojek mora imati svog Advokata...

ODGOVORITE
Name

Kipar-Dubai-Moskva

14.02.2017 10:24

Dragi i pošteni Igore nemoj se ti plašiti šta ti govori ta srpska sirotinja raja,ko njih je.e! Ako zagusti dođeš fino kod svog čika Vladimira Delića. Čika Vladimir Delić živi na relaciji Dubai - Moskva - Kipar( Limassol tamo gdje vi imate kuću) ovdje sine Igore ima puno para tvog tate koje ja čuvam i ulažem da ne bi znala srpska sirotinja raja. Imaš ti gdje doći a neka sirotinja crkne,da hoće neko da ih pobije pa da tvoj tako bude čist čovjek. Ako da bog da krene rat kako smo planirali i neće biti krivične odgovornosti.

ODGOVORITE
Name

Boško

14.02.2017 10:29

Mozda bih i moj ostao u drzavi da je dobio 3 miliona i plus poklopio sve poslove preko milion maraka...ali nije , otisao je sa 50 maraka u džepu u svijet i snašao se u tom svijetu, a u svojoj domovini nije imao nikakvog izgleda.

ODGOVORITE
Name

Rika1

14.02.2017 10:31

Lanaco 28mil prometa dobiti 14mil!!!

ODGOVORITE
Name

Predsednik

14.02.2017 10:51

Bolji od Google, Microsofta, Aplea, IBM i drugih. Pa nasa RS ima Lanaco koji je biolji od svih ovih kompanija koje nabrojah. Treba mu dati orden RS. Nevjeervoatno, pa mi nemamo pojma kakvu kompaniju imamo u RS, koja jeste da radi najskljuplje na svijetu ali i to treba znati prodati kako sto prodaje veliki menadzer Nebojsa Ninic.

Name

Zabrinuti radnik

14.02.2017 11:40

Kakve veze ima Lanaco sa ovim?

Name

But what

14.02.2017 13:53

Jedan od prvih ljudi iz LANACO se nudi Prointeru.

Name

Milan

14.02.2017 10:34

Hehe, vidi budućost za zivot u RS-u, eto moj sin sa fakultetom bio pet godina i nije vidio budućnost, otisao u njemačku i odmah nakon godinu prihvaćen , evo treći puta mu povećavaju platu... Mozda bih i moj sin vidio budućnost ovdje da sam ga mogao ,,pogurati,, sa tri miliona.....

ODGOVORITE
Name

dvi marke

14.02.2017 10:34

dodjite u Agape popijte kavu i bice vam lakse..

ODGOVORITE
Name

Peto

14.02.2017 10:35

j.. o te on

ODGOVORITE
Name

GOKSI

14.02.2017 10:39

Vidi samo ove idiote sto brane milione od miline familije.

ODGOVORITE
Name

Don Kihot

14.02.2017 10:54

Stvarno je skandalozno što se u svu priču o našim bolesnim umovima , političkoj nezrelosti, sebičnoj i koruptivnoj vlasti upliću i djeca...Momak , kao i sva djeca imaju i moraju imati svoje ambicije i svoj život, ali nemojmo kriviti njega što nismo stvorili sistem koji kontroliše i kažnjava neodgovornu vlast, a time nedaje priliku i drugoj izvrsnoj djeci...zato se zapitajmo sami koliko smo "lizali guzu" njegovom tatici dik "nam-vam " je valjao, pa sad djete krivo...naprjed sinko nisi ti kriv što tvoj tata ima parasnoično bolesne ambicije i što ti može "nedaj bože " uništiti karijeru i život...., a mi treba da se borimo protiv nakaradne politike i političara koji su ovo i stvorili.....

ODGOVORITE
Name

RE Don Kihot

14.02.2017 11:26

Bravo majstore, odlicno si napisao. Mi smo stoka i ovce kako neko rece ovde u komentarima, ali ako ovce postanu vukovi onda neka im je bog na pomoci!!! Zivjela RS jebo joj ja mater kad zivim u njoj.

Name

Dokle

16.02.2017 15:40

U potpunosti se slazem.Narod je brasno od koga se pravi ovo tijesto. Velika vecina je ovo svojim glasovima podrzala i potvrdila, a ona manjina je za opoziciju koji su u istim poslovima, samo trenutno u manjoj mjeri. Kad dodju na vlast, bice u vecoj mjeri. A za neku trecu opciju, ispravnu, ne postoji varijanta. Narod je kriv. Dovidjenja.

Name

Krenulo je...

14.02.2017 10:59

Pisite ljudi svaki dan jer krenuo je totalno raskrinkavanje, ne SNSD, nego pljacke, otimacine, kradje, nepotizma, prazne price, visokel politike od koje nema hljeba i randih mjesta...SAMO PISI MOJ NARODE NEKO CE DA REAGUJE JEDNOG DANA...DA SE NE ZAOBRAVI...MEKTICU AJDE BRATE URADI NESTO ZA NASU RS I NEMOJ DA HVATAS OVE DOLE PO FEDERACIJI NEGO CISTI NASU RS OD NASIH KRIMINALACA.

ODGOVORITE
Name

neka je krenulo samo...

14.02.2017 11:08

Podrzavama, svaki dan, ZVIZIDITE LJUDI SVAKI DAN, nedajmo im mira jer otimaju od nas.

Name

Srđo

14.02.2017 11:15

Bravo buraz, krenulo je moralo je krenuti. Pa neće nas vječno gaziti.

Name

Viki

14.02.2017 11:16

Moramo im odgovoriti. Zbog djece.

Name

Antić

14.02.2017 11:17

Lobirajmo na sve strane. Nemojmo ćutiti. Dosta je.

Name

Milan

14.02.2017 11:18

Ne može se više. Moj cijeli komšiluk ne radi.

Name

Pol

14.02.2017 11:35

Vratio se da pljacka Jadan narod?

Name

lili

14.02.2017 12:22

Ma kakva prica, AKCIJA pod hitno! Sto se ne ugledamo na Rumune, nego samo sjedimo i prepucavamo se uprazno!

Name

Papir I Olovka,

14.02.2017 13:44

Su najopasnije oruzje ,pisite "pisite istitu . mi nemamo oruzja "oruzje je nasa pamet nasa snaga u tome je moc. nema dodik takvog oruzja ni milicije da pokrene protiv svome narodu:znaju oni dobro da ih mi lebom hranimo; zivela Semberija bravo BN-u viste nasa nada.

Name

Pedja x

14.02.2017 22:43

Mektic je gori od bilo koga, nema u kakvim konbinacijama nije.... Jadni smo mi sa Mekticem, tim velikim strucnjakom za vodjenje novogodisnjih vijesti na atv-u...

Name

Mrcevci

14.02.2017 11:07

Tata mu posjeduje I nelegalnog Sina javna tajna hahaha.

ODGOVORITE
Name

Omg

14.02.2017 11:08

Kako uopste mozete pisati o mladom imbecilu? Ako vec morate narod izvjestavati o kriminalu njegovog oca i mafije koja ga okruzuje, nepotrebno je da se pise o kvarnom potomku, jer iver ne pada daleko od klade. Da se nikad nisi vratio bar te normalni ljudi kojima je tvoj otac sve pokrao ne bi morali gledati. Vratio se zato jer mu je otac toliko pokrao i obezbjedio im buducnost za 1000 godina. Jadni ste mafijo Dodik. Fuj! Svemu dodje kraj pa ce i vama lopovima i banditima.

ODGOVORITE
Name

Prointer - PLATI PA KLATI

14.02.2017 11:14

Kvalitetne usluge sa fer cijenama , firma sa dugogodisnjom tradicijom.

ODGOVORITE
Name

Milored

14.02.2017 11:14

Ovo je moguce samo u ovoj Kanalizaciji od drzave. Vrapci na grani znaju sta stoka radi a oni jos drze moralne pridike! Prestrasno!! Bas me zanima sta bi i taj mali debil i njegov otac napravili da su ostali zivjeti vani, sa svojim mesarskim mozgovima!!??

ODGOVORITE
Name

Hahaha

14.02.2017 11:16

Hahaha, pogledaj ga na slici, rekao mu neko da stavi djozle kao Majkl Korleone, da ga prepoznaju po tati Viti Korleoneu, capu mafije RS. Smradic mali. Blizi se kraj Dodikovog carstva. I rimsko je propalo pa ce i ovo.

ODGOVORITE
Name

Re

14.02.2017 18:08

Za tvoju informaciju rimsko je propadalo 300 godina

Name

za re

16.02.2017 08:50

A ti se uzdas u nepravdu 3oo godina,bijedo duhovna.

Name

ZVRRRKO

14.02.2017 11:17

NI JP PUTEVI RS NIJE BOLJE .DOBIO POSAO 4,5 MILIONA.

ODGOVORITE
Name

BL

14.02.2017 11:17

Glasajte narode za Dodika i mafiju, da poslije izbora opet mozete samo galamiti i piskarati po portalima. Jadni ste, sami pali, sami se ubili.

ODGOVORITE
Name

Lili

14.02.2017 12:25

Putuj planeto super smo se druzili nama je lepo taman kako smo zasluzili... lepo rece Balasevic.

Name

B L R S

14.02.2017 11:20

Hahahahaha, koliko ga narod pljuje i j... mu mamu, pa ja ne bih bio na njegovom mjestu taman da mi je otac Isus ili Buda. Jadan sigurno ne spava od stucanja koliko ga ljudi prozivaju i psuju. A tata je vec na lijekovima i za psihijatrije. Kako je fino gledati ljude kad im pare mozak pojedu, hahaha.

ODGOVORITE
Name

VIHOR

14.02.2017 11:21

Živio GUZONJA i GUZONJIN SIN !!! A stoka od naroda nije ni zaslužila bolje.

ODGOVORITE
Name

predaj se src e

14.02.2017 11:23

U inostranstvu Igora ne bi imao ko da čuva, a tamo je klizav teren, lako se slomiš.

ODGOVORITE
Name

Patriota

14.02.2017 11:26

Svi su politicari lopovi, samo je, Dodik, kriminalaca. A sto se malog tice, pa nije lud da ide u inostransvo kada mu je tata seik. A za nasu sudbinu krivi smo mi sami, tacnije vecina koja je na vlast i dovela kriminalca.

ODGOVORITE
Name

mimo

14.02.2017 11:26

A JA SE PITA STEVANOVICU OTKUD TEBI TOLIKE PARE!! A ON ZASTUPA NAJVECEG KRIMINALCA NA BALKANU!!SAD JE SVE JASNO,LIJEPO SI SE USEMIO!!

ODGOVORITE
Name

VIHOR

14.02.2017 11:28

Živio GUZONJA i GUZONJIN SIN !!! A stoka od naroda nije ni zaslužila bolje.

ODGOVORITE
Name

mrki

14.02.2017 11:31

Pa sto dobrica ne prijavi svoje radnike koji rade do iznemoglosti na vocnjaku i n bajinom imanju. . rade ljudi po 15 godina bez socijalnog i zdravstvenog...ljudina . oni pricaju o novim vrijednostima..hahaha..kao i stevanovic , seoski advokat.

ODGOVORITE
Name

petar veliki

14.02.2017 11:37

I drugi su mladi i bolje obrazovani od njega ali im otac nije Milorad Dodik.

ODGOVORITE
Name

advokat

14.02.2017 11:42

Šta ga Vesna Stevanović fališ, znači i tvoj Miloš je uz kriminalca Dodika.

ODGOVORITE
Name

Kuki

14.02.2017 11:43

Naravno da će se vratiti u svoju zemlju. Gdje može uzeti toliku lovu na brzaka nego u tatinoj prciji. Čuj advokatove priče majke ti, kao da ih debilcicima servira. Možda je Igor dobar momak, ali sa obzirom koliko mu je tata beskrupolozan, beskarakteran, bahat i da ne nabrajam, sumnjam da je on daleko od njega.

ODGOVORITE
Name

Obrazovan

14.02.2017 11:47

RS puna mladih skolovanih sposobnih ali i POSTENIH ali isto tako i bez ZAPOSLENJA???

ODGOVORITE
Name

Omerta

14.02.2017 11:55

Dobra plavusa

ODGOVORITE
Name

Mirko

14.02.2017 12:15

Ama nije, baš je obična suvopi*da.

Name

Momak ima stil

14.02.2017 11:58

isao je na modni seminar kod gospodina Dzeja R. i usput je naucio nekoliko pjesama koje ce biti iznanadjenje i osvjezenje na sljedecem narodnom skupu.

ODGOVORITE
Name

NAROD JE SAUCESNIK

14.02.2017 12:38

GLASACI SU SAUCESNICI SEGA STO SE DESAVA A KRIMINALA NAJVISE. UZIVAJU GLEDAJUCI KAKO IH PLJACKAJU A TO SU POKAZALI NA IZBORIMA VISE PUTA. BOLI IGORA NEKA STVAR STA SICA GOVORI. KARADZIC KAD JE POSAO PONIO JE PEDESET MILIONA MARAKA,KOJE SU TAD IMALE VRIJEDNOST KAO DANAS 500 MILIONA,KOLIKO CE PONIJETI DODIK KA KRENE A KOLIKO ONI POSLIJE DODIKA? ALI SIROTINJU TO NE ZANIMA,SIROTINJI JE BITNO DA KUKA I OGOVARA. MISLI OLOS DA CE NEKO DOCI I SMIJENITI DODIKA,SIROTINJA BIH DA LEZI KOD KUCE I GLEDA DRUGE KAKAO GA SMJENJUJU. TAKVE ISTE KUKAVICE SU TRPILE ZULUM 500 GODINA A OVIH PAR DECENIJA JE ZA SIROTINJU ISTORISKI MINUT. ZA DOKTORA SE UCI A FUKARE SE RADJAJU. TRPI BAGRO,TRPI SIROTINJO,NA VAS I ZEC VADI KU..C A DA NECE DODIK.

ODGOVORITE
Name

ZIVA GLAVA

14.02.2017 12:59

SIROTINJI JE BITNO DA JE ZIVA GLAVA A TO STO JE GLAVA PRAZNA I NEMA STA DA JEDE NIJE VAZNO. JEDINO STO ZNAJU JE ZBOG KOGA NEMA STA JESTI ALI LI SE PRTVARAJU DA NE ZNAJU,KRIV ZAPAD ILI NEKI LJUDI KOJI SU DALEKO PA IH NEMOGU CUTI.

ODGOVORITE
Name

ZABORAV I PLITKA PAMET

14.02.2017 13:08

NISTA SE NECE DESITI NI DODIKU NI IGORU,ZABORAVICE KUKAVICE SVE STO SE DESILO. KOME JE ODGOVARAO MARKO MILOSEVIC CIJI JE OTAC ZAJEDNO SA MAMAOM UKRAO 50 MILIJARDI DOLARA I PREBACIO IH U MOSKVU? SLICNO CE BITI I SA IGOROM I NJEGOVIM RODITELJIMA,OTICE NA NA NEKU FINU DESTINACIJU A SIROTINJI CE OSTATI KREDITI KOJE MORA DA VRATI.

ODGOVORITE
Name

za Haps

14.02.2017 13:26

Advokatska Stevanovic je gora od njih, ne bi nikada imali posla da nije Dodika,on ga i stiti.

ODGOVORITE
Name

AR

14.02.2017 13:52

Nezaboravimo famoznu izjavu naseg oca od nacije.Bolje je dati mom sinu koji milion maraka nego da se dijete drogira dao nam je svima dobar savjet kako treba djecu odgajati.Najvaznije je obezbijediti dobar kredit dijetu a posle ce mo lako hahahaaaaaa .Sta nam Baja radi majko mila ima li pomoci da nas zastiti od ove hobotnice krv nam popise.

Name

REFERENDUM

14.02.2017 14:12

Treba organizovati referendum o pljackanju. Da siroti biraci potvrde na referendumu da se slazu sa pljackom za koju ne treba niko odgovarati. Vec se slazu pa bi red bio da to potvrdimo jednim referendumom.

ODGOVORITE
Name

NEDA TAJKO SVOG BIZMISMENA

14.02.2017 14:32

SINE,NEKA ONI LAJU,TAJO CE NJIMA JE..TI MAMU. SAD KAD POSKUPI STRUJA I HRANA NECE SIROTINJI BITI DO GLAVE A KAMOLI DA TEBE OGOVARAJU. SAMO TI RADI SVOJ POSAO,DOK JE TATE BICE PARA DO NEBA. IMA CES TI JOS FIRMI I FIRMI ZA KOJE SIROTINJA NECE NI ZNATI.

ODGOVORITE
Name

kojot

14.02.2017 14:36

Nema sta, dobra zena, uglancan sve sam zaradio, otac mu nista pomogu nije :).

ODGOVORITE
Name

Bojan Nišević

14.02.2017 15:07

Najjača je kombinacija izdavanje pod kiriju štampača javnim preduzećima.

ODGOVORITE
Name

Ko šiša narod

14.02.2017 15:18

Samo ti Igore radi,pusti narod neka laje. Kako kaže Obrenović,nije se rodi onaj ko će svima kolača namjestiti.

ODGOVORITE
Name

Ljubomora

14.02.2017 15:21

Ljubomorni na Igorov uspjeh pa traže mane. Bolje bi bilo da nešto rade nego da kritikuju jadnu djecu.

ODGOVORITE
Name

Baja

14.02.2017 15:42

NEMOZE NAM NIKO NISTA JACI SMO OD SUDBINEEE!!!! molicu sledece izbore svratite pod sator baja casti mlakim pivom i masnom prasetinom. IIIIDEMOOOO :D

ODGOVORITE
Name

Nevjesta

14.02.2017 17:07

Ajme lijepe nevjeste i ja bi dao njoj posao bez tendera

ODGOVORITE
Name

Zux

14.02.2017 17:28

Vratio se jer je ovdje laka para dok je tate na vlasti, ali osnovni razlog je što je u RS bezbjedniji, nego u inostranstvu...manite se šuplje o patriotizmu...to više ne prolazi nigdje...

ODGOVORITE
Name

Nevjesta

14.02.2017 18:29

Ajme lijepe nevjeste i jabi dao njoj posao bez tendera

ODGOVORITE
Name

Goran

14.02.2017 18:46

Dusa moja skolivana. Skolovan za hopenzi-drp.

ODGOVORITE
Name

faraon

14.02.2017 18:49

Marko milosevic

ODGOVORITE
Name

Ho ho ho

14.02.2017 19:28

Bitanga brani bitangu sramota za advokate sa se o aj zove advokatom

ODGOVORITE
Name

Ja

14.02.2017 19:45

Ma ja nema nista on je bjeda sa racunom od 10 miliona

ODGOVORITE
Name

BOBA

14.02.2017 22:16

FOND ZDRAVSTVA KEKES LUD NAROD I T D SVE JE OVO SMIJEŠNO BOŽE ME SAČUVAJ REPUBLIKA SRPSKA SE SVAKOM PAMETNOM ZGADILA VIŠE VOLIM BIJAFRU NEGO REP. SRPSKU SAMO ZBOG OVAKVIH GLUPOSTI KOI SU TOLIKO PROVIDNI DA I DJETE MOŽE DA SVATI

ODGOVORITE
Name

Višegrad

15.02.2017 00:47

Ko je čuo za tu specijalnu firmu??? toliko je poznata u BiH i okruženju da samo kad se spomene ime firme (ko fol je svi prepoznaju i znaju) skidaju gaće i daju joj posao..apsurd samo mafija i oni dobijaju takve velike poslove... dokle ti Dodici imaju prste..

ODGOVORITE
Name

Tiramisu

15.02.2017 07:22

I ja bi bio mlad I prespektivan da imam tolike pare.

ODGOVORITE
Name

Nepoznanica

15.02.2017 07:53

"Boriće" se za RS, dok mu tata duva u leđa. Kada TATE ne bude, patriotizam sina će se istopiti i... otići će za tatom-negdje vani.

ODGOVORITE
Name

igor

15.02.2017 08:00

"Nije tata ukr'o"

ODGOVORITE
Name

arsa

15.02.2017 08:09

Ljudi moji, zna Mile šta radi. Dok ima vlast u svojim šakama treba nagrabiti što više novca kako bi se platili silni advokati i tužioci koji će ga štititi. To mora biti sigurica. A svi znamo da para vrti gdje burgija neće. P.S. Ima tu i navike nakon ovoliko godina pljačke. Što bi rekao Đuro: "Ma je..m ja njima svima mater".

ODGOVORITE
Name

KIKLOP

15.02.2017 10:32

JA

ODGOVORITE
Name

BRATUNAC

15.02.2017 16:55

KAKO DA SAM ON VIDI PROSPERITET U REPUBLICI SRPSKOJ, A HILJADE ŠKOLOVANIH NA PRESTIŽNIM DRŽAVNIM UNIVERZITETIMA TRAŽE SPASENJE U INOSTRANSTVU, NEZNAM KAKO NA ON ZNANJE DONOSI OSIM NA RAZNBO RDDAZNE ŠPEKULACIJE OKO UZIMANJA NOVCA OD PORESKIH OBVEZNIKA

ODGOVORITE
Name

BRATUNAC

15.02.2017 17:08

IMALI OVAJ VAŠ JUNIOR STVARNO ZANIMANJE KAO NPR. INŽENJER, DOKTOR, POLITOLOG, ITD, ILI JE SAMO BITNO DA JE ON IŠAO NA PRSTIŽNE UNIVERZITETE. JE LI TO ONA STARA "MARTIN ILI MAGARAC U ZAGREB I NAKON IZVJESNOG VREMNA MARTIN ILI MAGARAC IZ ZAGREBA" A SVI OSTALI MILIJANI I IVE, DONELI DIPLOME INŽENJERA I SL. A NAMA SE PLASIRA DA JE ON IŠAO NA T E PRESTIŽNE FAKULTETE, A NAŠOJ DJECI NE TREBA NI HLEBA, PA KAKO GA NIJE SRAMOTA

ODGOVORITE
Name

Posten

15.02.2017 17:39

Zivi blizu Poste i fin jer je bio u Finskoj. Portali su izraz nezadovoljstva i nemoci jer ste postali balkanska Sirija

ODGOVORITE
Name

Za @Milana

15.02.2017 22:34

Pogledajte sta kaze izvjeni @Milan: "Kriminalac ko i Otac mu ,udruzena Mafija!!!" Da li ovo treba komentarisati? Ne, on je zapravo rekao sve o sebi. Nas balkanski covjek u svojoj jednostavnoj strukturi, da ne kazem primitivnoj, ne zna nista drugo reci u smislu kritike nego upravo ovo gore navedeno. U svakoj normalnoj drzavi za ovo bi bio kaznjen. Danas sam procitao da je politicarka petrije Zelenih u Njemackoj, Klaudia Rot, tuzila gore slicnog @Milana, koji je napisao na Tviteru da je ona "komunisticka fasistkinja". Taj Njemacki "Milan" dobio je kaznu od 1950 Eura.

ODGOVORITE
Name

kaznilo

15.02.2017 23:23

Očigledno ne razlikuješ pisanje na ličnom profilu od komentara čitalaca kada sanjaš kažnjavanje.

Name

Senad

16.02.2017 11:18

Lako je biti pametan kadsu ti puni dzepovi miliona.

ODGOVORITE
Name

Korumpirani Tuzioci i sudije

16.02.2017 12:16

Mogu da rade sta hoce jer mile ima svoje tuzioce i sudije.Dodikovi placenici su tuzioci Milan TEGELTIJA I SLAVICA MATIJAS a sudije SPASAN KELEMAN I MILEKIC predsjednik suda.

ODGOVORITE
Name

Perica

16.02.2017 20:16

Tati blokirani računi pa se mora pod hitno prebaciti u porodicu svjež kapital.

ODGOVORITE
Name

Kum

25.11.2019 13:06

Kume ja bi ovo hapsio

ODGOVORITE
Name

Vladimir

28.11.2019 08:52

Svaka cast momku ali....Kao mlad imao je orkan u leda od porodice iz drustvenog kapitala.Banke su propadale zbog davanja srestava sinovima i kcerima nasih politicara a bogami i politicari su omrsili dzepove nasim parama.Imao je tri miliona nepovratnog novca a jos mnogo toga.Korist ima od prezimena i kada netrazi privilegiju.

ODGOVORITE
Name

XL

30.11.2019 12:47

SAMO LOPOVI ŠALJU POŠTENJE LJUDE NA SUD PO ISTINU A DOBRO ZNAJU KOME SU SUDSTVO I PRAVDU PREDALI U RUKE I KO JE PRAVO I PRAVDU SAHRANI I NAJMANJE JE IMA U SUDSKIM I PRAVNIM USTANOVAMA, UNIŠTITA JE SVAKA VRIJEDNOST PRAVEDNOG MALOG ČOVJEKA! ŽIV I ZDRAV BIO VUKANE, SVAKA TE SREĆA PRATI LA OD BOGA I NARODA TVOGA A IMA NAS DOSTA!

ODGOVORITE
Name

Ratko

07.12.2019 22:30

Bjezace on preko bare kad ustanu ponovo partizani

ODGOVORITE
Name

Zaga

24.12.2019 15:06

Baš me čudi da ON,želi da živi u ovoj cirkus-drzavi,koji se bori da preživi sa svojom porodicom,koju treba prehraniti...Još jedan dokaz kako se duša prodaje đavolu,očit primjer je pravni zastupnik G.Dodika.

ODGOVORITE
Name

Xyz

24.12.2019 16:39

Divno

ODGOVORITE
Name

Branislav

25.12.2019 07:58

Dovoljno je vidjeti sliku! Ovako se ne oblače studenti nego Capone i takvi likovi!!

ODGOVORITE
Name

Max

25.12.2019 23:54

Nije lud da ide igdje ili ostaje,tamo nema takvog lopovluka,oni se za milione godina zaradili sebi

ODGOVORITE
Name

Boris

29.05.2020 12:11

Kurva o poštenju. Zakon o porijeklu imovine i sve čisto ko sunce

ODGOVORITE