Мирко Иванић (не) игра за Црну Гору?!

Некадашњи фудбалер Војводине, сада БАТЕ Борисова, Мирко Иванић, тема је у региону. Да ли Црна Гора жели да га "узме" за репрезентацију? Тумбаковић каже: "Хоће, пристао је". У ФС Црне Горе изненађени.

Фудбал 10.02.2017 | 21:30
Мирко Иванић (не) игра за Црну Гору?!
Поједини медији у Подгорици објавили су информацију да ће 23-годишњи везиста Мирко Иванић убудуће носити дрес репрезентације Црне Горе.

Лист "Дневне новине" је навео да је "сва документација за добијање црногорског држављанства предата пре три недеље", као и да Иванић има велику жељу да заигра за Црну Гору.

Исти лист је објавио и изјаву селектора репрезентације Црне Горе Љубише Тумбаковића који је потврдио Иванићеву жељу да обуче дрес "соколова".

"Мали Мирко је спреман, пристао је. То је свакако позитивна ствар за репрезентацију. Иванић је класични креативац, играч је потеза, види рупу у противничкој одбрани, даје голове…", изјавио је 64-годишњи Тумбаковић о некадашњем фудбалеру Војводине, који је имао један наступ за Младу репрезентацију Србије.

МОНДО је данас контактирао надлежне у Фудбалском савезу Црне Горе који о овоме "први пут чују".

Речено нам је да се позиви за национални тим шаљу две недеље уочи утакмице, а прва наредна, у квалификацијама за Светско првенство, биће 26. марта против Пољске у Подгорици.

Црна Гора, иначе, игра врло добро у квалификацијама за Мундијал у Русији.

"Соколови" су на другом месту на табели групе Е са 7 бодова, три мање од Пољске (после четири утакмице). Црногорци су најпре одиграли нерешено са Румунима у гостима (1:1), потом су демолирали Казахстан (5:0), уследила је победа над Данском у гостима (1:0), а у новембру, против Јерменије у Јеревану, изгубила је 3:2, иако је водила 2:0 на полувремену.

ТАБЕЛА: Пољска 10 бодова, Црна Гора 7, Данска 6, Румунија 5, Јерменија 3, Казахстан 2.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар