Реал изабрао голмана за сљедећу сезону...

Французу у Мадриду и дупло већа плата од садашњих 116.000 евра недељно!

Фудбал 08.02.2017 | 14:30
Реал изабрао голмана за сљедећу сезону...
Реал из Мадрида жели новог голмана следећег лета, а према информацији Телеграфа главна жеља Зинедина Зидана је нико други до његов земљак, капитен Тотенхема Уго Лорис.

Француски голман је само један од неколико топ чувара мреже који се налазе на листи жеља актуелног шампиона Европе који је довођење врхунског голмана наредног лета означио као примарни циљ у наредном прелазном року када им се укине трансфер ембарго.

Костариканац Кејлор Навас био је један од хероја прошле сезоне, али ове није баш импресионирао стручни штаб Краљевског клуба. Узимајући у обзир чињеницу да Давид Де Хеане жели да напусти Манчестер Јунајтед, Реал ће пробати да се договори са алтернативом из Премијер лиге.

Тибо Куртоа својевремено јесте изразио жељу да се врати у престоницу Шпаније (где је бранио за Атлетико с успехом), али Челси нема намеру да га пусти тако да се Лорис намеће као логично и реално решење, без обзира што је у децембру обновио уговор и што на Вајт Харт Лејну дугорочно рачунају на њега.

Карта на коју игра Реал је оно што може да му понуди - успехе и статус суперзвезде, као и велику плату, дупло већу од садашњих 116.000 евра недељно колико 30-годишњи голман има у Тотенхему.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар