Димитри, чик да ово одбијеш - 72.000.000 евра годишње!

Везиста Вест Хема добио фантастичну понуду која квари посао Марсељу...!

Фудбал 20.01.2017 | 20:00
Димитри, чик да ово одбијеш - 72.000.000 евра годишње!
Преговори између Вест Хема и Олимпика из Марсља око Димитрија Пајеа су се баш отегли, а такву ситуацију намеравају да искористе кинески клубови који желе да намаме Француза у најмногољуднију земљу света. И имају чиме, озбиљним новцем који му нуде, па ће наредних дана и доследност Пајеа бити на великом испиту.

Француз је наводно изјавио у понедељак за шпански Ас да жели само у Марсељ, да су у питању лични разлози, али француски медији пишу данас о озбиљној понуди која је стигла на адресу Чекићара из чак два кинеска клуба. Франс Фудбал јавља да му је неименовани клуб из Кине понудио чак 72.000.000 по сезони како би се преселио на Далеки исток и да је чак спреман да исплати Вест Хему обештећење које тражи за Пајеа - око 35.000.000 евра.

Такође, и Хебеи је спреман да учини исто, да плати колико Чекићари траже, а то је оно у чему се Олимпик из Марсеља није прославио до сада током преговора држећи се понуде од око 22.000.000 евра која је глатко одбијена у понедељак увече.

Хебеи је већ ослободио место за новог странца јер је послао Гаела Какуту на позајмицу у Депортиво из Ла Коруње, а слично намеравају да учине и са Езекијелом Лавецијем којег би такође да пошаљу негде у Европу (раније се спомињала Ница).

Информације о интересовању клубова из Кине додатно повећавају притисак на Марсељ који се надао да неће доћи до оваквоиг сценарија јер је свестан да финансијски не може да се такмичи са Кинезима. Зато им не преостаје ништа друго него да што пре, можда већ вечерас пошаљу трећу понуду и пробају да одобровоље управу Вест Хема.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар